Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turite su kuo pasilinksminti savaitgaliais (4)

QUOTE(Qwertama @ 2008 10 19, 13:25)
pas mus irgi niuroka, bet kazkaip lyg pro debesi saule bando lysti, nors jai ir nelabai sekasi. aciu, beje, tau uz bucki  4u.gif dabar tikrai zinau, kad esu siandien pabuciuota  tongue.gif

ir dar norejau paklausti del placentos: ja reikia nuplauti? kada tepat ja: po plovimo ant slapiu plauku ar ant isdziovintu?

tepam ja ant dregnu svariu plauku, imasazuojam i saknis ir nenuplaunam. as dar duodu penkias min isigerti ir tik paskui dziovinu plaukus dziovintuvu. As tepu ja kas antra diena (kiekviena plovima).
Sekmes laukiant eziuko. as tai tikiuosi jis pas mane irgi neuzilgi prades augti, nors prie kirpciuku matosi jisai, kad tik ir ant visos galvos jis uzaugtu blush2.gif nes baisiai slenka plaukai, o noretusi ju stipresniu, tankesniu ir ilgesniu.
O TiTiJu po ampuliu kurso rekomenduoju dar Dzintars aliejuka plauku augimui skatinti. Po keliu savaiciu ir as juo tepsiuos blush2.gif
pas mus saule lenda jau pro debesis thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas, o as ka tik is lovos ilipau... Vakar su anglu iki 5val ryto plepejom blush2.gif Nepavydziu jam, nes anksti turejo keltis i darba, o as, kaip karaliene, issimiegojau biggrin.gif

Siaip gal oras ir neblogas, jei to vejo nebutu... Jau tikras ruduo, o man reikia paltuko, batu..... Ir vis laiko nera palakstyt po parduotuves verysad.gif Na, bet kaip nors isgyvensiu

Hmz... mergaites, aciu jums uz planavima antradienio, bet as tikrai neturesiu laiko su jumis susitikti, mano visa savaite yra uzimta... Darbai neklausia ar mano gimtadienis, ar ne, juos reikia nudirbti ir viskas. O jei dar bus norinciu, galim penktadieni susitikti, tuo paciu paminetume gimtadieni, ir dar islydetumete mane i anglija su kruva patarimu, kaip suvystyti angla, kad jis nepabegtu kaip svedas blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TiTiJu: 19 spalio 2008 - 12:56
QUOTE(Eveline @ 2008 10 19, 13:48)
tepam ja ant dregnu svariu plauku, imasazuojam i saknis ir nenuplaunam. as dar duodu penkias min isigerti ir tik paskui dziovinu plaukus dziovintuvu. As tepu ja kas antra diena (kiekviena plovima).
Sekmes laukiant eziuko. as tai tikiuosi jis pas mane irgi neuzilgi prades augti, nors prie kirpciuku matosi jisai, kad tik ir ant visos galvos jis uzaugtu  blush2.gif  nes baisiai slenka plaukai, o noretusi ju stipresniu, tankesniu ir ilgesniu.
O TiTiJu po ampuliu kurso rekomenduoju dar Dzintars aliejuka plauku augimui skatinti. Po keliu savaiciu ir as juo tepsiuos  blush2.gif
pas mus saule lenda jau pro debesis  thumbup.gif

dabar susimasciau, jei tepu as ta seruma ir ji nevienodai paskirstau, tai taip ir isaugs plaukai kai kur daugiau kitur maziau g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 10 19, 13:55)
Labas rytas, o as ka tik is lovos ilipau... Vakar su anglu iki 5val ryto plepejom  blush2.gif  Nepavydziu jam, nes anksti turejo keltis i darba, o as, kaip karaliene, issimiegojau  biggrin.gif 

Siaip gal oras ir neblogas, jei to vejo nebutu... Jau tikras ruduo, o man reikia paltuko, batu..... Ir vis laiko nera palakstyt po parduotuves  verysad.gif  Na, bet kaip nors isgyvensiu

Hmz... mergaites, aciu jums uz planavima antradienio, bet as tikrai neturesiu laiko su jumis susitikti, mano visa savaite yra uzimta... Darbai neklausia ar mano gimtadienis, ar ne, juos reikia nudirbti ir viskas. O jei dar bus norinciu, galim penktadieni susitikti, tuo paciu paminetume gimtadieni, ir dar islydetumete mane i anglija su kruva patarimu, kaip suvystyti angla, kad jis nepabegtu kaip svedas  blush2.gif  biggrin.gif

kaip gaila, kad antradienį negalėsi verysad.gif ir liūdna, kad išvažiuosi verysad.gif lauksim grįžtančios thumbup.gif
Papildyta:
fui koks oras, dar prieš pusvalandį saulutė švietė verysad.gif
gerai,lekiu į Akropolį su Otome susitikti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 10 19, 14:42)
kaip gaila, kad antradienį negalėsi verysad.gif  ir liūdna, kad išvažiuosi verysad.gif lauksim grįžtančios  thumbup.gif
Papildyta:
fui koks oras, dar prieš pusvalandį saulutė švietė verysad.gif
gerai,lekiu į Akropolį su Otome susitikti  thumbup.gif

