Įkraunama...
Įkraunama...

3 vaikelis.....

O vat musu treciosios grazuolytes iniciatorius buvo butent mano vyras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(#Auksė# @ 2009 01 19, 16:15)
labai noriu, bet mums dar tik 7 menesiukai...norisi ir mazajai demesio pakankamai skirti, nezinau kaip bus, ir ar ilgai kentesiu....bet dar idomu pasidare, kas daugiau inicijuoja jusu seimose vaikeliu atsiradima,suprantama kad tai 2 zmoniu reikalas, bet vistik daugiau vyras ar mes, mamos 4u.gif ????

Paaugink iki metukų, paskui jau drąsiai gali planuot - tarp mano mergyčių 1m. 9 mėn. skirtumas - užtenka dėmesio abiem smile.gif Iš pradžių tik sunkiau ax.gif O pas mus šeimoje, tai pirmo leliuko vyras labai norėjo, antro - aš, o dabar vis apie trečią pamąstau ir vyrui pazyziu, bet, kaip jau anksčiau rašiau - reikia užsidirbti verysad.gif

QUOTE(Brooke @ 2009 01 26, 00:39)
Norėjau turėti bent tris, bet "brangusis" sujaukė visus mano planus - po dukros gimimo pareiškė, kad jam daugiau nereik jokių vaikų, tai trijų, turbūt, neturėsiu, bet būtinai planuoju antrą iki senatvės, su vyru (kažkokiu, ne konkrečiu) ar be biggrin.gif

O su vyru prieš susilaukiant nediskutavot, kiek vaikučių norėsite? g.gif Mes tai dar nesusituokę apšnekėjom tokiom temom ir priėmėm bendrą sprendimą - 3 vaikiai bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(youste @ 2009 01 26, 23:48)
Paaugink iki metukų, paskui jau drąsiai gali planuot - tarp mano mergyčių 1m. 9 mėn. skirtumas - užtenka  dėmesio abiem smile.gif Iš pradžių tik sunkiau ax.gif  O pas mus šeimoje, tai pirmo leliuko vyras labai norėjo, antro - aš, o dabar vis apie trečią pamąstau ir vyrui pazyziu, bet, kaip jau anksčiau rašiau - reikia užsidirbti verysad.gif 
O su vyru prieš susilaukiant nediskutavot, kiek vaikučių norėsite? g.gif Mes tai dar nesusituokę apšnekėjom tokiom temom ir priėmėm bendrą sprendimą - 3 vaikiai bus ax.gif

Na jauciu dar reikes laukt, ir si karta noreciau kad vyras noretu, bent iniciatyva is jo puses butu....bet jauciu reikes kaip sakai man "zyst...", na pasistengsiu nedaryt taip, ir laukti kada vyras nores leliuko dar vieno namuciuose...
Del diskutavimo tai labai nediskutavom, bet apie 2 galvojom....abu kazkodel, o kai turim 2 grazuolytes-sesytes, norisi ir broliuko wub.gif
O kodel sakai reikia uzsidirbt?

Papildyta:
QUOTE(Betty @ 2009 01 26, 16:42)
O vat musu treciosios grazuolytes iniciatorius buvo butent mano vyras biggrin.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif as ir apie tai svajoju wub.gif 4u.gif
Atsakyti
p jei labai norisi galima juk ir vienai suplanuot, o po to kur jau tetis desis? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(#Auksė# @ 2009 01 27, 22:37)

O kodel sakai reikia uzsidirbt?

Tie pinigėliai, kuriuos gavau prieš 4 metus, kai išėjau į dekretą, dar visai padorūs atrodė, dabar gi kylant kainoms, jie tik labai maža dalim gelbsti šeimos biudžetą, o nesinori visos finansinės naštos MB užkrauti ax.gif
Tai ir planuoju min metus padirbėti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(youste @ 2009 01 29, 22:58)
Tie pinigėliai, kuriuos gavau prieš 4 metus, kai išėjau į dekretą, dar visai padorūs atrodė, dabar gi kylant kainoms, jie tik labai maža dalim gelbsti šeimos biudžetą, o nesinori visos finansinės naštos MB užkrauti  ax.gif
Tai ir planuoju min metus padirbėti mirksiukas.gif

Na taip, sutinku...pinigeliu reikia thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(#Auksė# @ 2009 01 30, 19:26)
Na taip, sutinku...pinigeliu reikia thumbup.gif nesinori viska uzkraut ant vyru peciu...jiems ir taip daug atsakomybes tenka...as ir galvociau, kad reikia bent 1 metelius padirbet, tada jau butu realus pinigeliai....

Atsakyti
tai gal tada negimdykite, jei tik pinigai rupi? g.gif

Kad ir kaip būtų pinigai visada bus svarus rodiklis, negali vien vaikais apsistatyt ir negalvot kaip bus rytoj. Pas mane trys mergicos, vyriausiai 10, o mazgei 4 mėn. ir manau tikrai negalėčiau džiaugtis gausia šeima jei slėgtų pečius buto paskola ir kiti įsipareigojimai, juk norisi save paskirti ne tik vaikams yra ir tėvelių poreikių ir svajonių.
Atsakyti
QUOTE(Gazala @ 2009 01 30, 21:55)
Kad ir kaip būtų pinigai visada bus svarus rodiklis, negali vien vaikais apsistatyt ir negalvot kaip bus rytoj. Pas mane trys mergicos, vyriausiai 10, o mazgei 4 mėn. ir manau tikrai negalėčiau džiaugtis gausia šeima jei slėgtų pečius buto paskola ir kiti įsipareigojimai, juk norisi save paskirti ne tik vaikams yra ir tėvelių poreikių ir svajonių.

Pilnai sutinku 4u.gif , aš irgi labai noriu trečio vaikelio, bet pirma galvoju ką jam duot galėsiu, o ne "kaip bus taip bus išbado nunumirsim", čia jau atgyvenęs požiūris smile.gif . Niu, manau, jei labai nori, visos kliūtys įveikiamos ir tikrai tikiu, kad dar nešiosu po širdim naują gyvybę wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gazala @ 2009 01 30, 20:55)

Nesupratau, tai kad ir tu sakai, "kad pinigai svarus rodiklis", kodel tada nesirupint....
Atsakyti
QUOTE(dzinzilia @ 2009 01 25, 21:13)

Tai negi prisigimdyti , o paskui neturėti už ką jiems valgyt duoti? blink.gif Prie ko čia tas pasakymas - "rūpi tik pinigai"?? blink.gif
Atsakyti
Sveiki biggrin.gif mes po ilgos pertraukos taip pat susilaukem pagranduko bigsmile.gif jai trys savaites,labai dziaugiuosi kad tam pasiryzau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina200 @ 2009 01 31, 20:15)
Sveiki biggrin.gif mes po ilgos pertraukos taip pat susilaukem pagranduko bigsmile.gif jai trys savaites,labai dziaugiuosi kad tam pasiryzau bigsmile.gif

O tai sveikiname, saunuoliai thumbup.gif
o kokia ta pertrauka buvo? g.gif
Atsakyti