Mėsos (jautienos, veršienos, avienos, kas ka mėgstat/turit) pagal valgytojų skaičių. Aš dedu 0.5kg, kubeliais
Svogūnas, kubeliais
Pomidorai (galima luptus iš skardinės)
Sultinys (kubelis, ar koncentruotas. Koncentruotas man skaniau)
Špinatų 0,5kg, nuplautų ir supjaustytų
Džiovintų slyvų be kauliuko
Vienos citrinos sultys (galima ir dviejų, jeigu norite labiau rūgštaus nei saldaus troškinio. Aš dedu dvi, nes dievinu citriną troškiniuose
Prieskoniai: kurkuma, druska, paprikos milteliai, pipirai, truputis safrano. Pagal turėjimą ir skonį
Garnyrui kas patinka. Aš mėgstu su ryžiais.
Apkepti svogūną, dėti mėsą, apkepti su prieskoniais, versti į puodą, pilti sultinį, citrinos sultis, pomidorus, ir troškinti. Pusiaukelėj sudėti slyvas. Kai mėsa bus minkšta, špinatus. Prieskonius pareguliuoti asmeniškai. Skanaus










