Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylio dienoraštis, albumas...

Niekada nerašydavau Jums mamos (esu tinginiukė blush2.gif ), bet skaitydavau tai visom temom ir negalėdavau atsidžiaugt kiek daug Jūs žinot. O šiandien noriu su Jumis pasidalint džiaugsmu, grįžau su plačia šypsena iš miesto, pirma mintis visoms papasakot gal pravers. Rašau savo mergytei dienoraštį, kaip jos laukėm, kaip gimdėm, kaip ji auga, ką išmoksta, ką pasako, kaip ką myli, kaip švenčiam ir t.t. Kol kas rašydavau į juodraštį visada žinojau, kad teks perrašyt, o šiandien kilo mintis užeit į pirmą pakeliui pasitaikiusią parduotuvę pažiūrėt kokią knygelę ar sąsiuvinį, ir pataikyk taip, kad ten būtų savininkas. Aš papasakojau ko norėčiau, jis pasiūlė odinę knygą, bet jos buvo kažkokios tamsokos. Pasirodo ne problema, nes jie patys kažkur veža aptraukt (dėl to ir kaina prieinama), tad spalvą galiu rinktis ir svarbiausia jie tas knygas gamindami išspaudžia ten visokius raštus. Taigi užsakiau kaštono spalvos odinę knygą ant kurios viršelio odoje bus išspausta: EMAI. Valio!!!!! clap.gif Taigi knygelė bus pildoma ir keliaus į pintą skrynią, kur jau padėti nėštumo kalendorius, krikšto rūbeliai ir žvakė, vaiko knyga, plaukų sruoga, delniuko ir pėdutės antsaudai gipse, video kasetės, nuotarukų albumas, echoskopijos nuotraukos ir net nėštumo testas. unsure.gif Dukrytei augant tikrai bus dar vertingų daiktų, kurie čia paklius. Manau, kad kai ji užaugs rasiu progą jai tą skrynią padovanoti, gal net per vestuves! Tikrai turėtų būti įdomu sužinoti, pamatyti ir gal net pajausti savo gyvenimą, kurio pats neprisimeni. Visi juk mes truputį egoistai, tad mums įdomiausia viskas apie save. Gal kam pravers mano idėjos. Tiksliau pasidžiaugiau čia aš Jums savimi beee.gif
Atsakyti
Aciu tau kad priminei, nes buvau kazkada pradejus rasyti sunaus dienorasti, bet kazkaip uzmeciau, o tavo zinute vel ikvepe nauju ideju ieskoti smile.gif . O ta parduotuve tai kur randasi? Matau m8s7 vaikai pana6aus am=iaus, kokiam mieste jus gyvenat smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutes: 02 kovo 2005 - 16:13
Emuks, tavo pasakojimas tikrai įspūdingas smile.gif

Bet tokia tema jau yra : Mažylio dienoraštis
Atsakyti
Sveikutes,
Emuks, kaip tik manau, kad tu ne tinginukas, o saunuole, toki neikainojama kraiti savo mazei krauni. Pasirodo esu ne viena truputi isprotejusi mama: as tp renku visus tuos mielus daikciukus nuo nestumo testo iki pirmo torto zvakuciu ir pan. Gimdyti tp vaziavom su visa amunicija: filmavimo kamera ir fotoaparatu. Ti k va, tokio dienorastuko neturiu kaiko rasyti verysad.gif nors pirmus zodzius, idomius nuotykius ir topines frazes butinai uzrasau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kutes @ 2005 03 02, 16:13)
Aciu tau kad priminei, nes buvau kazkada pradejus rasyti sunaus dienorasti, bet kazkaip uzmeciau, o tavo zinute vel ikvepe nauju ideju ieskoti smile.gif . O ta parduotuve tai kur randasi? Matau m8s7 vaikai pana6aus am=iaus, kokiam mieste jus gyvenat smile.gif

