Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turite su kuo pasilinksminti savaitgaliais (4)

QUOTE(TiTiJu @ 2008 10 17, 15:43)
na va, ir as parasiau kkavkai, laukiu atsakymo...

Ir as gal anksciau atleksiu, jau seniai baigiau darba, ale tingiu vaziuot namo, tai sedziu darbe ir laukiu kada bus 17.30 leksiu ieskot laisvo staliuko prie lango  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

penkiom uzimkit staliuka mirksiukas.gif as tai bijau 10 min paveluosiu, dar noriu pavalgyti namie, nes laaaaaabai noriu, ir issiskalbti keleta rubu reikia..
Atsakyti
Otome, o ga mes kur nors pusiaukelej susitinkam? As vaziuosiu is Karoliniskiu
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 10 17, 15:47)
Otome, o ga mes kur nors pusiaukelej susitinkam? As vaziuosiu is Karoliniskiu

Na as nuo europos su autiku atvarysiu iki lukiskiu aikstes ir nuo ten peskom. Nuo europos pajudesiu kokia 17.15
Viskas, iseinu is darbo, tai jei ka rasyk sms 4u.gif
Atsakyti
Sveikos!
Kai gaila,kad ir vel praleidau eilini susibegima ax.gif
Tiesiog maciau,kad planuojat siandien ir galvojau neiseis susitikt,nes paskaitos turejo vykti tuo laiku..bet va anksciau paleido (nes destytojas pats jaunutelis) tai ir laisvai galejau prisijungti.
o jus pasipasakokit ka veiket,kur buvot,ka matet biggrin.gif
Atsakyti
grizau.. ax.gif

perskaiciau ka priraset per visa diena.. ax.gif

atsiprasau, kad neatrasiau i jusu sms, kazkaip netiketai sunki diena buvo siandien (galvojau penktadienis, tai darbo nebus daug, net galvojau, kad anksciau is darbo pavyks iseiti doh.gif ), tai telefona i sona buvau numetus, kad netrukdytu.

kaip jau ir sakiau, smagu buvo su jumis susipazint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kkavka @ 2008 10 17, 20:47)

kkavka, ir mums visom buvo malonu susipazinti su tavimi. kai tik turesi laiko ir noro susitikti manau drasiai gali kreiptis, rodyti aktyvuma ir pan. 4u.gif

Augusta, mes prisiedem picu. Nuejome i Can can picerija (Submarine nebuvo vietos) ir uzsisakem po didele pica uz puse kainos bigsmile.gif uzgerem ja aluciu, sidru ir sultimis ax.gif pasisnekejom ir va grizom namo. trumpai pabuvom, bet labai fainai atsipalaidavom po darbo ir mokslo dienos. Ir susipazinom su kkavka ax.gif

Atsakyti
dar pamirsau pasakyt, kad, matyt, truputi dingsiu is eterio, nes interneto naujam bute kol kas nera, o as visa savaite neprisiruosiau paskambint, kad atvaziuotu is tiekejo ten kazkas pajungt man ji.. doh.gif

kazkaip nelabai gerai jauciuosi, kazin, ar nebusiu persalus.. g.gif tikiuosi, kad cia tik siaip nuovargis po darbo savaites..
Atsakyti
QUOTE(kkavka @ 2008 10 17, 21:29)
dar pamirsau pasakyt, kad, matyt, truputi dingsiu is eterio, nes interneto naujam bute kol kas nera, o as visa savaite neprisiruosiau paskambint, kad atvaziuotu is tiekejo ten kazkas pajungt man ji..  doh.gif

kazkaip nelabai gerai jauciuosi, kazin, ar nebusiu persalus..  g.gif  tikiuosi, kad cia tik siaip nuovargis po darbo savaites..

jei ka telefono nr turi, gali visada parasyti sms, jei atsiras noras islekt po darbo.
Nu joo... oras nekoks, bacilos kimba prie zmoniu dabar, reikia saugotis persalimu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 10 17, 21:32)
jei ka telefono nr turi, gali visada parasyti sms, jei atsiras noras islekt po darbo.
Nu joo... oras nekoks, bacilos kimba prie zmoniu dabar, reikia saugotis persalimu...  doh.gif

na, dar neprarandu vilties, kad greit interneta turesiu. ryt kai atsikelsiu, iskart skambinsiu ir prasysiu, kad ijungtu! jei nepamirsiu vel.. blush2.gif

o dabar, kad geriau jausciausi, issivirsiu ciobreliu arbatos, ir paziuresiu koki filma.
Atsakyti
Kkavka, buvo tikrai labai malonu susipazinti 4u.gif tikiuosiu neissigandai musu ciauskaliu, kazkaip mazai tau pasireiksti davem, bet ka mums daryti, kad labai kalbeti norisi. tongue.gif
sakes dabar paskaiciau paskutiniuosius postus, kur diena raset, tai ir as luzau dabar, juokiuosiu viena kambary kaip durnele, gerai kad niekas negirdi lotuliukas.gif
Atsakyti
ech... teko atsisveikinti su savo ilgais nagais cray.gif su ilgais nagai labai nepatogu dirbti su kompu, o jau nuo rytojaus bent jau zadu magistrini pradeti rasyti.
kaip jus merginos ar isbandet jau ta druskyte nagams, kuria buvau jums davus?
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 10 17, 22:33)
ech... teko atsisveikinti su savo ilgais nagais  cray.gif su ilgais nagai labai nepatogu dirbti su kompu, o jau nuo rytojaus bent jau zadu magistrini pradeti rasyti.
kaip jus merginos ar isbandet jau ta druskyte nagams, kuria buvau jums davus?

as dar neisbandziau, taupau, kai bus proga tada isbandysiu, o cia kasdienai gaila blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Qwertama @ 2008 10 17, 22:43)
as dar neisbandziau, taupau, kai bus proga tada isbandysiu, o cia kasdienai gaila  blush2.gif

aha ir as kai ilgus nagus turejau, tai labai gaila buvo juos nusiimti. bet man kazkaip ilgi nagai netrukde klaviatura spausdinti, apskritai jie man niekur netrukde, o buvo ilgesni nei tavo dabar. smile.gif
Atsakyti