QUOTE(Otome @ 2008 10 18, 20:54)
Labas mergickos 
Ooo, Saridone, faina tavo diena
O as buvau biski akropoly, nes nieko geresnio nesugalvojau, nuziurejau megztuka, batukus, bet nepirkau, reiks pagalvot, gal ryt su Saridone, dar pasimatuosim, paziuresim....
Eveline, plauku kauke is bananau???
Pirma karta tokia girdziu
Papasakok jei darysi, kaip sekesi
As dar be eziuko, nu bet lauksim, lauksim
O vonele rankoms pasidariau, laaabai patiko, tokios svelnios rankytes, kad ajajaj
O del susitikimo sita gi mche che jei Titiju antradieni neturi planu, gal mes ja pasikvieciam kazkur smagiai pasisedeti
Papildyta:
Gera gera naujiena
bet tegul pati naujienos savininke pasisako
Papildyta:
Eveline, kaip faina, kad megsti savo studijuojama dalyka ir nori gilintis, kazka daryti, imtis is tos srities
Isivaizduoju, kad geras jausmas, kai esi atradus veikla, artima sirdziai. as apie savaja taip negaliu pasakyt, na nieko man, bet... kai matau zmones jauciancius entuziazma del to ka daro, nora ir meile savo darbui, tai baltas pavydas ima..
Na gal dar atrasiu ir as savo pasaukima 

Ooo, Saridone, faina tavo diena

O as buvau biski akropoly, nes nieko geresnio nesugalvojau, nuziurejau megztuka, batukus, bet nepirkau, reiks pagalvot, gal ryt su Saridone, dar pasimatuosim, paziuresim....

Eveline, plauku kauke is bananau???

As dar be eziuko, nu bet lauksim, lauksim

O del susitikimo sita gi mche che jei Titiju antradieni neturi planu, gal mes ja pasikvieciam kazkur smagiai pasisedeti

Papildyta:
Gera gera naujiena

bet tegul pati naujienos savininke pasisako

Papildyta:
Eveline, kaip faina, kad megsti savo studijuojama dalyka ir nori gilintis, kazka daryti, imtis is tos srities

Tai sutariam, ryt susitinkam Akropoly

Negaliu sulaukt naujienos savininkės