Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylio dienoraštis, albumas...

mes turim ,,Kudikio albuma,, Labai geras dalykelis, gavome gimdimo namuose dovanu.labai smagu laiks nuo laiko paskaitineti 4u.gif
Atsakyti
Turim ir mes tokia knyga wub.gif , tai papildau vis laikas nuo laiko, manau, kad labai geras dalykas, kai bus suaugus, gal net savo vaikuti tures, nes butent as pagimdziusi tiek norejau panasios informacijos, tikrai labai didele vertybe man butu buvusi tokia knygele, nes mama tai is mano vaikystes jau daug ka pamirsusi. ax.gif
Atsakyti
Gavote albuma "mano pirmieji metai" bet iki siol jo neuzpildziau. Uztat rasau kazka panasaus i dienorasti, kur pirmiaisiais metais raisu ispudzius kaip auga zmogiukas, o dabar tai jau jo "anekdotus" rasau, juokingas situacijas, pastebeimus kaip tobulejeja ir savarankiskeja.
Atsakyti
mes taip pat turim kudikio albuma, ji padovanojo dukrytes kriksto tevai,taip pat issaugojau apyranke,pampersiuka,ciulptuka,pirmuosius sliauztukus,pirmaji barskuti,o taip pat kriksto rubelius ir zvake.Mazyliui taipogi pirkau kudikio albuma,taippat viska kas pirma sukaupiau.
Atsakyti
ir mes turime albumus,kartas nuo karto pasivartom,paskaitom 4u.gif
Atsakyti
pati nusipirkau neistveriau Anne Geddes fotografiju albumely , vaikystes prisiminimai "penkeri mano gyvenimo metai" savo mazylei, o sunuciui buvau nusipirkus albuma vaikiska didely, kur salia galima buvo rasyt, tai komentavau salia nuotraukeleiu. 4u.gif
Atsakyti
Turim ir mes.
Dukros labai saziningai pildydavau ir fiksuodavau visus ivykius. Ji su malonumu ir dabar pasivarto.

Sunaus kazkaip nelabai atsakingai ji pildau (gal kiek apsileidau blush2.gif )
Bet pildo dukra.
Atsakyti
QUOTE(dimele @ 2008 12 14, 18:51)
pati nusipirkau neistveriau Anne Geddes fotografiju albumely , vaikystes prisiminimai "penkeri mano gyvenimo metai" savo mazylei, o sunuciui buvau nusipirkus albuma vaikiska didely, kur salia galima buvo rasyt, tai komentavau salia nuotraukeleiu. 4u.gif

Gal žinot kur dar galima gauti šią knygutę help.gif
Atsakyti
mes irgi dovanu gavom, kur ANNE 5 metam wub.gif
tik nuotraukas bandysiu ne fotopopieriaus, o su spalvotu printeriu spausdint, nes kitaip ji bus labai stora. Gal kas bandet ?
Atsakyti
kai susilauksim leliuko butinai nusipirksim albumeli, kuri pildysim thumbup.gif
Atsakyti
Mes irgi turim knyga "penkeri mano gyvenimo metai". Pildom saziningai, klijuojam nuotraukikes tik jau praejo puse metu o knyga tapo tokia stora smile.gif, tad uzvedziau atskirai albuma. Taip pat turim antspaudukus apyrankes, pampersus ,visus sveikinimus, rubelius pirmuosius. Isivaizduoju kaip suneliui bus idomu vartyti kai jis suauges bus. Siaip planuoju jo nerodyti kol jis uzaugs ir tikiu padovanot vestuviu proga. Manyciau , kad dovana primeanti vaikyste bus tikrai puiki. smile.gif Juk ne kiekvienas taip gauna smile.gif
Atsakyti
mes turime pirmieji kudikio metai. pildau, bet karts nuo karto uzsimirsta. bet tikiuosi kaip grazu prisiminima padovanoti kai ugteles blush2.gif
Atsakyti