Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylio dienoraštis, albumas...

QUOTE(Soni @ 2006 02 26, 14:14)
Man irgi atrodo, kad mažylio dienoraščio rašymas- tai atgaiva ir malonūs prisiminimai mamai po daugelio metų. Nors aš ir pildau savo mažylio dienoraštį, tačiau , manau, kad ne jam jis bus brangus, o tik man pačiai.

Tai vistiek, manau, verta rašyti ir dėl savęs mirksiukas.gif
Aš nusipirkau storą minkštą sąsiuvinį, kuris skirtukais suskirstytas į 3 dalis. Kiekvieną dalį pildau atskirai, įklijuoju mažučių nuotraukyčių ar kokiais lipdukais pagal temą papuošiu - smagu bus pavartyti ateity. biggrin.gif
Dalis pavadinau taip:
1. "Mamos mintys". Čia rašau viską, kas susiję su nėštumu: ir mano praktika, ir šiaip teorija, taip pat užfiksuoju tyrimus, darytas echoskopijas, kiek svorio priaugau ir pan. Rašau čia ir apie tai, kaip jaučiuosi, ką sapnuoju, kaip gyvename. Na, toks įprastas dienoraštis. rolleyes.gif
2. "Mažylio vystymasis". Pasitelkusi SM ir knygų išmintimi aprašau, kaip vystosi vaisius kas savaitę. Man tai - labai įdomu, nes nėštumas pirmas. ax.gif
3. "Mamos skrynelė". Čia surenku visokius patarimus, netgi surašiau daineles, kurias mėgstu dainuoti savo pilvūzui. biggrin.gif
Atsakyti
..mano vyro mama yra parasiusi du sasiuvinius apie ji labai idomu paskaityti tuo labiau,kad jos jau nera ir jam paciam idomu todel ir as stengiuosi rasyti savo leliukui nors kartais tingisi nera laiko,bet svarbiausius ivykius parasom smile.gif
Atsakyti
Pažinojau vaikiną, kuris savo piniginėje nešiojosi tėvo rašytą dienoraštį, tokį plonutį, nediduką, kelių lapų, bet vistiek tai buvo dienoraštis. Tam vaikinui jis buvo labai brangus, nes ten buvo užrašytos jo tėvo mintys, ką jis jautė savo žmonai tuo metu, kai ji buvo nėščia.......
Taigi, mamukai, neabejokite, mūsų rašliavos bus labai brangios mūsų vaikams, kaip dukroms, taip ir sūnums. O ypač - kai mūsų jau nebebus verysad.gif
Atsakyti
Dienoraštį rašau nuo vaikučio gimimo. Iki metų tai daugiausia vaikučio pasiekimai, dantukų dygimas.
Paskui jau pirmieji žodeliai, auksinės mintys, aplankytos vietos su vaikučiu, palikti įspūdžiai.
Štai maniškiui jau 7, tai laikas nuo laiko mes vis perverčiame tą knygelę, jam be galo patinka. Juokiasi už pilvuko susiėmęs kai kurios mintys jam atstoja anekdotus.
Atsakyti
Mes labai sąžiningai apie kekvieną kelionę ar dantuką ar naują žodelį pildom i dienoraštį.
Atsakyti
Aš irgi rašau-pildau vaiko dienoraštį, tik vis karts nuo karto iškyldavo visokios dilemos: ar jau čia žymėt, kad gerai išlaiko galvą ar dar ne; ar čia jau samoningai paėmė žaislą ar dar ne. Bet dabar taip ir rašau: išlaiko galvytę tiek ir tiek laiko, sąmoningai nusišypsojo ir .t.t Manau tikrai užaugusiam sūnui bus smagu paskaityti, koks jis buvo mažiukas ir kaip mama į viską reagavo.
Atsakyti
QUOTE(monce.k @ 2006 03 02, 09:41)
Aš irgi rašau-pildau vaiko dienoraštį, tik vis karts nuo karto iškyldavo visokios dilemos: ar jau čia žymėt, kad gerai išlaiko galvą ar dar ne; ar čia jau samoningai paėmė žaislą ar dar ne. Bet dabar taip ir rašau: išlaiko galvytę tiek ir tiek laiko, sąmoningai nusišypsojo ir .t.t Manau tikrai užaugusiam sūnui bus smagu paskaityti, koks jis buvo mažiukas ir kaip mama į viską reagavo.

Man irgi taip buvo doh.gif Atrodo jau lyg ir sėdi, bet pagalvoju dar nelabai gerai, tai jau čia žymėt ar ne g.gif Pamatau, kad lyg dantukas prasikalė, jau galvoju, žymėt, kad išdygęs ar ne smile.gif
Atsakyti
Pildau ir aš nuo pat gimimo. Tikiuosi, kas sūneliui bus įdomu. Visas foto, kurias klijuoju į tą albumą sunaikinsiu ir albumą padovanosiu gal dešimto gimtadienio proga su nematytais vaizdais ir aprašymais. Na, jiegu nebus jam ydomu, man pačiai tikrai patiks pasklidyti išgyvenimus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(medasta @ 2006 03 03, 14:28)
Visas foto, kurias klijuoju į tą albumą sunaikinsiu ir albumą padovanosiu gal dešimto gimtadienio proga su nematytais vaizdais ir aprašymais.

Kaip suprasti - "sunaikinsiu"???? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(medasta @ 2006 03 03, 13:28)
Pildau ir aš nuo pat gimimo. Tikiuosi, kas sūneliui bus įdomu. Visas foto, kurias klijuoju į tą albumą sunaikinsiu ir albumą padovanosiu gal dešimto gimtadienio proga su nematytais vaizdais ir aprašymais. Na, jiegu nebus jam ydomu, man pačiai tikrai patiks pasklidyti išgyvenimus thumbup.gif

g.gif Dešimties metu dar nesusidomės. Aš tai viską apie sesutę rinkau, bet atidaviau jai per anksti, gal 10 m. tai jai buvo neidomu kažkur numetė ir tiek. tai apie savo vaiką jau nerenku
Atsakyti
Mes irgi rašom toki kaip dienorašti,kekviena mėnesi surašom ka išmoko ,kiek priaugo.
Net dabar smagu pavartyti ir pažiurėt kokia pažanga padarė thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi rašau savo dukrytei. Iš pradžiu tokius kaip laiškus jai kol buvau nėščia(kiek svėriau, kaip aš jos laukiu, kokia buvo reakcija kai sužinojom,kad ji mergytė, kaip rinkome jai vardą ir t.t.)Dabar kai paskaitau laišką jai kai buvo belikusi diena iki gimdymo, tai net širdį suspaudžia. Dabar rašau jai eilėraščius, jos ūgį ir svorį, juokingiausius jos pasisakymus. Dar esu užvedusi palinkėjimų knygą, kur žmonės rašo jai palinkėjimus gimtadienio proga. Taip pat laikau žurnalus su jos nuotraukomis. Aš manau jai bus malonu skaityti visa tai kai užaugs. Aš ir pati neperseniausiai atradau mamos rašytą atviruką man gimimo proga ir tas jos palinkėjimas, kad augčiau graži ir laiminga man kažkoks ypatingas. wub.gif
Atsakyti