Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylio dienoraštis, albumas...

QUOTE(Stirna222 @ 2009 04 07, 13:26)
smagu ir berniukams. gales savo sunui kadanors parodyt. manau jokio skirtumo ar mergaite ar berniukas. albumukas abiems patiks:)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif aisku,kad taip smile.gif
Atsakyti
Labai gerai, kad tokių knygų yra, kur apie vaikutį galima viska surašyti, kada pirmas dantukas išdygo, kada apsirgo, kiek kada svėrė, paaugo cm. ir dau begalės kitų malonių dalykėlių. Prieš 10 m. viska šioje knygutėje ir suračiau, tai dabar kartas nuo karto šią knygulę pavartome ir paskaitinėjame. LABAI BŪNA SMAGU TAI VISKA SU DATOMIS PRISIMINTI.
Atsakyti
saunuoles drinks_cheers.gif Kantrybes wub.gif
Atsakyti
Aš nėštumo dienorasčio nevedu... Pirmą kartą pastojusi, kiekvieną savaitę į kompą rašiau savo mintis, embriono vystymosi pasiekimus iš interneto, savo išgyvenimus, kūno apimtis, echoskopo nuotrauką dėjau, neštumo testo nuotrauką ir pan. Tačiau, kai vėliau sužinojau, kad neštumas nesivysto.... nutraukiau tą rašymą ir viską ištryniau. Buvo labai skaudu, kad aš rašau apie vystymąsį, o vaikutis tuo metu jau nebeaugo...
Tad nusprendžiau jokių OP neperšokus griovio.
Dabar laukiuosi antrą kartą ir manau, kad pradėsiu pildyti vaikiuko albumą tik tada kai jis gims....
Atsakyti
As ir rasiau sunelio albuma iki metu,tikrai malonu paskaitineti smile.gif Nestumo tai nieko nerasiau smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Pirmosios dukrytes knyga vedziau kol pati isejau dirbti (iki1.5m), nes tiesiog nebeliko tam laiko sad.gif , labai gaila...Dabar idomu pavartyt ir man ir dukrai.
Siuo metu auginu antra dukryte-turim tokia pat knyga kaip ir pirmosios.Kolkas, saziningai pildau ir klijuoju foto .
Manau, bus idomu uzaugusiom pasiskaitinet kaip augo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2M_mama: 17 gegužės 2009 - 12:15
man kilo ideja vesti nestumo dienorasti, kai po echoskopo parsitempiu visa kruva nuotraukyciu. kad jos stalciuj bereikalingai gultu, nesinori. tad galvoju, gal reikia kazka panasaus i nestumo albumiuka pagaminti. ten ideti echoskopo nuotraukytes, savo nescios pilvuka. blush2.gif vienaip ar kitaip sarbiausius faktus pasizymiu smile.gif tad manau, kad visai smagu butu ir albumiuka uzsivesti... siuo metu maciau populiarios yra internetu uzsakomos knygos-albumai. pati susimaketuoji, o tau atsiuncia knyga thumbup.gif
Atsakyti
As irgi manau, kad labai saunus dalykas. as tai nestumo metu pradejau rasyti, o dabar tai tik atzymiu tokius svarbesnius ivykius, kol kas i uzrasu knygele ir galvoju, kai dukrytei bus metukai, padarysiu fotoknyga su visais uzrasais ax.gif tikiuosi, kad nedings upas blush2.gif
Atsakyti
uzsienyje graziu esu macius tu albumu pirkt, o i tokius kuriuos pas mus parduoda (kaimietiskus kazkokius) tai net nekyla ranka kazka rasyt
Atsakyti
Pirmagimes dienorasti rasiau paprastoi knygelei ir paveiksliukus piesiau,nes tada neturejom kopiuterio,o jau antrojo denorastis puikuojasi kompiureryje ,labai graziai apipavidalintas... smile.gif Nors tas pirmas man mielesnis ,dvelkia kazkokia siluma,nu tai juk ranku darbo smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rainstone @ 2009 07 19, 10:54)
Pirmagimes dienorasti rasiau paprastoi knygelei ir paveiksliukus piesiau,nes tada neturejom kopiuterio,o jau antrojo denorastis puikuojasi kompiureryje ,labai graziai apipavidalintas... smile.gif Nors tas pirmas man mielesnis ,dvelkia kazkokia siluma,nu tai juk ranku darbo  smile.gif  4u.gif

sauni tema...pirmojo vaiko neturejau jokio albumo bet tiesiog uzrasu knygeleje zymejau svarbesnes datas, dukrytes uzvedus ir knygeles "Musu stebuklas" ir albuma su uzrasais manau naudinga visgi smagu bus uzaugus pasiziureti
Atsakyti
Turim ir mes knygute smile.gif Uzpildziau suklijavau foto....
manau bus idomu po kiek metu pavartyti thumbup.gif wub.gif
Atsakyti