Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylio dienoraštis, albumas...

QUOTE(eweliukas @ 2007 01 09, 19:15)
mes darem ir viskas mum nusiplove tik tai daryk p[ries maudaunt aisq as buvau visa raudona nuo dazu:)bet patarimas gerai koja istepk didesniu slioksiu nes ne viskas man atsispaude

labai aciu tau uz atsakyma biggrin.gif .
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Mes nuo gimimo pildome superine "Kudikio knyga" kainavo apie 30 lt. thumbup.gif Visus duomenis galima surasyti, foto sudeti bei kiekvieno menesiuko iki metu dienorasti pildyti. Man ji super! smile.gif
Atsakyti
mes irgi pildom, nes tikrai bus vaikui idomu suzinoti koks jis buvo mazas
Atsakyti
QUOTE(perlita3 @ 2006 09 21, 16:36)
Noriu uzvesti savo angeliukui dienorasti,gal zynot is kur atsisiusti ,kad butu galima ir nuotraukas ideti ir seip ,visaip papuosti ir aprasyti visus jo kasdienybes rupestelius ir dziaugsmelius.Buciau labai dekinga . ax.gif

As irgi turiu tokia programele Baby Album,ten yra Viskas nuo nestumo iki tol kol vaikutis prades eiti i mokykla, didelis virtualus dienorastis.Jeigu kam reikes parasykit man i skype:lapiutaite 4u.gif Nes i cia ikelt nemokesiu g.gif

Atsakyti
As nescia budama uzsirasydavau mintis kaip jauciusi, ka megstu ko ne (jau is pat pradziu tikejau kad turesiu dukryte). O dabar pildau drukrytes albuna, kuri sesuo atveze is UK.
Atsakyti
Taip pildau as sia knyga!Manau bus tikrai malonu dukrytei,kai uzaugs pavartyti. Ir paciai bus be galo smagu prisiminti grazias pirmas dienas!!! wub.gif
Atsakyti
Labai išradingos mamytės thumbup.gif

Aš pildau tik albumą kur pirmieji kūdikio metai ir dar viską rašau internetiniame dukrytės puslapyje. Tikrai bus įdomu paskaityti kai užaugs wub.gif
Atsakyti
O as rasau i paprastas uzrasu knygeles.Nuo pat gimimo.Tai dabar labai idomu palyginti sesiu augima:svori,ugi,dantukus......... book.gif
Atsakyti

Labai kruopščiai vedžiau dienoraštį 3 metus nuo pirmos gimimo dienos, po to rečiau,bet turime namažą pluoštą prisiminimų su piešinukais ,įvairių daiktų etiketėmis ,pirmaisiais bilietais į renginius, laiškais. Be galo džiaugiuosi, kad tai vertina dabar mano sūnus jam jau dešim ir jis dažnai paima tuos mano prisiminimus ir su didžiausiu džiaugsmu skaito. Dabar raginu jį patį įrašyti įsimintinesnius įvykius,.Pagalvojau, kad aš turėčiau tokį savo dienoraštį, o jei dar mamos ,kurį būtų rašiusi mano močiutė- neįkainojama šeimos vertybė.
Atsakyti
pildau ir esu tuo labai patenkinta. visa tai perduosiu sunui su visais prisiminimais, filmuota medziaga, nuotraukomis.. begalo pati noreciau tokios dovanos, deja mano teveliai nieko tokio man neissaugojo.. pati mano mama gailisi, kodel niekur nieko nesizymejo, kaip dabar butu smagu palyginti, o ir man suzinoti apie save... tiesa turim viena magnetofono juosta (ta senovine, didele) kaip mes mazi su broliu eilerastukus sakom, snekam, misles uzminam ir t.t. - fantastika paklausyt...
Atsakyti
Daryti suneliui albumiuka yra viena is mano megiamiausiu hobi. JAV tai vadinasi "scrapbooking" ir labai daug mamu tuo uzsiema. As tai net foruma tam atradau ir turiu savo darbeliu galerija, ir daug dalyvauju su forumietem (su keliom netgi kas nuo karto susitinkam).
Cia keli pavyzdziai. O aktualiai, tai albumas apie 30 cm dydzio ir baigtus puslapius sukisu i tokias permatomas plasmasines kisenes albume. Norejau sutalpinti visus pirmus metus i viena albuma bet netilpo tai dabar Dalis I ir II.
Sitie atsviesti puslapiai sudejau jo gimimo kepuryte, bambytes uzverzimo klipa, mazulio mamos ir tecio ligonines apyrankes, kortele ir jo lopselio, ir nuo vyro geliu kortele.. Antram puslapy kopija gimimo liudijimo ir galutine ligonines saskaita. Viskas suklijuota ir susiuta mano ranku...
user posted image
Atsakyti