As manau, nieko baisaus, kad antradieni nepavyks susimatyt wink.gif Penktadienis geresne diena, vis gi savaites pabaiga + bendravimas su jumis, man nuims stresa pries kelione blush2.gif

Oi oi.... kazka atsimenu, kad Eveline negales penktadieni g.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 10 19, 14:46)
As manau, nieko baisaus, kad antradieni nepavyks susimatyt wink.gif Penktadienis geresne diena, vis gi savaites pabaiga + bendravimas su jumis, man nuims stresa pries kelione  blush2.gif

Oi oi.... kazka atsimenu, kad Eveline negales penktadieni  g.gif  verysad.gif  verysad.gif

na, nelabai noreciau galeti, nes noreciau namo penktadieni isvaziuoti, turiu planu. unsure.gif paziuresim kaip ten kas veliau..
Papildyta:
aplankiau internete Stradivarius parduotuve. Pamaciau grazia palaidine su raukinukais... wub.gif reikes nubegti nupirkti kada. Idomu kaip atrodo realybeje, nes labai noreciau pasipuosti draugystes metinems wub.gif Ir megztos sukneles kokios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 10 19, 14:46)
As manau, nieko baisaus, kad antradieni nepavyks susimatyt wink.gif Penktadienis geresne diena, vis gi savaites pabaiga + bendravimas su jumis, man nuims stresa pries kelione  blush2.gif

Oi oi.... kazka atsimenu, kad Eveline negales penktadieni  g.gif  verysad.gif  verysad.gif

as irgi deja, pentadieni negalesiu. irgi leksiu i marijampole, pas stomotologa reikia ir i kirpykla. unsure.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

uzsukau paziuret, kaip gyvuojat ir pasisveikint. namuose dar pora ar trejeta savaiciu interneto nebus doh.gif univerui reik rasto darbus ruost artimiausiu metu, o magistrinio deadline'as kiekviena diena irgi vis arciau doh.gif tai ta proga nuvariau i coffee inna (is kur dabar ir rasau) ir bandau cia ka nors padaryt smile.gif

matyt laikas nuo laiko vis teks uzsukt i coffee inna del interneto (gerai, gerai - ir del kavos bei visu kitu skanumynu blush2.gif ), tai uzsuksiu ir pas jus, paskaitinet kaip jums sekasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kkavka @ 2008 10 19, 19:34)
sveikos  4u.gif

uzsukau paziuret, kaip gyvuojat ir pasisveikint. namuose dar pora ar trejeta savaiciu interneto nebus  doh.gif  univerui reik rasto darbus ruost artimiausiu metu, o magistrinio deadline'as kiekviena diena irgi vis arciau  doh.gif  tai ta proga nuvariau i coffee inna (is kur dabar ir rasau) ir bandau cia ka nors padaryt smile.gif

matyt laikas nuo laiko vis teks uzsukt i coffee inna del interneto (gerai, gerai - ir del kavos bei visu kitu skanumynu  blush2.gif ), tai uzsuksiu ir pas jus, paskaitinet kaip jums sekasi smile.gif

Labas labas, as kazkaip praleidau kazka... O tu mokaisi dar? maniau kad tik dirbi... Kur mokais? blush2.gif
ir man magistrini reikia parasytyti ir vis neprisiverciu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 10 19, 20:00)
Labas labas, as kazkaip praleidau kazka... O tu mokaisi dar? maniau kad tik dirbi... Kur mokais?  blush2.gif
ir man magistrini reikia parasytyti ir vis neprisiverciu  doh.gif

aha, as dar mokausi smile.gif nepraleidai tu nieko, man rodos, nepasisakiau as.. kartais pamirstu, kad mokausi dar vis biggrin.gif ekonomikos magistra baigineju, liko keletas menesiu.

zinau, kaip sunku yra prisiverst rasyt. atrodo, jei prisestum daryt, tai gal ir eitusi viskas, bet kaip prisiverst viena diena pradet rasyt doh.gif g.gif

niu ka, mergaites, reik vaziuot namo, uzteks coffee inne sedet. gero vakaro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 10 19, 15:21)
na, nelabai noreciau galeti, nes noreciau namo penktadieni isvaziuoti, turiu planu.  unsure.gif paziuresim kaip ten kas veliau..
Papildyta:
aplankiau internete Stradivarius parduotuve. Pamaciau grazia palaidine su raukinukais...  wub.gif  reikes nubegti nupirkti kada. Idomu kaip atrodo realybeje, nes labai noreciau pasipuosti draugystes metinems  wub.gif Ir megztos sukneles kokios  wub.gif

o aš neradau Stradivariaus parduotuvės internete schmoll.gif
įdomu apie kokią bliuskę kalbi? g.gif
mes tai truputį apsipirkom su Otome, bet batų vis vien neradau verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 19 spalio 2008 - 20:25
beje, Otome, tos liemenės nepirkau, pagailėjau tų 100lt, dar ir vyras parašė, kad jau čia. Batų buvom Europoj, bet nei vieni, nei kiti negražiai ant kojos "gulėjo", tai nepirkau, jei nieks nesutrukdys tai gal savaitgalį į Kauno bazes reiks palėkt, gal ten ką rasiu. g.gif
Atsakyti