Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylio dienoraštis, albumas...

Mano 2.gif net kelias skirtingas gavo knygeles biggrin.gif , tad turiu darbelio jas pildant, nes kiekvienoj kas nors yra idomaus ka noreciau prisimint po daugel metu rolleyes.gif As pati turu tokia knygele tik mama neaige jos pildyt sad.gif wink.gif
Ten yra idomiu dalyku apie mane laugh.gif Tad as sakiau butinai uzpildysiu 2.gif
Atsakyti
O kur tų kūdikio knygų yra pirkti pvz.Kaune?Čia knygyne ar kur Maximose?
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2004 10 10, 17:14)

O pabaigsiu ,kai iklijuosiu pirmo isgerto alaus etikete wink.gif

Galvoji, murzinyte, tai ateis ir parodys tau tą etiketę, sakys, "na, klijuok, mamulia laugh.gif " clap_1.gif megalol.gif
Atsakyti
mes turim kudikio albuma kuri pildau.. bet dar atskirai rasausi kompe kiekvieno menesio vaiko pasiekimus ka jis gero nuveike.. ka ismoko kiek paaugo ir panasiai.. kai bus metuai atspausdinsiu ant grazaus popieriaus ir surisiu i knygute ir toliau darysiu taip kiekvienais metais.. o paskui tikiuosi iseis grazi stora knyga,.... biggrin.gif
Atsakyti
Mūsų pirmagimės dienoraštį pradėjau rašyti dar net nepastojus...Dabar rašau ne tik kaip jos vystosi,ko išmoksta, ką valgo,kada serga,kada sveikutės, kokie draugai aplanko, rašau ir ką mama apie jas galvoja,kaip iš proto kraustos dėl kiekvieno jų pasiekimo,kaip pyksta ant mažosios kai ši naktį miegoti nedavė...kai didžioji ožiukus parduotuvėj rodė, kaip tėvelis jas myli ir auklėja...Labai tikiuos,kad jos tai įvertins, bet tai darau daugiau dėl savęs (jei atvirai), na, saldu man,kai prisėdu prie jų dienoraščių wub.gif wub.gif
Atsakyti
Gal kurybiskoms mamytems patiks mano ideja.
Kadangi man nepatiko sabloniniai dienorasciai, tai nutariau pasidaryti savo.

Nusipirkau segtuva graziais virseliais, kurio viduje yra toks metalinis susegimas, skirtas susegti imautems. Tada nusipirkau geriausios kokybes imauciu (blizganciu, kietesniu). Nusipirkau spalvoto popieriaus ir sukisau i tas imautes. Tada is visokiu zurnalu prisikarpiau graziu paveiksliuku, ir siaip susiradau visokiu graziu dalykeliu puslapiu dekoravimui. Pasidariau is spalvoto popieriaus remelius nuotraukoms, kurias nutarsiu ideti i si dienorasti.
Taip pat nusipirkau specialiu imauciu, kurios jau suskirstytos i 6 dalis ir yra skirtos nuotraukoms.

Zodziu as labai patenkinta smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamos 4u.gif
Labai geras daiktas yra kudikio albumas. Mano drauge toki turi. As visa kauna skersai issilgai ismindziojau, visus knygynus apejau, bet jo nera..knygyne klausiau..tai lygtais jis isimtas is gamybos ar kazkas pan. Bukit geros pasakykik, gal dar kuri nors matet ji kokiam mazam knygyne..jo kaina apie ~50 litu. Toks dideleis ir storas jis..labai spalvingas ...
Atsakyti
as pildziau pirktini albuma, bet jis man nelabai patiko, nes per mazai vietos buvo informacijai, todel pradejau rasyti ir dienorasti paprastam sasiuvinuke, kur irgi priklijuoju nuotraukyciu ar siaip paveiksliuku, o kai dukra prades kalbeti, rasysiu jos visokius idomesnius pasakymus. Ir dar pasidariau kompu power point'u prezentacija apie pirmuosius dukros metus, galima labai daug ko prigalvoti, prideti nuotrauku, muzikos, animacijos ir pan.
Atsakyti
Mertginos, atradau nuostabu dalyka - dienorascius, kuriuos galime susikurti savo vaikuciams, sekti kas menesi (ir dazniau) jo pasiekimus.... Jei neisivaizduojat kaip graziai padaryti, pasiziurekit i Aurejos thumbup.gif

Dienorasciai

smulkmenos, kaip susikurti dienorascius ir galerija

P.s. juk nesunku parasius ir koki nors paveiksliuka is interneto ikelti ar net leliaus foto mirksiukas.gif O paskui viska atsispausdinti - tikrai bus originalus dienorastis clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievulia @ 2004 11 18, 22:37)
As turiu toki melyna, bet man nelabai  sad.gif . Ta prasme, isleista tikrai graziai, paveiksliukai grazus, bet labai mazai idomesniu lauku, kuriuos reikia pildyti. Praktiskai tik svoris, skiepai, ka valgo, kada krikstyjo, pirmi zodziai, pirmi bureliai ir pan. Visai nieko originalaus, jokiu emociju, tik sausi faktai  sad.gif

kristynu proga gavome zydru virseliu irgi toki dienorasti, tikrai pritariu, kad sausokas ir ispraudzia Tave tiesiog i remus. As sugalvojau padaryti skaidres t.t. su PowerPointu smile.gif
Atsakyti
As rasau savo maziaus dienorasti,paminiu ugi svori ir siaip svarbiausius ivykius pvz.kada atsisedo,kada zenge pirma zingsni,kokius garsus skleidzia.Va pavyzdziui siandien skaiciau ka jis dare budamas8 menesiu,o be dienorascio,tai jau sunkiai prisiminciau.
Atsakyti
labai toks fainas yra "kudikio albumas". Ieskokite jo knygynuose, leidejas Alma Littera, kaina jo ~ 47lt, paskubekit, nes gali ir nelikti, nes tirazas tik 2000 vnt.
Pvz. tikslai zinau kad jau liko 1998 vnt., nes as nupirkau 2, viena sau, o viena brolienei padovanosiu!!!
Atsakyti