Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylio dienoraštis, albumas...

turim tokią knygą su lipdukais. labai faina, yra kalendorius visiem metam, visko galima rašyti, vietos nuotraukom. mokėjom 27lt
Atsakyti
O mes nupirkom labai grazia knygute "penkeri mano gyvenimo metai" ji kainuoja 44 lt. - ir turinys geras ir labai grazios menines fotkes sudetos.. cia viskas rasyti apie lialiuka nuo gimimo iki 5 metuku.
pradejom knygele pildyti- bet tik va problemele viena- gal kas zinot kokiu budu i knygute ideti vaiko rankyciu ir kojiciu anspaudelius? i rasala gi rankuciu nemerksi, o apvedus pvz rankute su markeriu- labai jau ne kaip atrodo..
Atsakyti
bigsmile.gif Aistulis,2006 09 22, 13:13]
O mes nupirkom labai grazia knygute "penkeri mano gyvenimo metai" ji kainuoja 44 lt. - ir turinys geras ir labai grazios menines fotkes sudetos.. cia viskas rasyti apie lialiuka nuo gimimo iki 5 metuku.
pradejom knygele pildyti- bet tik va problemele viena- gal kas zinot kokiu budu i knygute ideti vaiko rankyciu ir kojiciu anspaudelius? i rasala gi rankuciu nemerksi, o apvedus pvz rankute su markeriu- labai jau ne kaip atrodo..

g.gif tai vat as sita knygute almos literos ir maciau ji kaune centriniame knygyne kainuoja 43,30 ji labai manpatiko bet galvoju kad brangoka.kiekzinau ir sruogele plauku galima ideti ten yra vokelis.
o del pedutes tai net nezinau gal i kokiu vysniu uogiene istepk kad paskui nusiplautu,nes rasalas gali ilgokai likti

g.gif ir tiesa mamytes pasakykite kur pirkot knygeles kaune ar patikonoreciau nueit paziureti.Aciū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eweliukas: 22 rugsėjo 2006 - 12:30
Didelis tokiu knyguciu pasirinkimas yra Baltu lanku knygyne- akropolyje- vilniuje; bet manau kad ir kaune toks knygynas yra?
p.s. o vat su uogiene anspaudelio nepaimsi- ji nors ir isdziusta- tepli kaip ir simtas kitu priemoniu kurias namie bandem- tada visa ta knyga bus lipni ir istepliota, o ir pats anspaudas issimakaluos.. sakau gal kas zino kokias spec priemones kaip ale grimo tipo..
Atsakyti
QUOTE(Aistulis @ 2006 09 22, 13:13)

mes nusipirkom paprastą piešimo sąsiuvinį, ištepliojom pėdutę guašu ir padarėm krūvą antspaudų. Gražiausią iškirpom ir įklijavom į knygą thumbup.gif

Šiaip didžiausias tų knygučių paisrinkimas buvo Pegaso knygyne, kur prie Vokiečių vaistinės netoli yra.
Atsakyti
Mes irgi turim Kudikio knyga,kuria gavom dovanu ir saziningai ja pildom mirksiukas.gif
Atsakyti
teks nueit i pegasa paziuret:)
na va dabar ir as zinosiu kaip peduta padaryti:)

QUOTE(Isila @ 2006 09 22, 14:26)
mes nusipirkom paprastą piešimo sąsiuvinį, ištepliojom pėdutę guašu ir padarėm krūvą antspaudų. Gražiausią iškirpom ir įklijavom į knygą  thumbup.gif
Šiaip didžiausias tų knygučių paisrinkimas buvo Pegaso knygyne, kur prie Vokiečių vaistinės netoli yra.

Atsakyti
o as pirkau vaikelio knyga,albumo tipo,jis kainavo 5 doleriai ir galima ten viska rasyti,nuotraukas ir viska ka tik nori prisiminti deti,kad mazyliui butu prisiminimas.man labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
Nors musu zuikiui jau 3 men. vis dar svarstau ka pirkti. Aisku, paprasciausia nusipirkti knygute ir ja pildyti. Bet as galvoju isigyti albuma su paprastais lapais, tipo dienorasti, bet jie dar brangesni uz vaiko knygas. Labai gaila, kad nei mano mama nei vyro mama nieko panasaus nerase. Butu idomu pasiskaityti.
Atsakyti
QUOTE(Aistulis @ 2006 09 22, 13:13)

i goasa 4u.gif mes irgi tokia pat turim bigsmile.gif
Atsakyti
As tai visad svajojau pildyt toke knygute bet vis neprisiruosiu ja nusipirkt 4u.gif
Atsakyti
Taigi pasiimkite Word'ą ar PowerPoint'ą ir kurkite ką tik širdis geidžia... O jei norite tai turėti internete, tai jau teks www susikurti...
Atsakyti