Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylio dienoraštis, albumas...

Mano mama tai i paprasta sasiuvini viska rase, klijavo.Jei graziai ir isradingai, tai manau ir taip gerai, ypac kai nori ilgesni laika viska fiksuoti ax.gif
Atsakyti
aš ir turėjau knygą'' jūsų kūdikis''ten rašiau kiekvieno mėnesio nutikimus smile.gif ir klijavau foto.dabar jau pasiima pačios ir paskaito kokios buvo mažytės
Atsakyti
Mums kudikio knygele atnese per aplankynas.....issaugojau testa nestumo,nuotraukyte kai dar pilvelyje bambute.Visiems siems daiktams nupirksiu grazia dezute.Taip pat zadu isaugot pirma kramtuka,pirma lele.Gaila,kad pirmos dukreles turiuu tik apyrankes.
Atsakyti
As pildau "kudikio knyga"nuo pat gimimo, manau bus ydomu kai uzaugs pasiskaitineti,juk tiek visko neprisiminsi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laiva @ 2003 06 26, 20:58)
Visos turbūt žinot tas tokias knygeles (dažniausiai rožiniu ir žydru viršeliu), kur surašomi visi įvykiai susiję su vaikučiu, yra vietos nuotraukoms, atsiminimams apie vaiko augimą, svorio ir ūgio grafikai, vieta vaiko pėdutės ir rankytės atvaizdui, pirmai plaukų sruogelei....ir t.t. Ar jūs tokias knygeles turit užvedę savo mažyliui (-ei)? Ar esat pasidarę kitokį vaiko dienoraštuką? Kaip jums atrodo, ar ji bus įdomi vaikui kai paaugs? Pakolkas aš pakankamai sąžiningai ir su malonumu ją pildau ir klijuoju nuotraukytes biggrin.gif

Kai laukiausi, planavau kaip vesiu tokia knygele, iskojau knygynuose kokios idomesnes, bet... veliau taip ir neradau laiko jos nusipirkti. Labiausiai gailiuosi, kad neturi kojyciu ir rankyciu antspaudku verysad.gif
Atsakyti
Aš pildau knyga ax.gif rašau viską su džiaugsmu, tik niekaip nesugebu užpildyti vienos grafos: "Leidau mamytei miegoti visą naktį ---------" biggrin.gif pirmojo gimtadienio proga mažiui padariau jo pirmųjų metų albumą, nuo buvimo pilvelyje iki pat gimtadienio rolleyes.gif su visokiais piešiniais ir prierašais ax.gif Taip pat turiu išsaugojusi apyrankę, bambukę, bambos spaustuką, pirmą pampersiuką (nepanaudotą aišku, bet labai jau mažą biggrin.gif ), pirmąsias kojinytes ir šliauštukus su kuriais iš GN parsivežėm smile.gif
Atsakyti
As pildziau dwi knygeles - wiena "mano penkeri gywenimo metai" t.y. iki 5 m o kita paprasta spalwota knygute "mazylio dienorastis" iki metuku buwo. thumbup.gif Manau reiktu knygute isigyti iki gimdymo, nes pwz kaikuriu detliu gali ir neissaugoti arba nezinoti kad gali jas kur nors sudeti. Nes kai kurios knygeles pildosi nuo tos minutes kai gimsta lelius. Pirmieji sweciai ir pan. Taigi laikuj begant gali nebeprisiminti wisu smulkmenu jei teks pildyti pwz. po keliu menesiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
mes irgi pildom mazylio knygele... 4u.gif manau dukrytei patiks ta knygute... ax.gif gaila as neturejau tokios knygutes o kai maza buvau tai tik viena foto yra...mes mazyle fotografuojam esam nufilmave gimdyma bei krikstynas taip pat pirmaji gimtadieni manau bus idomu pasizziuret kai uzaugs bigsmile.gif
Atsakyti
Turim knygutę "Pirmieji sūnelio metai", bet dar nepildžiau, kadangi niekaip nuotraukų nesugebam pasidaryti, visos PC sukeltos blush2.gif Viskas, jau reikia būtinai tuo reikalu užsiimti...
Atsakyti
Pildau dukrytes dienorascio knygute. Priklijavau ivairiu nuotrauku, padariau antspaudukus kojytes, rankytes. Rasau kiek sveria, koks ugis, ka pirma karta padare ir t.t. Turiu dezute, kurioje renku ivairius daikciukus, pirmus rubelius, kriksto, soske, pampersa ir t.t.
Atsakyti
Mes irgi turime knygutę, tik galėtų būti jos išradingesnės, o dabar niekas netelpa, arba rašyti gali daug, arba tik foto ax.gif
Atsakyti
Ir mes pildom savo vaikiuko dienorasti.Nusipirkom ta albuma-dienorasti pries gimdyma,ir viska pildom.Man ir paciai malonu ji dabar pavartyt smile.gif ,o uzaugusiam sunui,tai bus puiki dovana.Dar su vyru kas menesi darome rankytes delno ir pedutes antspaudukus ax.gif (nudazome su guasu ir prispaudziame prie popieriaus).Darysime iki pirmo gimtadienio.Faina stebet kaip kas menesi keiciasi dydis thumbup.gif
Atsakyti