Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylio dienoraštis, albumas...

Aš tokios dovanos nuo mamos tikrai norėčiau thumbup.gif . Kai vaikas bus pilnametis, manau tokia dovana jam būtų brangi.
Aš pildau net dvi knygutes ir dar viską rašau į blonknotėlį. Jau būdama nėsčia aš nusipirkau ružavą knygelę, bet netyčia ji sudrėko ir kai kurie lapai susigadino. Tai nupirkau kitą knygutę, labai gražią, su Annes Geddes iliustracijom. Ji pildoma, kol vaikui sueis penki metai. Blonknotėlyje, aš išsamiau rašau visus įvykius. Planuoju aprašinėti, bent kol vaikui sueis metukai.
Atsakyti
mes irgi pildom knygutę, o dar papildomai rašau linksmus dalykėlius, kurie padaromi pirmą kartą ant ryškių darbelių ir metu į dėžutę... bus ką paskaityti užaugusiam vyrui, bet manau 10 m. tikrai per anksti...
Atsakyti
Rasau ir as. KArtais uzmirstu, bet vis "pasiveju". Taip pat turiu issaugojusi visokiu sentimentaliu dalyku - nestumo testa su II, maziuko virvute su uzrasu apie jo gimima, juostele ant rankos. O dabar pradejau rinkti pirmu paragautu tyreliu etiketes - gal jam bus smagu zinoti nuo ko jo "tikrasis" gyvenimas prasidejo tongue.gif
Atsakyti
As tai pyktu ant mamos, kad apie mane tokios knygos nevede... doh.gif doh.gif tai butu smagu dabar paskaitinet... blush2.gif blush2.gif as butinai, kai turesiu savo vaika, toki dienorasti rasysiu. wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Rasau abiem.Tiek knygas iki metu rasiau,o dabar savo knygas apie ivairiausiu ivykius susijusiais su jais rasau.Atiduosiu,tas knygas su ju isdaigom iki pilnametystes,kai bus 18 gimtadieniai,o pirmuju metu kai lauks savo pirmagymiu...
Atsakyti
Rasiau iki metu. Daba niekaip neprisedu blush2.gif

Bet uz tai kas men po kelis kartus pafilmuoju, t.y. iamzinu juos abu thumbup.gif tongue.gif
Atsakyti
rasau ir as kai prisedu blush2.gif svarbius ivykius visda dantuka ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
Rasau dienorasti, nuo gimimo, i tam skirta knyga, kuria pirkau knigyne. Kartais ir paciai labai idomu perversti lapus, prisiminti kaip augo mazylis, tad visada galiu palyginti su draugiu maziukais, nes tankiai isgirstu klausimu, o kaip buvo tavo? I knyga klijuoju nuotraukas. Kas menesi nepamirstame nusifilmuoti, kartais nufilmuoju, kai mazius to nemato, ir buna labai uzsiemes, manau jam taipat bus labai idomu pasiziureti, kaip zaidziant kalba jo zaislai, burzgia masineles.
Atsakyti
Pildziau saziningai ta knygele ir dar i paprasta sasiuvini rasiau kaip augo wub.gif
Turiu dar keleta laiskeliu,kuriuos rasiau budama nestuke.gif ..
Visai neseniai radau toki dalykeli-galima uzsisakyti savo knygele...Na,nezinau,kaip pavadint,bet pasiimi programele,ten susidelioji nuotraukas,parasai komentarus,galima norima nuotrauka uzdeti ant virselio,nusiunti i kazkur ir gauni knygele (kazkas panasaus,kaip pvz fotoalbumas "Vilnius",parduodamas knygynuose-nezinau kaip pavadint blush2.gif ) Yra keli dydziai,daugiausia puslapiu 200,maziausiai 30.Pavyzdi varciau,tai "vasara 2005", "mano darzelis" ir pan.-na,tiesiog alternatyva paprastom nuotraukoms.Tai dabar audziu minti,kaip man cia ta knygele savo pupai suveikt ir ten sudet pacias paciausias nuotraukas,perrasyt mano laiskus ir pan g.gif Arba reikia laukt,kol Lietuvos firmos tokia paslauga siulyt prades g.gif O gal jau siulo? jei ka zinot,pasidalinkit drinks_cheers.gif
Atsakyti
IKI METUKU RASIAU,KLIJAVAU NUOTRAUKAS.7 MEN PADARIAU IS MODELINO RANKYTES IR PEDETES ANTSPAUDUS.9 MEN FILMAVAU.DB TRUPUTI APTINGAU,RENKU VISUS ZURNALUS KUR YRA VAIKO NUOTRAUKOS.NUOTRAUKU BEGALYBE... clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(kristyyynyte @ 2006 05 04, 20:11)
IKI METUKU RASIAU,KLIJAVAU NUOTRAUKAS.7 MEN PADARIAU IS MODELINO RANKYTES IR PEDETES ANTSPAUDUS.9 MEN FILMAVAU.DB TRUPUTI APTINGAU,RENKU VISUS ZURNALUS KUR YRA VAIKO NUOTRAUKOS.NUOTRAUKU BEGALYBE... clap_1.gif

ir as taip pat iki metuku rasiau ir nuotraukytes klijavom ir filmavom ir dabar kai turiu laiko parasau ar iklijuoju bet ir taip dabar yra tu nuotrauku begalybe thumbup.gif
Atsakyti
Aš manau kad vaikui bus įdomu tos knygutės, nes joje duomenys apie patį vaiką. O kai turės savo vaikų bus įdomu palyginti kada pats pradėjo vaikščioti, kada vaikas ir t.t
Atsakyti