Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turite su kuo pasilinksminti savaitgaliais (4)

Labas rytas, as pusryciauju, ir pas jus ilindau smile.gif

Vakar smagiai apsipirkom thumbup.gif Nors as negausiai, megztini silta ir liemene, bet ir gerai, bent kalno pinigu neisleidau, bet reiks dar kokios megztos sukneles, ir silto paltuko ar striukes ziemai, ir siltu batu, na bet dar kita karta paieskosiu mirksiukas.gif

Dar tiesa placentos visas dvylika ampuliu nusipirkau, tai jau naudosiu saziningai ir lauksiu efekto bigsmile.gif va ryte issiploviau galva ir itryniau i dregnus plaukus.

Paskui maniskis atvaziavo, apipirkom ir ji, bet labai greit teko suktis, nes pusvalandi praleist parduotuvej jam didele kancia biggrin.gif Negali jis suprasti, kaip as galiu beveik visa diena praleist akropoly biggrin.gif

Kkavka, gaila, kad neturi kol kas interneto, dazniau lankykis coffee inne ir uzsuk pas mus drinks_cheers.gif O del magistrinio, oi kaip mane ta pati beda kamuoja, neprisivertimas pradeti doh.gif

Eveline, ka planuojat savo metinems, kaip minesit? mirksiukas.gif

As del penktadienio kol kas jokiu planu neturiu, tik didele tikimybe, kad ir vel draugai i svecius atleks, cia jau kaip ir tradicija savaitgali, bet bent porai valandu jei ka manau vistiek galeciau, na bet manau dar susirasysim, va matau, nemazai merginu negali penktadieni.

Niu ka begu plauku dziovintis ir ruostis darban, uuuiiii prasidejo nauja darbo savaite, kaip nefaina doh.gif
Atsakyti
Labas rytas, vaje kokie savaitgalio ispudziai... O pas mane savaitgaliai pastaruoju metu labai ramus, nepalyginsi kaip budavo anksciau smile.gif matyt amzius nebe tas biggrin.gif

o man kaip faina, kad jau pirmadienis, liko kelios 5dienos iki mano laukiamiausios dienos blush2.gif bet jau kaip nervas ima.... jau pries miega vis galvoju ir galvoju kaip ten bus.... sianakt tik 3val miegojau, niekaip negalejau uzmigti, bet jauciuosi toooookia zvali, taip gerai pailsejus biggrin.gif

geros dienos visoms 4u.gif

Atsakyti
Oi isivaizduoju tavo jauduli, kaip faina rolleyes.gif Bet pamatysi kaip viskas bus suuuper wub.gif

Kazin kaip Qwertamai vakar pasimatymas, ar iki ryto uztruko? mirksiukas.gif

Fe, man nesidirba, jau laukiu pietu pertraukos, vaziuosiu pas mama, kepa varskecius man thumbup.gif

Ale patinka man ta placenta kol kas, visai neriebina plaukuciu, nors ir nenuplauni, tokie purus vistiek plaukai visai rolleyes.gif Nu cia Evelien mus uzkrete placentos manija, vaiksciosim tuoj visops su eziukais biggrin.gif

Busim zlibu mergu su eziukais kompanija lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 10 20, 10:24)
Oi isivaizduoju tavo jauduli, kaip faina  rolleyes.gif Bet pamatysi kaip viskas bus suuuper  wub.gif

Kazin kaip Qwertamai vakar pasimatymas, ar iki ryto uztruko?  mirksiukas.gif

Fe, man nesidirba, jau laukiu pietu pertraukos, vaziuosiu pas mama, kepa varskecius man  thumbup.gif

Ale patinka man ta placenta kol kas, visai neriebina plaukuciu, nors ir nenuplauni, tokie purus vistiek plaukai visai  rolleyes.gif Nu cia Evelien mus uzkrete placentos manija, vaiksciosim tuoj visops su eziukais  biggrin.gif

Busim zlibu mergu su eziukais kompanija  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ir as siandien eisiu i Eurokosa, reikia per savaite bent sioki toki eziuka uzsiauginti biggrin.gif

