O as pamenu, kad geriausiai po operacijos mačiau praejus menesiui, su abiem akim tada maciau 1 ir buvau beproto laiminga
O jau po 5 menesiu man buvo reikalinga papildoma operacija vienai akiai - buvo -0,75, padare, kai po menesio nuvaziavau tikrintis, to reikejo jau ir kitai akiai

Tad sunku pasakyti kada jis stabilizuosis ir liks toks visam laikui.
Tarp kitko, po geru metu, as vel emiau blogiau matyti, akinius man israse po -1 (tikrinausi net trijuose optikuose), o dar po 3-4 men.kai nuvaziavau tikrintis, nes pajutau, kad lyg man tu akinuku nebereikia, jau be buvo -0,5 ir man tokio regejimo buvo iki valios

Taip ir likau nesupratus, bet dziaugiausi.
O dabar jau ilgas laikas, kai daug silpniau matau, tai manau, kad pagerejimo tikrai nesulauksiu
Papildyta:
[quote=pandutė,2008 10 29, 14:11]
[quote=indrusita,2008 10 29, 13:31]
na as tiksliai nezinau kiek yra neseniai tikrinau akis man pasake 0.7kas a tasyra nelabai suprantu ar tiek eiluciu matau?o akiniai irgi 0,7 na as idomiai matau viena diena ryskiai matau,kita diena blogai,as ziuri visalaik virtuve i skalbimo masina atsisedu ant lovos ir tiesiai yra masina ir ant jos skaiciukai viena diena as juos ryskiai matau kita syki is vis nematau nesuprantu,na paskaitose i lenta ziuriu be akiniu bet irgi jei tamsu klasej nematau jei geras apsvietimas matau,ryte kai dar tamsu nematau marsrutiniu numeriu,diena matau bet ne is toli,na truksta tokio ryskimuo tikrai blogiau matau nei po opercijos,o kaip tu matai?as telika turiu ziuret su akiniais nors ir be ju matau bet neryskiai,vairuot irgi su akiniais,
kas yra pas tave is toli?koks atstumas?as irgi nematau is toli bet ne nuo kitos stoteles o uz kokiu 30metru jei nenusisneku,na pakankamai arti turi prieit zmogus kad matyciau veida
[/quote]
Na, as tureciau blogiau uz tave matyti pagal skaiciukus, bet kaip tu ir rasei, kad kaskart skirtingai matau. Cia gal vienas is salutiniu pasekmiu po tokios operacijos, netolygus matymas

Nes ir as rytais, kaip jau rasiau, daug prasciau matau, diena geriau, o vakare aisku ir vel daug prasciau
Pastebejau kad geriau matau sauleta diena, tada ir vairuoju be akiniu, o jau prietemoje ir nakti, bei apsiniaukusia diena man jie yra reikalingi, telika irgi ziuriu su akiniais
Kai pajutau ta pablogejima- tai man buvo tolygu katasrofai, o dabar jau pradedu susitaikyti su ta mintimi

nes juk gyventi reikia