Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turite su kuo pasilinksminti savaitgaliais (4)

as tai delto siulyciau padaryti pertrauka arba po 12 vienetu intensyvaus kurso sumazinti naudojima tik iki 1 karto per savaite. as tai sunaudosiu 12 ampuliu ir koki menesiuka ar du saknis tepsiu varnalesu aliejumi arba Dzintars (skatina plauku augima) ir tik po kokiu 2 menesiu grisiu prie placentos. nenoriu kad plaukai priprastu.... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Otome @ 2008 10 20, 16:27)
Mergaites, o tai vyks sia savaite koks susitikimas?  rolleyes.gif Kadangi penktadieni ir Qwertama ir Eveline isvaziuoja, o Titiju sestadieni isvaziuoja, tai gal iseitu kazkuria diena iki to susiorganizuoti?  g.gif

bet kad TiTiJU kitom dienom negali... verysad.gif as tai bet kada galiu kitom dienom...
Atsakyti
As dar galvoju nusipirkt gera plauku dziovintuva su reguliuojamo siltumo oro srove, difuzeriu (kazin ar jis tikrai ispurina plaukus?)... Nes dabar tik deginu plaukus su kazkokiu sudeliuku fenuliuku.
Papildyta:
Na gal tu ir teisi, kad reiktu padaryt pertrauka, gal tada nereik man, gal as irgi kai baigsiu kursa tada kreipsiuos i tave, parekomenduosi kokie ten aliejukai bigsmile.gif

Hm hm hm, kaip cia del to susitikimo sumastyt, as irgi kaip ir bet kada galiu, penktadieni tik tiek kad neilgam turbut, nes abejoju, kad sveciu nesulauksiu, bet zodziu jei ka galeciau vistiek g.gif

Atsakyti
as irgi galvojau difuzeri pirkti, bet paskaiciau SM atsiliepimu ir nenoriu... reikia feno su jonais...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveline: 20 spalio 2008 - 15:38
QUOTE(Eveline @ 2008 10 20, 16:38)
as irgi galvojau difuzeri pirkti, bet paskaiciau SM atsiliepimu ir nenoriu... reikia feno su jonais...

O ka blogo apie ji raso?

Jo jo, as ziuriu, kad tas pats ir su jonais butu, skaiciau akad atseit gerai plaukams, nors nelabai suprantu kuo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 10 20, 16:41)
O ka blogo apie ji raso?

kad nelabai moka su juo tvarkyti plaukus, neiseina nors ir kiek stengiasi. as tai labiau norejau del bangu, bet kai nieks nepaaiskina kaip tas bangas sukti tai ir nepirksiu...
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 10 20, 16:43)
kad nelabai moka su juo tvarkyti plaukus, neiseina nors ir kiek stengiasi. as tai labiau norejau del bangu, bet kai nieks nepaaiskina kaip tas bangas sukti tai ir nepirksiu...

Nu as tai irgi isivaizdavau, kad su juo savaime tokie purus banguoti plaukai pasidaro biggrin.gif

Nu ka, lekiu is darbo, tamsu lauke, rodos lyja, uuuu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 10 20, 16:48)
Nu as tai irgi isivaizdavau, kad su juo savaime tokie purus banguoti plaukai pasidaro  biggrin.gif

Nu ka, lekiu is darbo, tamsu lauke, rodos lyja, uuuu  doh.gif

ikiux mirksiukas.gif
Atsakyti
Na kur visos issislapsciusios? bigsmile.gif

As perdaviau Eveline namu seimininkiu kelias serijas irasytas, ir pati dabar ziuriu naujausia serija ir sokolada kapoju tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 10 20, 10:24)
Kazin kaip Qwertamai vakar pasimatymas, ar iki ryto uztruko?  mirksiukas.gif

