as tai turiu nupirkusi savo auksiukui nuotrauku dezute tokia su albumiukais mazais ir ten sudesiu jo pirmuju metu nuotraukas ir ta dezute bus padovanota jam per 18 taji gimtadieni

PILDZIAU PIRMAM IR ANTRAM PILDAU ''MANO PIRMIEJI METAI''
Kai graziai padaro su kompai atrodo super
maciau viena pavyzdeli internete, su filmo herojais, tik gaila, ten amerikoje dare. Niu grozis neispasakotas. Ir pirmas dantukas, ir teveliai, ir krikstynos, viskas sudeda, sumaketuota, ir atspausdinta po to i knyga, taip faina kasmet rinkti tokias knygas, super prisiminimas

as uzsiimu scrapbooking'u ir darau po puslapi momentu ir prisiminimu kuriuos sudedu i albumus. Cia is SM, grupele musu uzsiema siuo hobiu (prasom uzeit i mano blog'a parase paziuret musu darbeliu)
As turiu pirktine knygute, gavau dovanu, kai isejau i dekreta. Manau, kad mano mazyliui bus smagu pavartyti, kai uzaugs

Mes taip pat gavom dovanu knygele "mano pirmieji metai", pildome, klijuojame nuotraukas.Dar nupirkome "kraicio" skrynia, pinta is siaudu, tai i ja dedam visokius daikciukus, pirmuosius rubelius, kojinytes, nuotraukas is kelioniu ir t.t.Iteiksim kai bus didele, manau bus smagu pavartyti knygele ir apziureti tokius mazucius daiktelius

QUOTE(laiva @ 2003 06 26, 20:58)
Visos turbūt žinot tas tokias knygeles (dažniausiai rožiniu ir žydru viršeliu), kur surašomi visi įvykiai susiję su vaikučiu, yra vietos nuotraukoms, atsiminimams apie vaiko augimą, svorio ir ūgio grafikai, vieta vaiko pėdutės ir rankytės atvaizdui, pirmai plaukų sruogelei....ir t.t. Ar jūs tokias knygeles turit užvedę savo mažyliui (-ei)? Ar esat pasidarę kitokį vaiko dienoraštuką? Kaip jums atrodo, ar ji bus įdomi vaikui kai paaugs? Pakolkas aš pakankamai sąžiningai ir su malonumu ją pildau ir klijuoju nuotraukytes 

Atsimenu aš radau savo mamos dienoraštį apie mane

as neturiu specialios knygutes bet abi turi vienodus sasiuvinius A4formato kietais virseliais,ten viska aprasau suklijuoju nuotraukas pirmi dantukai pirmi kirpti plaukai,iskarpos,atvirutes zodziu viskas kas susiije su vaikiuku ir jie tapo triskart storesni,gaila kai didzioji gime niekur neradau tokiu knygu del to kuriau pati o aantros nenorejau isskirti stengiuosi kad abi turetu vienodai,kad nebutu pavydu
Mes gavom dovanų, gimus sūneliui. Man tai labai šaunus daiktas, bus prisiminimui
Pildau sąžiningai, tik va nuotraukyčių niekaip neįklijuoju
Klijuoju dar visokius lipdukus. Man labai liuks ta knygelė

mes ir gavom dovanu knygute, bet as kazkaip sunkiai prisiruosiu pilgyti
ant lapeliu visur prirasineju, bet i knygute viska perkelt patingiu. uztai i atsiminimu dezute viska saziningai dedu

noriu ir as albumuko, tik dar neradau tokio kuris man labai patiktu...
as irgi nupirkau toki albumeli foto ir uzrasams iki vieneriu metu, o paskui tikriausiai reikes kazka galvoti savadarbio, nes niekur nemaciau pirkti, kad ilgesniem metam butu
manau tau labai super dalykas... gaila, kad tokiu nebuvo tais laikais kai as gimiau- jokiu uzrasu mama nevede, o taip idomu butu dabar paciai apie save ar vyra paskaitineti, veliau palyginti kaip vystosi ir auga mano kudikis

manau tau labai super dalykas... gaila, kad tokiu nebuvo tais laikais kai as gimiau- jokiu uzrasu mama nevede, o taip idomu butu dabar paciai apie save ar vyra paskaitineti, veliau palyginti kaip vystosi ir auga mano kudikis