Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylio dienoraštis, albumas...

As turiu albuma, kur iki 5 metu. Pildau abiem vaikuciam thumbup.gif
Atsakyti
Pildau thumbup.gif
Atsakyti
Na as is savo patirties galiu tik pasakyt kad,reikia kantrybes,kantrybes ir kantrybes.Du vaikus auginam Dukra jau eis i 2klase o sunus kitais metais i 1klase tai sujuo sunkiausiai,visur jo pilna ir viska jam reikia daryt blush2.gif ir amzinai kanors pridaro,bet juk vaikas bigsmile.gif
Atsakyti
Aš irgi pyldau tokį albumą, bet mano buvo iki metukų tik, tai pridėjau dar lapų ir antrus metus kas mėnesį aprašinėjau mažės pasiekimus. Vakar kaip tik po ilgo laiko vėl parašiau, kaip ruošiasi panelė į darželį.
Atsakyti
as draugei padovanojau toki albumeli, tikiuosi, kad pildys
Atsakyti
Pildau ir as 4u.gif pradejau pildyti kai dar laukiausi, musu albumelis skirtas iki 2 metuku smile.gif
Atsakyti
bus smagu prisiminti kai paaugs thumbup.gif
Atsakyti
mums drauge padovanoji toki albumeli,mielu noru ji pildau nes manau kad paaugus suneliui bus be galo idomu pasiskaityti 4u.gif
Atsakyti
Žinoma,kad yra pildomi tokie albumai...manau po kokių 20 m ir pačiai ir vaikams bus laaaaabai malonu wub.gif tokį albumą pavartyt rolleyes.gif
Atsakyti
Man taip pat labai tokio albumo reikejo gavom ji davanu, ir kaip bebutu man geda as jo nepildau taip ir guli stalciuje...gal reiks uzpildyti kiek galesiu bet gal jau ir pervelu ax.gif
Atsakyti
Ka raset nuo nestumo pradzios?
as su lialka kalbuosi ir pan bet neisivaizduoju ka reiktu dienoreastyje parasyti... blink.gif
Atsakyti
turi abu po knyga su uzrasais ir foto smile.gif ir dar po knygele su ju juokais pasakojimais lotuliukas.gif peduciu delniuku anspaudus thumbup.gif thumbup.gif ne tas zodis kaip bus faina kai uzauge gales paskaityti ka isdarinejo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti