Tikrai oras nuostabus buvo diena, mielai buciau ir as pasivaiksciojus po darbo, bet kad turejau ta kilograma farso, ir rukyta zuvi, tai su tokiais nesuliais kazkaip nelabai privaiksciosi po miesta
Tai grizau namo, ir susitvarkiau, kazkoks ikvepimas pagavo
O dabar jau einu atsipust, atsidarysiu aliuko ir pavalgysiu zuvytes
Tai grizau namo, ir susitvarkiau, kazkoks ikvepimas pagavo
O dabar jau einu atsipust, atsidarysiu aliuko ir pavalgysiu zuvytes

SU GIMIMO DIENA TiTiJu!
Cha, koks fainuolis
Bet cia ne taviskis vaikas, Saridone? Spalvos lyg ne tokios?
Ka veikiat merginos?
Titiju tai svencia aisku
As tai su kompu, knyga, aliuku ir rukyta zuvyte bendrauju
Papildyta:
Noreciau paziuret koki filma, bet kaip tycia Linkomanija uzstrigo, siandien nieko nesiuncia
O kompe is nematytu turiu tik siaubiaka (The strangers), kuri viena bijau ziuret (dar girdejau apie ji atsiliepimu, kad tikrai labai baisus..)... O maniskis dar negrizes, mokosi, tai kaaaaaa veeeeeeikttttttt...????
Ka veikiat merginos?
Titiju tai svencia aisku
Papildyta:
Noreciau paziuret koki filma, bet kaip tycia Linkomanija uzstrigo, siandien nieko nesiuncia
QUOTE(Otome @ 2008 10 21, 20:37)
Cha, koks fainuolis
Ka veikiat merginos?
Titiju tai svencia aisku
Papildyta:
O kompe is nematytu turiu tik siaubiaka (The strangers), kuri viena bijau ziuret (dar girdejau apie ji atsiliepimu, kad tikrai labai baisus..)... O maniskis dar negrizes, mokosi, tai kaaaaaa veeeeeeikttttttt...???? 
Ka veikiat merginos?
Titiju tai svencia aisku
Papildyta:
aš truputėlį apsitvarkiau, liks tik plaukus išsidžiovinti ir sėsiu prie kompo, alučio pagurkšnosiu.
valgiau dietinę kopstų sriubą, šįkart skanesnė, bet vis vien apie dešrą rūkytą svajoju
Kaip suprantu čia zuikis prie torto tupi
O apie ką tas filmas? Gal mačiau? Arba norėčiau pamatyti
Papildyta:
Pas mane jau šildymą įjungė, karšta, radijatoriai net raudoni
O pas mane radiatoriai salti kaip lavono uzpakalis
Filmas tai nezinau apie ka, neziurejau dar, na apie kazkokius nepazistamuosius, kazkokiam name ten kazkas......
Ot paaiskinau
Reiks paziuret, bet tik ne vienai
Bijau as siaubiakus viena ziuret.
Tai va baigineju knyga skaityt, kad jau Linkomanija paskelbe man kara
Eisiu jau greit miegucio
Filmas tai nezinau apie ka, neziurejau dar, na apie kazkokius nepazistamuosius, kazkokiam name ten kazkas......
QUOTE(Otome @ 2008 10 21, 21:47)
O pas mane radiatoriai salti kaip lavono uzpakalis
Ot paaiskinau
Reiks paziuret, bet tik ne vienai
Bijau as siaubiakus viena ziuret.
Eisiu jau greit miegucio 
ten gal apie du brolius, kurie atrodo mieli, paslaugūs, o iš tikrųjų yra maniakai, žudantys žmones?
šią savaitę visur turi pajungti. Bet kai ateis sąskaita už šildymą, nebus labai smagu
Papildyta:
labanakt
QUOTE(saridon'e @ 2008 10 21, 21:52)
ten gal apie du brolius, kurie atrodo mieli, paslaugūs, o iš tikrųjų yra maniakai, žudantys žmones?
šią savaitę visur turi pajungti. Bet kai ateis sąskaita už šildymą, nebus labai smagu
Nea, ne tas filmas, anas vadinasi "Pavojingi zaidimai" ar kazkas panasaus, o sitas "nepazistamieji", su Liv Tyler. Beje, gerai, kad ana priminei, reiks irgi paziuret kada
Jo jo, sildymo saskaita nepradziugins....
QUOTE(Otome @ 2008 10 21, 22:00)
Nea, ne tas filmas, anas vadinasi "Pavojingi zaidimai" ar kazkas panasaus, o sitas "nepazistamieji", su Liv Tyler. Beje, gerai, kad ana priminei, reiks irgi paziuret kada
aš kažkaip galvojau, kad šitam filme vaidina Liv tyler, ji su kažkokiu vyriškiu kažkokiam name, tada šitie broliai atsiranda, pradeda gąsdint juos... susipaniojau matyt. Norėjau nuomoj paimt kažkurį savaitgalį apie tuos brolius filmą, gaila nebuvo, kaip ir pjūklo
Noriu Pjūklo5!
Papildyta:
Kaip aš noriu į kavinę, bariuką! Noriu duonytės su sūriu, aliuko bokalo
QUOTE(saridon'e @ 2008 10 21, 22:06)
aš kažkaip galvojau, kad šitam filme vaidina Liv tyler, ji su kažkokiu vyriškiu kažkokiam name, tada šitie broliai atsiranda, pradeda gąsdint juos... susipaniojau matyt. Norėjau nuomoj paimt kažkurį savaitgalį apie tuos brolius filmą, gaila nebuvo, kaip ir pjūklo
Noriu Pjūklo5!
Noriu Pjūklo5!
Na tai gal tada ir tas filmas, gal as paie tuos brolius turiu kita omeny
Nu as tai Pjuklo nelabai noriu.... Man nepatinka tuos pjaustymus ziuret, brrr. Pirma ir antra ziurejau, bet uzsimerkus puse filmo, tai galvoju daugiau ir nebeziuresiu, vistiek uzsimerkus prasedeciau
Nu kaip keista, nenoriu siandien miegot, jau beveik kasdien nuluzdavau per 22 val zinias, o siandien nesiluzta
Labas vakarelis, aciu saridon'ei uz torciuko gabaliuka su mielu zuikuciu
As ka tik gryzau namo is mamos... Kaip skaniai pavalgiau pas mama... mmmm, niam niam, ir labai skanu torta valgiau, jei neklystu jis vadinasi "arbatos tortos", ar mes ne toki valgem per Eveline gimtadieni?
labai panasus skonis buvo...
Kooookia dovana drauge padovanojo!!!! Puikine, dvigule antklode, as jai pastoviai verkdavau ant peties,kad man salta, kad salu ir se tau, kad nori, tooookia dovana. O tai, bus silta man sianakt
Tuoj klosiuos lovyte ir bandysiu testuoti kaldryte
Ale ir as uzsimaniau keptos duonos su suriu..
Keptos duonos dar turiu ir surio saldytuve yra, gal ka sugalvosiu
Ryt su vaikais einam i Genocido muzieju, ziuresim filma apie vaikus tremtyje, turetu but idomu, bet kad vaikai gedos man neepridarytu, kazkuo prigasdint reikes.....
As ka tik gryzau namo is mamos... Kaip skaniai pavalgiau pas mama... mmmm, niam niam, ir labai skanu torta valgiau, jei neklystu jis vadinasi "arbatos tortos", ar mes ne toki valgem per Eveline gimtadieni?
Kooookia dovana drauge padovanojo!!!! Puikine, dvigule antklode, as jai pastoviai verkdavau ant peties,kad man salta, kad salu ir se tau, kad nori, tooookia dovana. O tai, bus silta man sianakt
Ryt su vaikais einam i Genocido muzieju, ziuresim filma apie vaikus tremtyje, turetu but idomu, bet kad vaikai gedos man neepridarytu, kazkuo prigasdint reikes.....
QUOTE(TiTiJu @ 2008 10 21, 22:19)
Labas vakarelis, aciu saridon'ei uz torciuko gabaliuka su mielu zuikuciu
labai panasus skonis buvo...
Tuoj klosiuos lovyte ir bandysiu testuoti kaldryte
Keptos duonos dar turiu ir surio saldytuve yra, gal ka sugalvosiu
nepamenu, Otome gal žino?
Lauksiu įvertinimų
Namie keptą duonytę ne taip skanu valgyt kaip bariuke
aš tai vaikų vietoj ramiai žiūrėčiau ir džiaugčiausi, kad negimiau tais laikais.