Dabar turiu NHS exemption tai galvoju ar eiti cia ar vaziuot i lt, nes cia man ne vienas nepatiko gydytojas, bijau kad nesamoniu nepridirbtu. Ir as kiek girdejau kad ne viskas per NHS yra nemokamai? Tipo vistiek kazkiek reikia sumoketi..
Sveiki, as gyvenu ne Londone, bet netoli. Esu buvus cia pas dantista kelis kartus ir likau nepatenkinta..
Pirma karta uz tai kad danti islupo sumokejau 120 svaru ir tai buvo pries 4 metus. Pries tris metus ejau ir vien uz apziura sumokejau 45 svarus, kai pasake kiek man kainuos dantu tvarkymas nutariau palaukti kol vaziuosiu i lietuva. Viena karta ejau per NHS bet tada buvau nescia tai jis atsisake ka nors daryt ir liepe ateit po gimdymo..
Vienu zodziu, cia kur ikelet lietuviu kliniku kainas tai viskas dvigubai pigiau, o atrodo kaip tik Londone turetu but brangiau. nesuprantu...
Dabar turiu NHS exemption tai galvoju ar eiti cia ar vaziuot i lt, nes cia man ne vienas nepatiko gydytojas, bijau kad nesamoniu nepridirbtu. Ir as kiek girdejau kad ne viskas per NHS yra nemokamai? Tipo vistiek kazkiek reikia sumoketi..
Seikos,gal kas balinosi dantis Londone?Gal galetumete pasidalinti informacija
Apie NHS kainas ir kas gali gauti gydima nemokamai cia: http://www.oxfordshi...try-charges.pdf
gal kam buvo taip , kad jusu vaikelis atsisake dantukus tvarkytis, tai gal kuri vedet kur su narkoze juos sutvarko? cia tik i ligonine ar ir yra polikliniku kur taip daro, nes iki galo neissiklausynejau, bet dantistas pas kuri buvom ir mano grazuole net neissiziojo sake, kad jei skaudes reiks maut i ligonine ir ten uzmigdys ir israus, o as nenoriu, kad israutu, o noriu, kad sutvarkytu, nes ligoninej sake nieks nezaidzia.
QUOTE(Kam @ 2010 03 08, 14:58)
gal kam buvo taip , kad jusu vaikelis atsisake dantukus tvarkytis, tai gal kuri vedet kur su narkoze juos sutvarko? cia tik i ligonine ar ir yra polikliniku kur taip daro, nes iki galo neissiklausynejau, bet dantistas pas kuri buvom ir mano grazuole net neissiziojo sake, kad jei skaudes reiks maut i ligonine ir ten uzmigdys ir israus, o as nenoriu, kad israutu, o noriu, kad sutvarkytu, nes ligoninej sake nieks nezaidzia.
Mano didysis tvarkes,tai ejom i spec dantu klinika kurie turejo su narkoze(bet ji ten trumpai veikianti, sedacija(sedation)) viena isrove ir kitus sutaise,viskas vienu metu,vaikas po to nebijo dantistu ir kita karta pats ejo ir jokiu narkoziu nereikejo.Gi pasakysi gydytojui,kad nori jog sutvarkytu ir jei tai imanoma,tikrai abejoju ar puls jie traukti lauk.
Brolis neseniai lankėsi šitoj odontologijos klinikoj Londone. Ten beveik vien lietuviai dantistai dirba. Kainos tai tokios ne iš mažųjų (na, bent pagal Lietuvos lyginant), bet šiaip sakė, kad visa kita gerai. Nu bet aišku, jei yra galimybė, geriau grįžkit čia į Lietuvą ir susitvarkykit dantis, jei nereikalingas skubus gydymas.
o mes jau daug metu tvarkomes IRMOS KIRPAITIENES odontologinej klinikoj,labai patenkinti
QUOTE(79asta @ 2010 12 16, 02:54)
o mes jau daug metu tvarkomes IRMOS KIRPAITIENES odontologinej klinikoj,labai patenkinti 
Labai
QUOTE(Kam @ 2010 03 08, 14:58)
KAM, gal jau tvarketes su narkoze? Idomu ir man, ar jie rauna pagedusius, ar dar taiso?
Mums ta pati problema, neina dukryte i jokius kontaktus su dantistais, ja kaip viena karta isgasdino Londono NHS dantiste pakrapscius skaudama dantuka, tai ir baigesi drasa pas stomatologus... Isbandem ir sedacija Lietuvos klinikoj, bet vaikas nepasiduoda, beleika tik narkoze, kurios baisiai nesinori del keletos skyluciu.
As pradejau tvarkytis UK smiles Stratforde - kolkas nesiskundziu