QUOTE(Otome @ 2008 10 20, 10:24)

gerai tu cia su tom zlobim mergos su eziukais
vakar su berniuku submarine pasedejom, bet ne centre, o siaures miestely kazkur. kartu su jo draugais buvom ir tas grazuoliukas draugas buvo, tai akiu neatplesiau visa vakara

bet smagiai pasedejom, paplepejau su bernais
QUOTE(Eveline @ 2008 10 20, 16:16)
Mergaites, jei is buvusios darbuovietes paimciau Placenta ampules plaukams, ar noresit ju? Vienos kaina butu apie lita. tos pacios ampules kaip ir Eurokos.
Penktadieni tada paimciau....
man man paiimk. paimk kokia 10 ampuliu del manes

aciu
QUOTE(Otome @ 2008 10 20, 16:27)
Nu as kaip tik vakar nusipirkau 12, ot velnias
Bet jauciu visvien noreciau, juk turbut kuo ilgiau naudoji tuo ir efektas geresnis, ar ne? Jei napakenks ju per ilgas naudojimas, tai noreciau tada dar 12
Papildyta:
Bliamba kokia sunku diena, visa lipa ant galvos, kabinejas prie visokiu nesamoniu, kaip nekenciu sitos istaigos, brrrr
Mergaites, o tai vyks sia savaite koks susitikimas?

Kadangi penktadieni ir Qwertama ir Eveline isvaziuoja, o Titiju sestadieni isvaziuoja, tai gal iseitu kazkuria diena iki to susiorganizuoti?
mane sia savaite pamirskit, nezinau, ar turesiu kada net cia uzsukti pasiziureti kas naujo pas jus. eina sau, reikalu reikaliuku milijonas ( ir as neperdedu)
QUOTE(Otome @ 2008 10 20, 16:32)
As dar galvoju nusipirkt gera plauku dziovintuva su reguliuojamo siltumo oro srove, difuzeriu (kazin ar jis tikrai ispurina plaukus?)... Nes dabar tik deginu plaukus su kazkokiu sudeliuku fenuliuku.
as turiu su difuzeriu, bet as jo pagalba tiesiai dzioviunu. kazkada su skalptingu garbanojau tai irgi gerai gavosi. man tai patinka difuzeris, kazkaip net ir nenaudoju kito antgalio