Busim zlibu mergu su eziukais kompanija  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif gerai tu cia su tom zlobim mergos su eziukais lotuliukas.gif
vakar su berniuku submarine pasedejom, bet ne centre, o siaures miestely kazkur. kartu su jo draugais buvom ir tas grazuoliukas draugas buvo, tai akiu neatplesiau visa vakara mirksiukas.gif bet smagiai pasedejom, paplepejau su bernais tongue.gif

QUOTE(Eveline @ 2008 10 20, 16:16)
Mergaites, jei is buvusios darbuovietes paimciau Placenta ampules plaukams, ar noresit ju? Vienos kaina butu apie lita. tos pacios ampules kaip ir Eurokos.  ax.gif
Penktadieni tada paimciau....

man man paiimk. paimk kokia 10 ampuliu del manes 4u.gif aciu 4u.gif
QUOTE(Otome @ 2008 10 20, 16:27)
Nu as kaip tik vakar nusipirkau 12, ot velnias  doh.gif
Bet jauciu visvien noreciau, juk turbut kuo ilgiau naudoji tuo ir efektas geresnis, ar ne? Jei napakenks ju per ilgas naudojimas, tai noreciau tada dar 12  4u.gif
Papildyta:
Bliamba kokia sunku diena, visa lipa ant galvos, kabinejas prie visokiu nesamoniu, kaip nekenciu sitos istaigos, brrrr  doh.gif

Mergaites, o tai vyks sia savaite koks susitikimas?  rolleyes.gif Kadangi penktadieni ir Qwertama ir Eveline isvaziuoja, o Titiju sestadieni isvaziuoja, tai gal iseitu kazkuria diena iki to susiorganizuoti?  g.gif

mane sia savaite pamirskit, nezinau, ar turesiu kada net cia uzsukti pasiziureti kas naujo pas jus. eina sau, reikalu reikaliuku milijonas ( ir as neperdedu) doh.gif

QUOTE(Otome @ 2008 10 20, 16:32)
As dar galvoju nusipirkt gera plauku dziovintuva su reguliuojamo siltumo oro srove, difuzeriu (kazin ar jis tikrai ispurina plaukus?)... Nes dabar tik deginu plaukus su kazkokiu sudeliuku fenuliuku.

as turiu su difuzeriu, bet as jo pagalba tiesiai dzioviunu. kazkada su skalptingu garbanojau tai irgi gerai gavosi. man tai patinka difuzeris, kazkaip net ir nenaudoju kito antgalio tongue.gif
Atsakyti
o as cipsu nupirkau (nors siaip nevalgau traskuciu) ir sulciu ir uz kokios valandos ziuresiu seimyninkes, dabar gal paskaitysiu Zahira...

Gaila, kad qwertama negali sia savaite, o as negalesiu kita savaite visai. Intensyviai ruosiuos koliokviumams, nes jau puse semestro praejo. doh.gif
nebent isleksiu kita pirmadieni vakare i ta filma, tikriausiai galesiu tik pirmadieni. unsure.gif

Gal ryt po pietu islekti i akropoli? g.gif

Ka galima idomaus sugalvoti metinems? Nes speju jei nieko nesugalvosim teks diena praleisti lovoje blush2.gif o norisi kazkaip isimintiniau... Gal i kavine nueiti kur pirmas pasimatymas buvo.... g.gif bliamba, tos visos sventes... doh.gif
Atsakyti
Kavos tirsciai groziui
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 10 20, 14:19)
As tai laikysiuos 3 dienu ryziu sriubuos dietos (ryziai, kmynai ir imbieras atrodo), pries kelis metus laikiausi, tai labai patiko.
Bliamba, bus nekas jei nupirksim tokias pacias sekneles  unsure.gif Paziuresim, gal as tik marskinelius nupirksiu...  bigsmile.gif
Ir as noriu varskeciu....
Papildyta:
nenorit nueiti kada i festivali Nepatogus Kinas Skalvijoje.
Mane labai sudomino Ji - vaikinas, kuri pazinojau

norėčiau, bet 27 diena man koncertas verysad.gif ir man patinka tokie filmai, psichologiniai ir pan.
Atsakyti