Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviai stomatologai Londone

QUOTE(Belli @ 2008 11 16, 13:20)
o kokios kainos ten? manau ir man teks grustis kazkur i rytus, nes cia vakaruose nieko tokio lietuvisko nera sad.gif

buvau leytonstone, tai uz dantuko paklijavima( buvo nutrupejes ir atskiles truputi) sumokejau £50 blink.gif
Atsakyti
gal kas daretes dantu higiena?kiek galetu kainuoti? 4u.gif
Atsakyti
apnasu valymas man kainavo 50,bet ne pas lietuvius dantistus.bet kiekviema kabinete bus skirtingai
Atsakyti
Laba diena,

Neseniai pradejau dirbti odontologe rytu Londone (Vilniuje dirbau 7 metus). Jei kam nors reikia profesionalios pagalbos, galite rasyti i AZ, mielai padesim mirksiukas.gif
Atsakyti
As savo sunu vedziau Romforde i lietuviu klinika- patiko nerealiai ir svarbiausia sunus ejo pirma karta nenoriai, o paskui jau ramiai, nes nebijojo. Tikrai labai patiko, o ir kainos normalios thumbup.gif
Atsakyti
o gal galite man paaiskinti kas cia per NHS doh.gif ???
aciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaz @ 2009 04 13, 20:45)
o gal galite man paaiskinti kas cia per NHS doh.gif ???
aciu blush2.gif

National Health Service
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 04 14, 17:05)
National Health Service

o kuo skyriasi NHS nuo GP? blush2.gif Ar cia tas pats?
Atsakyti
GP..tai kaip tavo seimos gydytojas..o NHS tai aplamai..kaip valstybine sweikatos organizacija ax.gif ax.gif AR nea... blush2.gif blush2.gif
Norejau paklausti ..gal kas pas lietuviu stomotologus dejosi danti(s) , ta prasme proteziuka??? Mano vyras zaidzia ledo rituli..ir va..ismuse danti..tai nzn. kaip daryti..Ar i LT gryzti..ar cia, pas lietuvius eiti...Jis pas anglus nenori..nepasitiki... g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita84 @ 2009 04 15, 21:28)
*GP..tai kaip tavo seimos gydytojas..o NHS tai aplamai..kaip valstybine sweikatos  organizacija ax.gif  ax.gif  AR nea... blush2.gif  blush2.gif
**Norejau paklausti ..gal kas pas lietuviu stomotologus dejosi danti(s) , ta prasme proteziuka??? Mano vyras zaidzia ledo rituli..ir va..ismuse danti..tai nzn. kaip daryti..Ar i LT gryzti..ar cia, pas lietuvius eiti...Jis pas anglus nenori..nepasitiki... g.gif

* teisingai thumbup.gif
** uzjauciu del danties 4u.gif as apie lietuviu stomatologus cia nezinau, bet galiu anglu londone parekomenduot ax.gif (zinoma priklauso kur gyvenat ir privaciai ar NHS norit) blush2.gif (as su stomatologais cia dirbu tai ta prasme patikima galiu parekomenduot blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astukas35: 15 balandžio 2009 - 23:39
QUOTE(js. @ 2008 12 21, 21:02)
apnasu valymas man kainavo 50,bet ne pas lietuvius dantistus.bet kiekviema kabinete bus skirtingai

as tp turiu NHS, bet burnos higiena NHS neapmoka, reik patiems susimoket, 2007m buvo 34sv, 2008m as valiausi jau 36sv, kiek dabar nezinau... blink.gif
be to cia tikrai priklauso nuo gydytojos, buvau pas juode, gera, maloni, svelni... bet labai nepatiko ir kaip danti sutvarke, nuotrauka dare, o pulinio nepastebejo... po to as jai sakau, kad pas mane pulinys, o ji atsake, NHS neapmoka, kad neturi reikiamu instrumentu, reik eit privaciai ir tai kainuotu 500sv doh.gif arba israut darti... nenoriuuu... doh.gif
tai va zadu eit privaciai.. tik, kad ten uz apziura 16sv ima turint NHS kortele... o kiek toliau reiks sumoket.. doh.gif na paziuresim pagal situacija, bet turbut teks pirma syk gyvenime atsisveikint su danciu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita84 @ 2009 04 16, 00:28)
GP..tai kaip tavo seimos gydytojas..o NHS tai aplamai..kaip valstybine sweikatos  organizacija ax.gif  ax.gif  AR nea... blush2.gif  blush2.gif
Norejau paklausti ..gal kas pas lietuviu stomotologus dejosi danti(s) , ta prasme proteziuka??? Mano vyras zaidzia ledo rituli..ir va..ismuse danti..tai nzn. kaip daryti..Ar i LT gryzti..ar cia, pas lietuvius eiti...Jis pas anglus nenori..nepasitiki... g.gif

Didelis dekui tiesiog susipainiuojau doh.gif kas kur . ....
o del protezavimo siuliciau vaziuot i Lt, nes cia doh.gif nerealios kainos bigsmile.gif .net anglai kai kurie vaziuoja i Prancuzija nes ten berots pigiau rolleyes.gif
Atsakyti