Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylio dienoraštis, albumas...

gavau dovanu dvi Kudikiu knygas,abi skirtingos ir grazios..kaina tikrai ner brangi viena 24 kita 18lt abi ir pildau,nes vienoj yra tas kitoj anas...bus idomu kada nors atsiminti,ir palyginti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gutia @ 2008 03 16, 20:37)
Mes taip pat turime tokia knygele, tiksliau net dvi ir abi atnese dovanu, ir abi vienodos, vadinasi Penkeri mano gyvenimo metai, manau bus paskui ka paziureti ir prisiminti kaip augo tavo aukselis ax.gif

oi, gera naujiena suzinojau, reikes savo surasyta info sukelti i ta knygute, reiks pasidomet kur ju pirkt yra, liuks, dekui 4u.gif
Atsakyti
As tai nupirkau paprasta uzrasu knygele, graziai apklijavau, nuotraukyte dukrytes pirmame puslapyje smile.gif Turejau kazkur gavusi sena, gal 1980 metu leidimo, tai kai ka is jos nusiziurejau thumbup.gif
Atsakyti
aš irgi savo gamybos dienoraščius pripažystu thumbup.gif nes ten kur perki, tai neviską ką nori surašyt gali, dirbau knygyne visas pravarčiau, nu bet iki galo nei vienas neįtiko unsure.gif aš iki metukų sąsiuviny rašiau ūgį, svorį, ką moka, apie dantukus ir pan. nuo pusės metuku papildžiau(nes tik tada taip sumasčiau) rašymu už jį dienoraščio- ką veikiam,kaip jis į tai reagavo, ką moka, kaip aš pati dėl to jaučiuos, tai man atrodo nuoširdžiau:) beto savo dienoraščiui laiko neturiu, tai sūnelio dienorašty palieku dalelę savęs wub.gif
Atsakyti
Turime ir dienoraštį, ir nuotraukytes, ir filmukus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _zuwedra_: 10 balandžio 2008 - 08:32
turiu ir pildau... tik skiepus pamirstu vis surasyt... manau bus ydomu mazajai ruzava jos knygele... ir laiska turiu jai parasiusi kai nescia buvau-skaitau ir asaros byra
Atsakyti
QUOTE(eweliukas @ 2006 09 22, 10:44)
nezinau ar yra tokia tema bet noriu jusu patarimo:zinau kad yra vaiko knyga,kur galima pildyt visus duomenis, deti nuotraukeles,pirma sruogele palikti ir t.t.Gal kas turite toki dalykair ar naudojate?kokia knyga turite,nes maciau almosliteros nebloga man ji patiko tik kaina virs 40lt.

Turime metrasti, i kuri sudeta viskas nuo apyrankes is ligonines ikiplauku sruogeles ir peduciu antspaudu.
Atsakyti
Vedu tokia knygute,bet ja ,mes gavom dovanu. 4u.gif
Atsakyti
Mes gavom dovanu knygute "Pirmieji mano metai". Manau bus smagu po keliu metu ja pavartyti ir prisiminti,kaip augo mazuliukas biggrin.gif
Atsakyti
Gerai kad uzsukau i sia temele smile.gif
Reikia butinai pradet rasyt savo Maziukui doienorasti su aprasymais, matavimais...
Atsakyti
Dukrytei rašiau dienoraštį dar jos laukdamasi,tiesa tai buvo paprastas sasiuvinukas,o kai gimė sūnelis pirkom knygą,ir viską žymime į ją.
Atsakyti
as taip pat ja pildau smile.gif tikrai manau kad kai mano dukryte uzaugs jei bus malonu pasiskaityti apie save ax.gif as netgi dabar karts nuo karto pavartau, man net paciai idomu prisiminti visus tuos ivikius thumbup.gif
manau tai tikrai naudingas daikas ne tik vaikam bet ir mamos, nes juk daug ka uzmirstame, o skaitydamos prisiminsime visus nuostabius dalykus isgyventus nuo pirmuju musu mazyliu dienu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wilioke_: 05 gegužės 2008 - 08:41