Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

[quote=kulwerstukas,2008 10 11, 18:49]
Panos pasigirsiu 4u.gif atvaro MB pasiima mane ir lekiam i parde, o as ziuriu,

Labai graži orchytė ir istorija linksma biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aduka: 11 spalio 2008 - 18:21
Kulwerstuk . Niu tavo MB turbut megsta tave paerzinti biggrin.gif
Tikrai grazi gelyte, belieka palinket kad visi sukrauti pumpuriukai prazystu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(katininke @ 2008 10 11, 17:50)
Mergicos, kokia vanda ka tik Pramones Maximoje maciau!!!  blink.gif
Ziedai kaip delnas, tamsi ryski violetine, saknys pusmetrines. Parduodama su kabliu ir stovu vandeniui nulaseti. Vos neapsisiusinau pamaciusi, vos MB mane nutempe nuo jos. Viskas labai grazu, kaina irgi - 219 Lt. Kol kas ne mano kisenei tiks grozis  verysad.gif    doh.gif

Klaipedos Akropolio Maxsimoj ir as tokia maciau, tikrai ispudinga wub.gif
Atsakyti
[quote=Aduka,2008 10 11, 18:20]
[quote=kulwerstukas,2008 10 11, 18:49]
Panos pasigirsiu 4u.gif atvaro MB pasiima mane ir lekiam i parde, o as ziuriu,

Labai graži orchytė ir istorija linksma biggrin.gif 4u.gif
[/quote]
Bet taip tikėjausi kad jis man padovanos 4u.gif bet nieko, liks man hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Agniuk@s @ 2008 10 11, 18:40)
Kulwerstuk . Niu tavo MB turbut megsta tave paerzinti  biggrin.gif
Tikrai grazi gelyte, belieka palinket kad visi sukrauti pumpuriukai prazystu  bigsmile.gif

Ačiū už linkėjimus, tikiuos ir aš kad viskas bus su ja čiki piki, ir šaknys puikios thumbup.gif
QUOTE(laurindre @ 2008 10 11, 19:21)
Klaipedos Akropolio Maxsimoj ir as tokia maciau, tikrai ispudinga wub.gif

O ar matei su viela nulektas orches? man jos kai išprievartautos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kulwerstukas @ 2008 10 11, 20:38)

O ar matei su viela nulektas orches? man jos kai išprievartautos blush2.gif

Su viela sulenktu orchiu maciau akropoly, na vaizdelis man ziaurus . Turbut jei gauciau tokia gelyte dovanu tai pirma ka daryciau tai istraukciau viela ... nu nebent butu laaaaaaaaaaabai daug dideliu ziedu kurie uzstotu viela ir butu super grazu. bet sios kurias maciau maximoj atrode tikrai kaip isprievartautos.fe schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniuk@s @ 2008 10 11, 19:44)
Su viela sulenktu orchiu maciau akropoly, na vaizdelis man ziaurus . Turbut jei gauciau tokia gelyte dovanu tai pirma ka daryciau tai istraukciau viela ... nu nebent butu laaaaaaaaaaabai daug dideliu ziedu kurie uzstotu viela ir butu super grazu. bet  sios kurias maciau maximoj atrode tikrai kaip isprievartautos.fe  schmoll.gif

nu matai jau jos isprievartautos, ir vielas nuemau manau tokio ju grozio nebeatgausi cool.gif bet man graziau kai jos ciut ciut tik yra prilaikomos ir pacios svyra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniuk@s @ 2008 10 11, 20:44)
Su viela sulenktu orchiu maciau akropoly, na vaizdelis man ziaurus . Turbut jei gauciau tokia gelyte dovanu tai pirma ka daryciau tai istraukciau viela ... nu nebent butu laaaaaaaaaaabai daug dideliu ziedu kurie uzstotu viela ir butu super grazu. bet  sios kurias maciau maximoj atrode tikrai kaip isprievartautos.fe  schmoll.gif

Taigi yra, kam labai patinka tokios nulenktos orchidejos. Bet jos juk taip neiaga, o priverstinai nulenktos atrodo nenaturaliai ir paciu gelyciu gaila verysad.gif
Atsakyti
Eh ,kad mano MB iskrestu toki poksta rolleyes.gif
O manes ziuriu niekas nedziugina,phnl,kiek nori visur pilna....o as nenoriu,,,noriu cimbidzio o ju nera,arba vandos ,o jos brangios verysad.gif
Atsakyti
Sveikinimai Zuzlai sutuoktuvių proga!!!

user posted image

Linkiu, kad vyras mylėtų, anyta neįkyrėtų, orchidėjos vyro dovanotos bujotų ir žydėtų, kad laimė lydėtų, sėkmė žibėtų, šypsena veide niekada neišblėstų, širdėlė jį pamačius smarkiau plakti pradėtų, kad vaikučiai gyvenime lydėtų, kad iš meilės akys žėrėtų... Linkiu laimingo šeimyninio gyvenimo!!!

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Zuzla, dideliausi sveikinimai 4u.gif

Vakar ar uzvakar gyriausi, kad mano dar vienas phal ziestiebi leidzia - siryt oamaciau, kad ne viena o duuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(ievune @ 2008 10 11, 21:21)
Zuzla, dideliausi sveikinimai  4u.gif

Vakar ar uzvakar gyriausi, kad mano dar vienas phal ziestiebi leidzia - siryt oamaciau, kad ne viena o duuuuuuuuuuuuuuuuuuuu  bigsmile.gif

Tai dvigubi sveikinimai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aduka @ 2008 10 11, 20:51)
Taigi yra, kam labai patinka tokios nulenktos orchidejos. Bet jos juk taip neiaga, o priverstinai nulenktos atrodo nenaturaliai ir paciu gelyciu gaila verysad.gif

Taip, yra kam patinka, bet turbut tam kam patinka tai nelabai faina ziuret i vielas g.gif man irgi graziau kai jos vos tik prilaikomos ir naturaliai svyra
Atsakyti