Parduotuvę (būtent šitą) galima rast Klaipėdoje ir Palangoje (tas pats savininkas). Jei tau ne per toli, tai galėsiu parašyt tiksliau. O mes gyvenam Palangoje, bet aš dirbu Klaipėdoje.
Atsakyti
Taip jau ščyriai rašiau tik pirmus gyvenimo metelius. Kiekvieną svarbesnį įvyki aprašydavau, ligeles, pačius pirmuosius žodelius parašydavau.
Po to, kai suėjo metukai, neberašiau rolleyes.gif sad.gif Kažkaip laiko neatrasdavau.
O kai pradėjo kalbėt, surašiau visą žodynėlį, reikšmes tų žodelių. Iš viso gavosi apie 300 žodžių smile.gif O dabar tai tik aprašau svarbiausius įvykius: šventes, pirmą kelionę i darželį ir pan. smile.gif
Atsakyti
Aš pradėjau rašyti laiškus vos tik sužinojusi apie Kristupo - Pijaus atsiradimą. Rašau ir dabar, tik rečiau. Kartais rašo ir tėvelis. Tie mūsų laiškai ilgi, ant spalvoto popierius, rašyti įvairiose vietose ir įvairiu laiku... Jų jau daug ir dabar pradėjau ir antram vaikeliui rašyti. Rašau daugiau kaip dienoraštį (savo dienoraštį rašau jau 16 metų), juose daug mano išgyvenimų, jausmų, kažkaip visus vakelio pasiekimus bandau rašyti į knygą, kurią daugelis turi, bet nelabai ji man "limpa"...
Laiškus žadu atiduoti tik tada, kai maniškiai patys turės pirmagimius... O rašyti žadu visą gyvenimą... laiks nuo laiko...
Atsakyti
blush2.gif As turiu ta dienorasti, man mama padovanojo kaij laukiausi Skirmanto. Bet dar yra pigesnis albumas, jo kaina apie 15lt tikrai labai grazus, ir issamus mirksiukas.gif
Atsakyti
As rasau! Pirmiems metukams padariau ir nuotrauku albuma - kievienam menesiui 1 - 2 lapai, kur to menesio nuotraukytes ir aprasyti "pasiekimai". Salia to rasiau ir dabar tesiu sasiuvini, kur uzfiksuoju mazes laimejimus. Dabar daugiausia zodelius, frazer ir t.t. Net nezinau, jai ar sau rasau. Paskaitau kartais, prisimenu... wub.gif wub.gif
Atsakyti
aš jau irgi pradėjau rašyti blush2.gif bet tai labiau panašu į dienoraštį - svarbiausios datos, kada pamačiau II, pirmas apsilankymas pas gydytoją... kokie pojūčiai, kokie jausmai thumbup.gif manau super dalykas yra
reiks dar knygutės paieškot wub.gif
Atsakyti
Krikštynų proga gavome didžiulį gražų albumą (vatmano lapai), kurį turėčiau pildyti. Ten jau sudėjome:

- Pirmąją nuotrauką
- rankyčių ir kojyčių antspaudus (galima daryti kasmet ar kas kelis metus)
- Giminės medį su nuotraukomis
- Nuotraukų reportažus kai mama dar nebuvo sutikusi tėtės, kai tėtė dar nebuvo sutikęs mamos ir kai tėtė buvo su mama
- pirmąjį piešinį-patepliojimą
- Linkėjimus iš pirmojo ir antrojo gimtadienio (planuoju su nuotraukomis ir linkėjimais "pažymėti" visus gimtadienius

bet albumas labai storas smile.gif Gal dar kas turėtumėt kokių gerų idėjų?

Atsakyti
Gali plaukų sruogelių pridėti. Dar gali atvirukų pirmųjų (pirmojo gimtadienio, pirmųjų Kalėdų ir pan.) pridėti. Gali kokius sertifikatus (jeigu kokiose pamokėlėse gauna, pavyzdžiui) įdėti ax.gif. O šiaip tai man su fantazija nekas...
Atsakyti