Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(Aduka @ 2008 10 11, 21:35)
Tai dvigubi sveikinimai  thumbup.gif  thumbup.gif

dvigubai aciu biggrin.gif
Atsakyti
Kazin kokiais groziais pasigirs Zuzla biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 10 11, 22:50)
Kazin kokiais groziais pasigirs Zuzla biggrin.gif

Taigis tais, kuriuos padovanojot - pilna bagazine ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
Tai kas be ko lotuliukas.gif
Bet tas jau matem,o gakl dar bus kokiu ,kuriu nematem mirksiukas.gif
Atsakyti
Uzsisakiau substrato pagaliau pas SKM.
Atsakyti
Gerai orchidėjų augintojos ir joms prijaučiančios, labanaktis visom 4u.gif
Atsakyti
Oho, cia ziuriu i vestuves pakliuvau doh.gif drinks_cheers.gif

Sveikinimai zuzlai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už naują, nors jūsų akimis žiūrint, jau pradedančią įpusėti tema 4u.gif smile.gif

Sakalauskiene, keikis (įkeltas senoje temoje) nerealus rolleyes.gif

Zuzla, jungiuosi ir aš prie mergaičių sveikinimų, laimingo vedybinio gyvenimo biggrin.gif user posted image

Filmukas apie orchideju prieziura patiko, galetu ir Lietuvoj dazniau laidikiu apie sias grazuoles parodyt smile.gif

Papildyta:
[quote=kulwerstukas,2008 10 11, 18:49]Panos pasigirsiu 4u.gif  cia as gavau dovanu ir as pas taves auginsiu, kad pas mane ji nenuvystu biggrin.gif tai ji vistiek jau liks pas mane visam bigsmile.gif
user posted image

Nu labai grazus phaliukas, mano lygiai lygiai toks pat (kai zydejo), dabar jau aisku skirias lotuliukas.gif

Taigi, mergaites[B], padekosiu, sviesos terapija ir garu voneles mano gelytem lapus siek tiek jau pastangrino, savaite praejo, nezymiai dar, bet jaucias tvirtumo vos vos thumbup.gif gossip.gif tai labai faina, kad tiek geru patareju cia yra. Tik vis neprisiruosiu dar purkstuka nusipirkt, papurskiociau, nes jau sildo, nebesulas geliukas rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ferarri: 11 spalio 2008 - 23:53
Na mergaites as ir pasigirsiu,mano phalikas,kuris siuo metu zydi taip(jau lyg tais buvau ikelusi)
user posted image
Isleido dar du ziedstiebius,na kol kas jie tik pora cm ilgio,bet gera pradzia -puse darbo..
biggrin.gif
Bet mano ludisia ,ziuriu gi tures ziedu thumbup.gif ,nors jos lapai man graziau atrodo nei ziedai lotuliukas.gif ,bet pasidziaugt juk reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 10 12, 11:08)
Na mergaites as ir pasigirsiu,mano phalikas,kuris siuo metu zydi taip(jau lyg tais buvau ikelusi)
Isleido dar du ziedstiebius,na kol kas jie tik pora cm ilgio,bet gera pradzia -puse darbo..
biggrin.gif
Bet mano ludisia ,ziuriu gi tures ziedu thumbup.gif ,nors jos lapai man graziau atrodo nei ziedai lotuliukas.gif ,bet pasidziaugt juk reikia mirksiukas.gif

Labai labai grazu!!! thumbup.gif

Butinai idek zydincios ludisijos nuotrauka, dar nemaciau jos zydincios
Atsakyti
Na ir pasigirsiu mano renimatoriaus gyventajo jau leidžia pirmą šaknytę, valio gyvensim wub.gif
Atsakyti
Sveikos šitų gražuolių gėlyčių augintojos 4u.gif Jau kuris laikas seku jūsų temą (tiesa jau kelintą thumbup.gif ) tai galvoju laikas ir man prisistatyt ax.gif Orchidėjų virusu užsikėciau nelabai seniai prieš gerą pusmetį, bet liga sakyčiau progresuoja g.gif nes ramiai nebegaliu praeit pro parduotuvėje sustatytas gėles doh.gif doh.gif taip ir norisi kokia parsinešt namo doh.gif doh.gif (bet šiuo metu man su pinigais truputį striuka, tai tenka grįžti tuščiomis verysad.gif ) Tiesa šiuo metu turiu 4 gėlytes wub.gif tik gaila kad dabar nežydi ax.gif

Sveikinimai ir nuo manęs ZUZLAI 4u.gif
user posted image
Papildyta:
Parodysiu kaip mano gėlytės žydėjo smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

O ketvirtą neseniai nusipirkau nupigintą tai tik vienas pavytes ziedelis tebuvo, bet užtat šaknų nemažai ir atrodo kad sveikos thumbup.gif
Va taip gėlytes atrodo dabar smile.gif

user posted image
Atsakyti