oi negaliu..... zlibiu mergu....... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 10 20, 10:24)
Busim zlibu mergu su eziukais kompanija  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif negaliu...
Laba diena 4u.gif atvaziavau i Vilniu ir iskart i MRU bible, pasimokyti bandysiu iki paties vakaro blink.gif mokslu daug.
Otome, as irgi vakar uzsimaniau megztos sukneles, sia savaite vaziuosiu i akropoli ieskoti, bet idomu ar man tiks tok apdaras, vis gi manau labiau tinka liesoms panoms. Nuo rytojaus sedesiu ant dietos. Ne tiek del svorio metimo kiek del toksinu valymo. Atveziavu senus dietu zurnalus, vakare vartysiu biggrin.gif
TiTiJu, kaip nuotaika? Rytoj jau busi metais vyresne tongue.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 10 20, 13:38)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  negaliu...
Laba diena  4u.gif  atvaziavau i Vilniu ir iskart i MRU bible, pasimokyti bandysiu iki paties vakaro  blink.gif  mokslu daug.
Otome, as irgi vakar uzsimaniau megztos sukneles, sia savaite vaziuosiu i akropoli  ieskoti, bet idomu ar man tiks tok apdaras, vis gi manau labiau tinka liesoms panoms. Nuo rytojaus sedesiu ant dietos. Ne tiek del svorio metimo kiek del toksinu valymo. Atveziavu senus dietu zurnalus, vakare vartysiu  biggrin.gif
TiTiJu, kaip nuotaika? Rytoj jau busi metais vyresne  tongue.gif  smile.gif

Va va... ir man atejimas cia pakelia nuotaika, prisiskaitai, prisijuoki ir nuotaika geresne biggrin.gif
O bus grazu, jei abi nusipirksit vienodas sukneles biggrin.gif
Eveline, kokios dietos laikysies? As vakar pradejau grikiu dieta, ziuresiu kaip ilgai iskesiu... O taip noriu mesytes blush2.gif
Nuotaika mano puiki thumbup.gif Ryt esu pakviesta pas mama i svecius, sake gelye grazia man padovanos tongue.gif
Atsakyti
Oi as tai labai "dietiskai" pavalgiau pas mama - kalna varskeciu su kalnu grietines nestuke.gif biggrin.gif

Saridone irgi vakar akropoly ieskojo siltos megztos sukneles, bet neissirinko kol kas smile.gif Megztu sukneliu manija mums thumbup.gif Man irgia trodo, kad nelabai man tinka sukneles apskritai, nes nepatenkinta as savo kojom, ai, bet kompleksus salin, sypsena iki ausu ir pirmyn cool.gif biggrin.gif

Titiju, tik jau ryt nesilaikyk dietos, vietoj gimtaadienio torto - grikiai? schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Rytoj tavo svente thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 10 20, 13:43)
O bus grazu, jei abi nusipirksit vienodas sukneles  biggrin.gif
Eveline, kokios dietos laikysies?

As tai laikysiuos 3 dienu ryziu sriubuos dietos (ryziai, kmynai ir imbieras atrodo), pries kelis metus laikiausi, tai labai patiko.
Bliamba, bus nekas jei nupirksim tokias pacias sekneles unsure.gif Paziuresim, gal as tik marskinelius nupirksiu... bigsmile.gif
Ir as noriu varskeciu....
Papildyta:
nenorit nueiti kada i festivali Nepatogus Kinas Skalvijoje.
Mane labai sudomino Ji - vaikinas, kuri pazinojau
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 10 20, 14:19)
nenorit nueiti kada i festivali Nepatogus Kinas Skalvijoje.
Mane labai sudomino Ji - vaikinas, kuri pazinojau

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif man patinka tokie dalykai. Kaip ir Menu spaustuvej vykstantys renginiai thumbup.gif
Atsakyti
Ir man patiktu, labai noreciau thumbup.gif
Atsakyti
Mergaites, jei is buvusios darbuovietes paimciau Placenta ampules plaukams, ar noresit ju? Vienos kaina butu apie lita. tos pacios ampules kaip ir Eurokos. ax.gif
Penktadieni tada paimciau....
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 10 20, 16:16)
Mergaites, jei is buvusios darbuovietes paimciau Placenta ampules plaukams, ar noresit ju? Vienos kaina butu apie lita. tos pacios ampules kaip ir Eurokos.  ax.gif
Penktadieni tada paimciau....

Nu as kaip tik vakar nusipirkau 12, ot velnias doh.gif
Bet jauciu visvien noreciau, juk turbut kuo ilgiau naudoji tuo ir efektas geresnis, ar ne? Jei napakenks ju per ilgas naudojimas, tai noreciau tada dar 12 4u.gif
Papildyta:
Bliamba kokia sunku diena, visa lipa ant galvos, kabinejas prie visokiu nesamoniu, kaip nekenciu sitos istaigos, brrrr doh.gif

Mergaites, o tai vyks sia savaite koks susitikimas? rolleyes.gif Kadangi penktadieni ir Qwertama ir Eveline isvaziuoja, o Titiju sestadieni isvaziuoja, tai gal iseitu kazkuria diena iki to susiorganizuoti? g.gif
Atsakyti