Albuma pradejau nuo savo bei vyro seimyniniu nuotrauku, kai mes dar buvome maziukai (ir seneliai yra), paskui iklijavau vestuviu nuotrauka, paskui kelios nuotraukos is
Vedu ir albuma, ir dienorasti...
Albuma pradejau nuo savo bei vyro seimyniniu nuotrauku, kai mes dar buvome maziukai (ir seneliai yra), paskui iklijavau vestuviu nuotrauka, paskui kelios nuotraukos is
laikotarpio, o veliau jau maziuko nuotraukytes.
Pirmosios dukros labai nedaug užrašų padariau, sūnaus nemažai dalykų užsirašau, nes kartais labai praverčia ta informacija ne tik, kad įdomu. O kaip bus su trečiuoju - matysim.
Rašau ir aš
man atrodo,vaikui bus įdomu paskaityti kai sulauks kokių 18
Pildau knygute "Pirmieji sunelio metai" su pirmom datom graziom nuotraukytem
taip pat zadu vesti atskira gimtadieniu albumiuka
issaugoju pirmuosius drabuzelius saukstuka ir pan
viska zadu padovanoti kai kada nors pats ves
Rašiau dienoraštuką iki metų,o dabar vis neberandu laiko prisėsti parašyti
mes taip pat turim kudykio albuma,ten pyldyt reikia,ir nuotraukas klijuot,gavom dovanu,
Turim ir mes!
pildau,manau bus grazi dovana 18-ojo gimtadienio proga.
pildau,manau bus grazi dovana 18-ojo gimtadienio proga.
Gavom tokią knygutę dovanų, iki šiol pildau ir toliau tęsiu užrašiukus. Manu gal kada bus įdomu vaikui, nes man pačiai būtų įdomu
Iki metų pildžiau knygą "Pirmieji dukrytės metai". Ir tada pamaniau,
kad dar tiek visko nutiks kol ji užaugs ir to VISKO nesinori užmiršti.
Taigi nusprendžiau
per kiekvieną gimtadienį parašyti po laikraštėlį, kuriame būtų surašyti jos pasiekimai, linksmi nuotykiai, svarbūs mūsų šeimos įvykiai. Juos kaupti ir kai dukra suaugs juos padovanoti, kartu su pirmųjų metų knyga. Vieną jau parašiau, taip pat padariau kalendorių su dukrelės nuotraukom, kurį taip pat pridėsiu prie ''archyvo''.
Drauge padovanojo mazylio knyga,ten viska ir pildau ir foto klijuoju..
Vaikiukui 5m. ir vis dar užrašinėju na maždaug kas 3-4mėn.Vėliau,aišku,rašysiu rečiau.
Įteiksiu kai suaugs ar ves.