pildziau ir as sia knygele.
bet pas mus ji ne ruzava o tokia kitokia balta, ten daug smulkiau viska gali aprasyti.
man labai patiko ir nuotrauku daug priklijavau.
bet ji baigesi su pirmaisiais metukais...
taigi dabar uzsivedziau dideli sasiuvini-blanka ir ten toliau rasau visus ivikius, visus istartus zodzius....
man atrodo, kad dukra tikrai bus laiminga.
o be abejo ir as, nes jau dabar kai atsiverciu pavyzdziui koki 3menesi ir paskaitau kokius garsus leido, kaip valge, kaip reagavo i mama tai net asara gali nubraukti...
Jei vaikutis jau kalba siek tiek, irasyk po pasakytus zodelius su vertimu
paskui ir ties labai idomu paskaityneti
As taip pat jo piesinukus klijuoju, na visko po truputi

As taip pat jo piesinukus klijuoju, na visko po truputi

Mano patarimas toks, kad neskubek uzpildyti to albumo viso jau dabar. Mes dovanojom albumuka per krikstynas. Tai musu siekis buvo ji pildyti iki pat to vaikiuko vestuviu. Ten tokios tematikos kaip jau 5 m. (palinkejimai, foto, pag. detales), pirmoji klase, 10 metu., pirmoji komunija, po to linksmasis sakiniu kampalis ir t.t Prisaikdinom tevus ji pildyti iki pat vaikinuko pilnametystes ir atiduoti vestuviu diena. Zinoma daugiausiai foto is pirmuju metu, bet po to irgi bus ka isimintino prisiminti

o as be iprasto popierinio pirmuju metu dienorascio dariau ir elektronini. Stai kas is to gavosi http://www.simanas.ten.lt
Labai viliuosi issaugoti bent jau html versija.

QUOTE(ader @ 2006 10 30, 14:35)
o as be iprasto popierinio pirmuju metu dienorascio dariau ir elektronini. Stai kas is to gavosi http://www.simanas.ten.lt

Mes patys pirkom Alma littera "Kūdikio knyga" ir gavom kitą "Kūdikio knygą" dovanų. Jos skirtingos, tai pildau abi. Pirmoji kelis kart brangesnė, tačiau joje - labiau viskas formalizuota, o dovanotoj, daugiau pačiam pildyt ir rašyt reikia. Tačiau Alma Literos man lapai patys labiau patinka, slidūs, kokybiškesni, pati knyga graženė, šiuolaikiškesnė.
na mes tai turim tokia knygute ir labai smagu man ja pildyti.
Kiekviena vaikucio pasiekima ar dantuka su tokiu dziaugsmu rasau
dalykelis.
Netgi labai smagu mano pacios skaityti kai auga, mama pilde, aisku ne tokios grazios tada buvo, bet ne tame esme. Svarbiausia auga mazylis, kokie jo pasiekimai.

Netgi labai smagu mano pacios skaityti kai auga, mama pilde, aisku ne tokios grazios tada buvo, bet ne tame esme. Svarbiausia auga mazylis, kokie jo pasiekimai.
o mes dovanu gavom labai super knygute
ten tik pirmiem gyvenimo metam, bet labai jau grazi
yra vieteles, kur nuotraukytes klijuoti, parasyti, net peduciu ir rankyciu antspaudam deti
oi, mergaites, tikrai uzveskit tokia knygele savo leliukam - kaip po to bus smagu pavartineti!!!

QUOTE(aurutele:) @ 2006 11 11, 14:35)
o mes dovanu gavom labai super knygute
ten tik pirmiem gyvenimo metam, bet labai jau grazi
yra vieteles, kur nuotraukytes klijuoti, parasyti, net peduciu ir rankyciu antspaudam deti
oi, mergaites, tikrai uzveskit tokia knygele savo leliukam - kaip po to bus smagu pavartineti!!!

nartoj kur 5gyvenimo metai alma litteA irgi visi sitie dalykai yra
QUOTE(ader @ 2006 10 30, 14:35)

oi, kaip faina, tai ka net nauja serverį pati sukurei ar per kokią firma, .labai grazu tik reikia ir toliau testi
na va, pirmų metų vaiko knygą užpildžiau. Reik sugalvoti į ką pildyti toliau. Ieškau kokio gražaus albumo, bet nieko tinkamo nerandu