Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylio dienoraštis, albumas...

AS rasiau nuo nestuke.gif pradzios dienorasti, o paskui kudikio knyga pildziau iki kol suejo metai, o paskui vis reciau ir reciau, dabar jau net nepamenu, kada paskutini karta rasiau. Bet reikes prisest ko gero, nes jau nemazai ismoko mano dukryte. smile.gif
Atsakyti
turiu kudikio knyga, man tai atrodo uztektinai vietos ten viskam uzrasyti smile.gif kolkas pildau saziningai, net nuotraukas klijuoju smile.gif
Atsakyti
Mes turim "Pirmieji mano metai", pati nusipirkau tongue.gif .bet kažkaip mažai visokių pagražinimų,nes kažkaip užmačiau žymiai grazesnę, su visokiais pieštais paveikslėliais ir daugiau visokių "augimo" atradimų, pasiekimų. Na jau dabar teks pabaigti tą kurią turiu, bet jau kai draugės turės vaikučių, patarsiu arba padovanosiu paieškot spalvingesnės. 4u.gif Na manojoje dar reikia suklijuoti nuotraukas,nes vis neprisiruošiu pasidaryt daugybės. doh.gif
Atsakyti
Aš pildau albumą vaikui nuo nestuke.gif , suklijuoju nuotraukas darytas kas mėn tą pačią diena kaip ir gimė, rašau pasiekimus, linkėjimus, sveikinus, kelionių ispūdžius, ligeles ir panašius dalykus...
tikiuosi paaugusiai mano merginai tai bus vertinga dovana ax.gif ( aš norėčiau tokią turėt apie save, bet deja, tada manau mamoms tai neatrodė labai svarbu)
Atsakyti
O as nieko nerasau blush2.gif Kazkaip nematau prasmes ax.gif
Atsakyti
Mums padovanojo draugai kai gyme dukryte,tik vis neprisiruosiu pildyti. ax.gif
Atsakyti
Mes taip pat turime tokia knygele, tiksliau net dvi ir abi atnese dovanu, ir abi vienodos, vadinasi Penkeri mano gyvenimo metai, manau bus paskui ka paziureti ir prisiminti kaip augo tavo aukselis ax.gif
Atsakyti
mes knygyne pirkom knygutę, labai graži 4u.gif ten pasiekimai rašomi, dantukai, pirmas žingsnis, darželis, mokykla ir t.t. mokėjom 20lt
Atsakyti
Musu pirma mazylio dovana buvo si knyga, bet ne visai tokia apie kokia cia rasot, ang. "scrap book" ,atskirai ivairiu juosteliu, nerinuku, iskarpeliu spec. padaryta, kad apdailint nuotraukytes, klijuojami skaiciai, lipdukines raides, net zirklutes ornamentines spec. tai va, l. idomu ir uzsiemimas puikus, dabar biski apleidau, nzn ar lt yra tokia smile.gif
Atsakyti
mes tai turim tongue.gif tik kad nelabai dar ten yra ka i ja rasyt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Debesiukee: 18 kovo 2008 - 11:12
QUOTE(Keberiokšt @ 2003 06 27, 00:32)
Neblogai, kai pilnametystes proga tevai vaikams padovanoja banko saskaita su jame kauptais draudimo ar siaip pinigeliais.
Taciau dar sauniau, kai vaikas tokia proga gautu jo mamos rasyta dienorasti - gimusiam, negimusiam, ivairiom formom ir t.t
As tik uz : kad tik laiko butu ir noro [smiley=jumpnbaby.gif]

Pritariu, man irgi atrodo, kad tai labai sauni dovana pilnametystes proga smile.gif Pati noreciau toki dienorasciuka tureti:) galima butu lyginti savo dienorasciuko irasus ir sunaus ar dukters. Buvau radusi mamos spintoje sena albuma, ten buvo pradeta rasyti apie pirminius mano duomenis , tuoj po gimimo ir dar poros ar trejetos savaiciu. Bet tik tiek. Matyt mama neturejo polekio toliau vykdyti sia procedura smile.gif
Kai as turesiu mazuliuka stebukliuka( o dar geriau du is karto ax.gif ) tikrai vesiu sia knygele. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(_Foxy_ @ 2008 01 16, 21:36)
Tikrai nuostabi ideja  thumbup.gif
Mano mama man rasydavo laiskelius, bet per kraustymasi jie dingo ...
O mano vyro tetis (ne mama) per musu vestuves padovanojo toki stora sasiuvini, kuriame rase apie mano Brangiausiaji, nuo to laiko, kai Jis dar nebuvo gimes iki pat vestuviu ... Fantastika ... Be galo idomu ...

thumbup.gif geras, cia tai liuks uosvis thumbup.gif orginali dovana! ir isvis keista girdeti, kad vyriskis tokiais dalykais uzsiiminetu. Labai pagirtinas elgesys! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lotyte @ 2008 01 20, 12:29)
turim ir mes knygele penkeri mano gyvenimo metai,pradejau pildyt ir susiduriau su problema  blush2.gif  yra knygelej puslapis,kur reik padaryt vaikiuko pedutes ir rankytes antspauda.tik nezinau i ka pamirkyt juos,kad antspaudai gautusi geri ir kokybiski  blink.gif  gal yra pirkt kokiu spec priemoniu tam reikalui? patarkit kuo greiciau,nes mum jau menesiukas,o jau augam greit  4u.gif

Mes irgi dareme antspaudelius su vandeniniais dažais, bet kad tie dažai kažkokie keisti buvo, nes po truputi trinasi nuo popieriaus.Galbūt dėl to,kad popierius slidus, o gal papraščiausiai netinkami jie.Manau geriau yra guašas.
Atsakyti