Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylio dienoraštis, albumas...

Vedu ir albuma, ir dienorasti...
Albuma pradejau nuo savo bei vyro seimyniniu nuotrauku, kai mes dar buvome maziukai (ir seneliai yra), paskui iklijavau vestuviu nuotrauka, paskui kelios nuotraukos is nestuke.gif laikotarpio, o veliau jau maziuko nuotraukytes.
Atsakyti
Pirmosios dukros labai nedaug užrašų padariau, sūnaus nemažai dalykų užsirašau, nes kartais labai praverčia ta informacija ne tik, kad įdomu. O kaip bus su trečiuoju - matysim.
Atsakyti
Rašau ir aš thumbup.gif man atrodo,vaikui bus įdomu paskaityti kai sulauks kokių 18 wub.gif
Atsakyti
Pildau knygute "Pirmieji sunelio metai" su pirmom datom graziom nuotraukytem smile.gif taip pat zadu vesti atskira gimtadieniu albumiuka smile.gif issaugoju pirmuosius drabuzelius saukstuka ir pan smile.gif viska zadu padovanoti kai kada nors pats ves smile.gif
Atsakyti
Rašiau dienoraštuką iki metų,o dabar vis neberandu laiko prisėsti parašyti blush2.gif
Atsakyti
mes taip pat turim kudykio albuma,ten pyldyt reikia,ir nuotraukas klijuot,gavom dovanu, thumbup.gif
Atsakyti
Turim ir mes!
pildau,manau bus grazi dovana 18-ojo gimtadienio proga.
Atsakyti
Gavom tokią knygutę dovanų, iki šiol pildau ir toliau tęsiu užrašiukus. Manu gal kada bus įdomu vaikui, nes man pačiai būtų įdomu smile.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaErika: 12 kovo 2008 - 14:37
Iki metų pildžiau knygą "Pirmieji dukrytės metai". Ir tada pamaniau, g.gif kad dar tiek visko nutiks kol ji užaugs ir to VISKO nesinori užmiršti. blush2.gif Taigi nusprendžiau doh.gif per kiekvieną gimtadienį parašyti po laikraštėlį, kuriame būtų surašyti jos pasiekimai, linksmi nuotykiai, svarbūs mūsų šeimos įvykiai. Juos kaupti ir kai dukra suaugs juos padovanoti, kartu su pirmųjų metų knyga. Vieną jau parašiau, taip pat padariau kalendorių su dukrelės nuotraukom, kurį taip pat pridėsiu prie ''archyvo''. bigsmile.gif
Atsakyti
Drauge padovanojo mazylio knyga,ten viska ir pildau ir foto klijuoju..
Atsakyti
Iki metukų laiko pildžiau ir aš, su visom sruogelėm ir kitom mielom smulkmenom wub.gif , o dabar beliko tik foto ax.gif
Atsakyti
Vaikiukui 5m. ir vis dar užrašinėju na maždaug kas 3-4mėn.Vėliau,aišku,rašysiu rečiau. rolleyes.gif Įteiksiu kai suaugs ar ves. mirksiukas.gif
Atsakyti