AS rasiau nuo
pradzios dienorasti, o paskui kudikio knyga pildziau iki kol suejo metai, o paskui vis reciau ir reciau, dabar jau net nepamenu, kada paskutini karta rasiau. Bet reikes prisest ko gero, nes jau nemazai ismoko mano dukryte.
turiu kudikio knyga, man tai atrodo uztektinai vietos ten viskam uzrasyti
kolkas pildau saziningai, net nuotraukas klijuoju
Mes turim "Pirmieji mano metai", pati nusipirkau
.bet kažkaip mažai visokių pagražinimų,nes kažkaip užmačiau žymiai grazesnę, su visokiais pieštais paveikslėliais ir daugiau visokių "augimo" atradimų, pasiekimų. Na jau dabar teks pabaigti tą kurią turiu, bet jau kai draugės turės vaikučių, patarsiu arba padovanosiu paieškot spalvingesnės.
Na manojoje dar reikia suklijuoti nuotraukas,nes vis neprisiruošiu pasidaryt daugybės.
Aš pildau albumą vaikui nuo
, suklijuoju nuotraukas darytas kas mėn tą pačią diena kaip ir gimė, rašau pasiekimus, linkėjimus, sveikinus, kelionių ispūdžius, ligeles ir panašius dalykus...
tikiuosi paaugusiai mano merginai tai bus vertinga dovana
( aš norėčiau tokią turėt apie save, bet deja, tada manau mamoms tai neatrodė labai svarbu)
tikiuosi paaugusiai mano merginai tai bus vertinga dovana
O as nieko nerasau
Kazkaip nematau prasmes
Mums padovanojo draugai kai gyme dukryte,tik vis neprisiruosiu pildyti.
Mes taip pat turime tokia knygele, tiksliau net dvi ir abi atnese dovanu, ir abi vienodos, vadinasi Penkeri mano gyvenimo metai, manau bus paskui ka paziureti ir prisiminti kaip augo tavo aukselis
Musu pirma mazylio dovana buvo si knyga, bet ne visai tokia apie kokia cia rasot, ang. "scrap book" ,atskirai ivairiu juosteliu, nerinuku, iskarpeliu spec. padaryta, kad apdailint nuotraukytes, klijuojami skaiciai, lipdukines raides, net zirklutes ornamentines spec. tai va, l. idomu ir uzsiemimas puikus, dabar biski apleidau, nzn ar lt yra tokia
mes tai turim
tik kad nelabai dar ten yra ka i ja rasyt
QUOTE(Keberiokšt @ 2003 06 27, 00:32)
Neblogai, kai pilnametystes proga tevai vaikams padovanoja banko saskaita su jame kauptais draudimo ar siaip pinigeliais.
Taciau dar sauniau, kai vaikas tokia proga gautu jo mamos rasyta dienorasti - gimusiam, negimusiam, ivairiom formom ir t.t
As tik uz : kad tik laiko butu ir noro [smiley=jumpnbaby.gif]
Taciau dar sauniau, kai vaikas tokia proga gautu jo mamos rasyta dienorasti - gimusiam, negimusiam, ivairiom formom ir t.t
As tik uz : kad tik laiko butu ir noro [smiley=jumpnbaby.gif]
Pritariu, man irgi atrodo, kad tai labai sauni dovana pilnametystes proga
Kai as turesiu mazuliuka stebukliuka( o dar geriau du is karto
Papildyta:
QUOTE(_Foxy_ @ 2008 01 16, 21:36)
Tikrai nuostabi ideja
Mano mama man rasydavo laiskelius, bet per kraustymasi jie dingo ...
O mano vyro tetis (ne mama) per musu vestuves padovanojo toki stora sasiuvini, kuriame rase apie mano Brangiausiaji, nuo to laiko, kai Jis dar nebuvo gimes iki pat vestuviu ... Fantastika ... Be galo idomu ...
Mano mama man rasydavo laiskelius, bet per kraustymasi jie dingo ...
O mano vyro tetis (ne mama) per musu vestuves padovanojo toki stora sasiuvini, kuriame rase apie mano Brangiausiaji, nuo to laiko, kai Jis dar nebuvo gimes iki pat vestuviu ... Fantastika ... Be galo idomu ...
QUOTE(lotyte @ 2008 01 20, 12:29)
turim ir mes knygele penkeri mano gyvenimo metai,pradejau pildyt ir susiduriau su problema
yra knygelej puslapis,kur reik padaryt vaikiuko pedutes ir rankytes antspauda.tik nezinau i ka pamirkyt juos,kad antspaudai gautusi geri ir kokybiski
gal yra pirkt kokiu spec priemoniu tam reikalui? patarkit kuo greiciau,nes mum jau menesiukas,o jau augam greit 
Mes irgi dareme antspaudelius su vandeniniais dažais, bet kad tie dažai kažkokie keisti buvo, nes po truputi trinasi nuo popieriaus.Galbūt dėl to,kad popierius slidus, o gal papraščiausiai netinkami jie.Manau geriau yra guašas.