Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylio dienoraštis, albumas...

pradejau iskart potesto pasidarymo smile.gif

beje, keista, bet pradejus rasyt maziuko diary, nustojau rasyt savo, nors rasiau gal 10 metu.. Tikiuosi it kai gims vaikutis neapleisiu rasymo.. Visgi prisiminimas ateiciai tikrai neikainuojamas wub.gif
Atsakyti
Kol laukiausi laiškiukus mažiukui rašiau savo dienoraštyje, o dabar manau, kad reiks nupirkti tą specialią knygutę.
Gal sūneliui bus įdomu gauti šią knygelę sulaukus aštuoniolikos arba vedybų proga, jei iki tada, kai jis suaugs, santuokos institucija išliks, kaip tokia tongue.gif .
Atsakyti
Mums padovanojo toki dienorasti mazylio gimimo proga, tai irgi si dienorasti vedam, nuotraukas kliuojame - smagu 4u.gif gal ir sunui bus idomu perskaityti, kai suaugs. Kai gimeme, ta pacia diena atvaziavo LRT televizija - filmamo reportaza ir mus nufilmavo, tai tik po kokiu 7-8 men sove i galva parasyti i LRT ir paprasyti sio reportazo kopijos. Jie mielai atsiliepe ir dabar turime vaikui prisinimui - jo pirma diena ir dar buvo parodytas per TV thumbup.gif
Atsakyti
Mes irgi pildom kudikio knyga. Dar planuojam irasineti maziuko gugavimus. Manau, kad jam bus idomu kai paaugs clap_1.gif
Atsakyti
sis uzsiemimas tikrai super thumbup.gif kai turesiu savo vaikeli,butinai rasysiu viska,filmuosiu,irasinesiu wub.gif labai esu dekinga savo mamai,kuri visa laika rase i albuma mano zodzius,klijavo nuotraukytes atitinkamo menesio,mociute,irasinejo i magnetafona,kai dabar pavartau,pasiklausau...taip miela ir idomu wub.gif thumbup.gif manau kiekvienas vaikas kai suaugs bus dekingas mamai uz si nepaprasta darba
Atsakyti
nuo nestumo pradzios visiems pradejau rasyti dienorascius.rasiau ir nuotykius ir sapnus ir mintis.gimus vaikams is zurnalu prikarpiau linksmu piesineliu kas10lape iklijavau taip atskirdama temas-i viena 10lapu skyreli rasydavau apie ligas,isgertus vaistus,nes,maza kas,gal vaistai veliau tures koki salutini poveiki,alergija,butina tai isiminti,i kitus skyrius rasydavau apie ugi,svori,i trecia-apie pirmuosius pasiekimus,dantukus ir t.to svarbiausia,isaugojau visiems tevelio dovanotas geles,nes jas sudziovinau ir isaugojau,iklijavau.tikrai rasyti dienorascius verta,linksmai juos per18gimtadieni padovanosiu.
Atsakyti
nėštumo metu dienoraščio nevedžiau, kažkaip nepradėjau, o po to staiga imti ir pradėti neatrodė itin prasminga. Užtat dabar rašau visus įvykius į knygutę, stengiuos nieko nepraleisti, viską sužymėti biggrin.gif saugau visas smulkmenas, dedu į tokią dėžutę - paskui bus smagu pažiūrėti.
Ir aš pati turiu tokį dienoraštį, mano mama pati darė. tai net nuo mišinukų etiketes nulupinėjo ir suklijavo - tikrai įdomu pažiūrėti, dabar tokių mišinukų net nėra thumbup.gif ir plaukų sruogelė yra, ir net vežimelio uždangalo skiautelė lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tai kol laukiausi tai nevedžiau jokio dienoraščio dabar biški gaila ax.gif Bet gimus vaikeliui iš kart usipirkau knygą Pirmieji mažylio gyvenimo metai wub.gif Ir iki šiol sažiningai ją pildau sakau padovanosiu suneliui per 18 gimtadieni.Toje knygeleje dedu viska kas susije su mažyliu turiu išsaugojusi neštumo testą , judesiu fiksavimo lenteles, rankyciu apyrankes iš ligonines korteles nuo lovytes netgi nukritusia virksteles dali wub.gif Man tai labai brangu ir sunus bus dekingas kad išsaugosiu tokius brangius prisiminimus
Atsakyti
QUOTE(Odri20 @ 2005 12 28, 22:27)
(...)netgi nukritusia virksteles dali wub.gif Man tai labai brangu ir sunus bus dekingas kad išsaugosiu tokius brangius prisiminimus

Na virkštelės džiūvėsio visai nenorėčiau gauti iš mamos bijau.gif
Nėštumo testus buvau pasilikusi, bet vėliau išmečiau. Kam jie? Išdžiuvęs šlapimo lašelis ant plokštelės su dviem juostelėm...
Nesentimentali darausi.
Atsakyti
QUOTE(Yo-yo @ 2005 12 29, 00:20)
Nėštumo testus buvau pasilikusi, bet vėliau išmečiau. Kam jie? Išdžiuvęs šlapimo lašelis ant plokštelės su dviem juostelėm...
Nesentimentali darausi.

O man visai faina ir nereikia cia pizdavotis kiekiekvienas saugo tai kas jam atrodo svarbu ir brangu.O kas gi ta virkstele ne š.. koks beee.gif
Atsakyti
ir as pildau knygele-dienorasti, manau per mazosios koki 16 gimtadieni jai padovanosim, nemanau, kad anksciau bus idomu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Yo-yo @ 2005 12 28, 23:20)
Nesentimentali darausi.

aš tai nufotografavau savo nėštumo testą. Kol kas foto tupi kompe, gal akda atspausdinsiu biggrin.gif
Atsakyti