Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylio dienoraštis, albumas...

jee, geras, as apie ranku ar koju anspaudelius ir nepagalvojau, tai aciu thumbup.gif is vaikystes atsimenu mano pacios metrasti, kuri uzpilde mama. jau tada budavo idomu pavartyti, pasijuokt is savo pirmu zodziu, pazinti save. dabar as net iristi knygas moku tad padariau savo sunui odine knyga, su jo vardu ant virselio, o viduj irisau ir ginekologu isvadas apie nestuma, ir echoskopo nuotraukytes ir paprastas fotkes, ir geneologini medi piesim, ir pirmus zodzius ir pirmus sugebejimus, ir pomegius, ir ligas ir kitka zymesim. labai tikiuosi jis kazkada ivertins mano sentimentalias pastangas. ax.gif tongue.gif biggrin.gif juk berniuksciai.. doh.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
Geneologinis medis irgi gera ideja! thumbup.gif
Atsakyti
as irgi turiu knygele, pirmieji dukrytes metai, tai man didziuli galvos skausma sukele ta pedute ir rankute, bet dabar manau, kad irgi bendysim su guasu ar vandeniniais dazais, kai mazylei bus menesiukas, nes norisi kuo anksciau, bet dabar dar sunkoka jos delniukus isskleisti smile.gif

manau, kad tokios knygeles yra tikrai geras dalykas vaikuciui, tiesiog puiku ir kai mamytes pacios jas pasidaro, o as tinginiuke budama tiesiog nusipirkau blush2.gif
Atsakyti
o sudarineti geneologini medi buvo ir man paciai idomu, daugiau suzinoti apie seneliu ar net proseneliu gimimo, santuoku, mirciu datas ir vietas, prarastas mociuciu pavardes ir pan. thumbup.gif tiek is savo, tiek is vyro puses.
Atsakyti
QUOTE(Jurgiukste @ 2008 02 18, 22:57)
as turiu Penkeri gyvenimo metai,tik dar nepilnai uzpildyta blush2.gif zodziu veluoju doh.gif

As tokios nezinau,reikes pasidairyti knygynuose. g.gif Turiu tik "Pirmieji dukrytes metai" smile.gif
Papildyta:
QUOTE(julima @ 2008 02 19, 00:18)
mes su paprastais vandeniniais dazais antspaudelius darem.Tik reikia ryskias spalvas imt ir storiau uztep.

Viskas puikiausiai paskiau nusiplauna.

O as nesugalvojau kaip anspaudus padaryti, doh.gif tik rankyciu ir kojyciu nuotraukeliu padariau.Dabar dukrytei jau metukai,kad ir per velu bet padarysiu.Geriau veliau negu visai nebus. smile.gif
Atsakyti
nusipirkom tokia knygute gimimo dienos proga, vis papildau truputi, bet dar ir pati galvoju pirmojo gimtadienio proga dukrytei padovanot knygele ax.gif
rasausi visus sposus, kur iskrecia, ka ismoksta kas menesi daryt, tai paskui su kompu knygele padarysiu, irisiu ir tures prisiminima wub.gif
Atsakyti
turiu tokia knygute, pildau, manau geras daiktas, bus ka prisimint, nes tikrai daug kas pasimirsta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irulia @ 2008 02 20, 17:26)
nusipirkom tokia knygute gimimo dienos proga, vis papildau truputi, bet dar ir pati galvoju pirmojo gimtadienio proga dukrytei padovanot knygele  ax.gif
rasausi visus sposus, kur iskrecia, ka ismoksta kas menesi daryt, tai paskui su kompu knygele padarysiu, irisiu ir tures prisiminima  wub.gif

drinks_cheers.gif
Ir mes turim ta knigute,bet as vis pamirstu ja pildit,o kai prisimenu tai neatsimenu kokia diena ka pradejo daryti blush2.gif doh.gif
Atsakyti
mes gavom dovanų knygutę iki 1 metukų
bet aš pati nusipirkau knygą iki 5 metų, tai ir pildau atsakingai
Atsakyti
Pirmagimės dukros pildžiau tvarkingai ir atsakingai, su visom smolkmenom. O vat gimus sūnui apsileidau, visai nepildau blush2.gif
Atsakyti
Rasau ir as nuo 6sav.nestumo.Kadangi jau tada zinojau kad vaikeli auginsiu viena,nes tetukas nebegryzo,man tai lyg issigelbejimas buvo,o ir vaikeliui norejau papasakoti tai ko gal zodziais niekada neisdrysiu.O gal praejus 20 m.jau ir nebenoresiu pasakoti.Ir iki pat siol rasau.Gal ne taip saziningai kas savaite,bet i menesi kelis kartus prisedu pasipasakoti baltiems lapams,kuriuos kadanors skaitys suauges sunus.Atiduoti zadu suaugusiam,gal kokiu 25m. rolleyes.gif
Atsakyti
taip vedžiau iki metuku laiko... nors kartais dar ir dabar kuom nors papildau 4u.gif
Atsakyti