pabandykit uzeiti i geocities.com ten yra galimybe susikurti primityvu internetini puslapi ivairiom temom.
o savo maziui dariau stai toki pirmuju metu dienorasti internete
http://www.simanas.ten.lt
nu va- pasidarem mes savo rankuciu ir kojyciu anspaudelius knyguteje- nupirkom grimo (melynos spalvos) ir atspaudem- tas grimas tiesiog su muiliuku nusiplauna. bet knygutej ir gerai matosi ir nesiteplioja.
Mes tokios knygutės neturim,bet reiktų nusipirkt.

Mums tokią knygutę padovanojo, tai sąžiningai pildom. Man draugė sakė, kad labai patogu yra su guašu nuspalvinti rankytę ar pėdutę ir uždėti antspauduką o po to lengvai nusiplauna. Pati dar nebandžiau, bet tikrai taip padarysiu. Tarp kitko kūdikių knygučių mačiau ir prekybos centruose (didesniuose) knygų-žurnalų skyriuje... ir nėra jos ten tokios brangios...kaip knygynuose... nu nežinau gal ten kokios mandresnės...bet ir prekybos centruose gana gražios.

as irgi turiu jau nusipirkusi knyga Penkeri gyveni metai, bet ten kazkaip pasigedau, sakysim, kad ir kada pirma karta judesiukai buvo ir pan. biskeli ten ismetytos temos
Sveikos mamytės, visos norim kad kuo daugiau ir gražesnių prisiminimų liktų mūsųs atžalėlėm, aš taip pat pildžiau kiekvieną pirmą kartą pirmąjam sūnui, ir dabar stengsiuosi užpildyti viską antąjam
Aš dar esu palikusi pirmuosius rubelius,kuriuos apvilkau dar ligoninėje budama
, tai antram mažyliui taip pat pirkau keletą naujų, kad galėčiau ir jam asmeniškai atidėti tik jam skirtus rubelius

Aš dar esu palikusi pirmuosius rubelius,kuriuos apvilkau dar ligoninėje budama

aš tai turiu dar tokią dėžutę, kur sūnui kraunu daikteliu. Tai ten etikėtės nuo skirtingų jo valgytų tyrelių, iškarpos iš mišinukų pakelių, vienas iš balionų puošuių jo lovelę mums namo grįžus, pirmasis barškutis/labiausiai patikęs barškutis, atvirukai, kuriais pasveikino jam gimus, kelios knygelės apie vaikiukų maistelį; gimtadienio kepurytė iš pirmo jo draugo gimtadienio; pėdutės ir delniuko antspaudas modiline; dienos, kai gimė kalendoriaus lapeliai; laikraštis dienos, kai gimė.
va kiek turto prikaupiau. Visa kita rašau į knygą: pasiekimus, įvykius, foto klijuoju kiekvieno mėnesio, ten ir apyrankė iš ligoninės
renku viską, ką galiu
va kiek turto prikaupiau. Visa kita rašau į knygą: pasiekimus, įvykius, foto klijuoju kiekvieno mėnesio, ten ir apyrankė iš ligoninės

renku viską, ką galiu

uzrasau svarbiausius Jonuko gyvenimo ivykius
onuotrauku albuma turime atskirai

as ir turiu uzvedus paparasta blanknota,nezinojau kad yra spec knugutes ir surasau visus svarbius jo gyvenimo ivykius,
www.babysites.com
super dalykas,kelkite foto,rasykit dienorasti,yra ir sveciu knyga....o jei isipirksit paketa tai dar visko labai daug galesit daryt
mes turim
super dalykas,kelkite foto,rasykit dienorasti,yra ir sveciu knyga....o jei isipirksit paketa tai dar visko labai daug galesit daryt

mes turim