Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turite su kuo pasilinksminti savaitgaliais (4)

Lauke kaip silta thumbup.gif super. Uzbegau trumpam i univera atspausdinti medziaga koliokviumui verysad.gif
Atsakyti
Tikrai oras nuostabus buvo diena, mielai buciau ir as pasivaiksciojus po darbo, bet kad turejau ta kilograma farso, ir rukyta zuvi, tai su tokiais nesuliais kazkaip nelabai privaiksciosi po miesta biggrin.gif

Tai grizau namo, ir susitvarkiau, kazkoks ikvepimas pagavo bigsmile.gif

O dabar jau einu atsipust, atsidarysiu aliuko ir pavalgysiu zuvytes tongue.gif
Atsakyti
user posted image
SU GIMIMO DIENA TiTiJu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 21 spalio 2008 - 19:26
Cha, koks fainuolis biggrin.gif
Bet cia ne taviskis vaikas, Saridone? Spalvos lyg ne tokios? g.gif

Ka veikiat merginos?
Titiju tai svencia aisku thumbup.gif

As tai su kompu, knyga, aliuku ir rukyta zuvyte bendrauju bigsmile.gif
Papildyta:
Noreciau paziuret koki filma, bet kaip tycia Linkomanija uzstrigo, siandien nieko nesiuncia verysad.gif O kompe is nematytu turiu tik siaubiaka (The strangers), kuri viena bijau ziuret (dar girdejau apie ji atsiliepimu, kad tikrai labai baisus..)... O maniskis dar negrizes, mokosi, tai kaaaaaa veeeeeeikttttttt...???? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 10 21, 20:37)
Cha, koks fainuolis  biggrin.gif
Bet cia ne taviskis vaikas, Saridone? Spalvos lyg ne tokios?  g.gif

Ka veikiat merginos?
Titiju tai svencia aisku  thumbup.gif

As tai su kompu, knyga, aliuku ir rukyta zuvyte bendrauju  bigsmile.gif
Papildyta:
Noreciau paziuret koki filma, bet kaip tycia Linkomanija uzstrigo, siandien nieko nesiuncia  verysad.gif O kompe is nematytu turiu tik siaubiaka (The strangers), kuri viena bijau ziuret (dar girdejau apie ji atsiliepimu, kad tikrai labai baisus..)... O maniskis dar negrizes, mokosi, tai kaaaaaa veeeeeeikttttttt...????  biggrin.gif

aš truputėlį apsitvarkiau, liks tik plaukus išsidžiovinti ir sėsiu prie kompo, alučio pagurkšnosiu. drinks_cheers.gif
valgiau dietinę kopstų sriubą, šįkart skanesnė, bet vis vien apie dešrą rūkytą svajoju blush2.gif
Kaip suprantu čia zuikis prie torto tupi biggrin.gif maniškiai taip ramiai prie torto nepasėdėtų, būtų paragautas lotuliukas.gif ir išmindžiotas biggrin.gif
O apie ką tas filmas? Gal mačiau? Arba norėčiau pamatyti g.gif

Papildyta:
Pas mane jau šildymą įjungė, karšta, radijatoriai net raudoni biggrin.gif
Atsakyti
O pas mane radiatoriai salti kaip lavono uzpakalis biggrin.gif

Filmas tai nezinau apie ka, neziurejau dar, na apie kazkokius nepazistamuosius, kazkokiam name ten kazkas...... biggrin.gif Ot paaiskinau doh.gif Reiks paziuret, bet tik ne vienai schmoll.gif Bijau as siaubiakus viena ziuret.

Tai va baigineju knyga skaityt, kad jau Linkomanija paskelbe man kara tongue.gif Eisiu jau greit miegucio smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 10 21, 21:47)
O pas mane radiatoriai salti kaip lavono uzpakalis  biggrin.gif

Filmas tai nezinau apie ka, neziurejau dar, na apie kazkokius nepazistamuosius, kazkokiam name ten kazkas......  biggrin.gif Ot paaiskinau  doh.gif Reiks paziuret, bet tik ne vienai  schmoll.gif Bijau as siaubiakus viena ziuret.

Tai va baigineju knyga skaityt, kad jau Linkomanija paskelbe man kara  tongue.gif Eisiu jau greit miegucio  smile.gif

ten gal apie du brolius, kurie atrodo mieli, paslaugūs, o iš tikrųjų yra maniakai, žudantys žmones? bigsmile.gif
šią savaitę visur turi pajungti. Bet kai ateis sąskaita už šildymą, nebus labai smagu verysad.gif

Papildyta:
labanakt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 10 21, 21:52)
ten gal apie du brolius, kurie atrodo mieli, paslaugūs, o iš tikrųjų yra maniakai, žudantys žmones?  bigsmile.gif
šią savaitę visur turi pajungti. Bet kai ateis sąskaita už šildymą, nebus labai smagu  verysad.gif

Nea, ne tas filmas, anas vadinasi "Pavojingi zaidimai" ar kazkas panasaus, o sitas "nepazistamieji", su Liv Tyler. Beje, gerai, kad ana priminei, reiks irgi paziuret kada thumbup.gif

Jo jo, sildymo saskaita nepradziugins....
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 10 21, 22:00)
Nea, ne tas filmas, anas vadinasi "Pavojingi zaidimai" ar kazkas panasaus, o sitas "nepazistamieji", su Liv Tyler. Beje, gerai, kad ana priminei, reiks irgi paziuret kada  thumbup.gif

Jo jo, sildymo saskaita nepradziugins....

aš kažkaip galvojau, kad šitam filme vaidina Liv tyler, ji su kažkokiu vyriškiu kažkokiam name, tada šitie broliai atsiranda, pradeda gąsdint juos... susipaniojau matyt. Norėjau nuomoj paimt kažkurį savaitgalį apie tuos brolius filmą, gaila nebuvo, kaip ir pjūklo verysad.gif
Noriu Pjūklo5!
Papildyta:
Kaip aš noriu į kavinę, bariuką! Noriu duonytės su sūriu, aliuko bokalo thumbup.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 10 21, 22:06)
aš kažkaip galvojau, kad šitam filme vaidina Liv tyler, ji su kažkokiu vyriškiu kažkokiam  name, tada šitie broliai atsiranda, pradeda gąsdint juos... susipaniojau matyt. Norėjau nuomoj paimt kažkurį savaitgalį apie tuos brolius filmą, gaila nebuvo, kaip ir pjūklo verysad.gif
Noriu Pjūklo5!

Na tai gal tada ir tas filmas, gal as paie tuos brolius turiu kita omeny biggrin.gif Susipainiojom zodziu lotuliukas.gif

Nu as tai Pjuklo nelabai noriu.... Man nepatinka tuos pjaustymus ziuret, brrr. Pirma ir antra ziurejau, bet uzsimerkus puse filmo, tai galvoju daugiau ir nebeziuresiu, vistiek uzsimerkus prasedeciau biggrin.gif Mintis apie ta maniaka ir jo zaidima tai gera tenai labai, bet man tie visi ziaurumai, na negerai nuteikia i juos ziuret.... unsure.gif

Nu kaip keista, nenoriu siandien miegot, jau beveik kasdien nuluzdavau per 22 val zinias, o siandien nesiluzta bigsmile.gif

Atsakyti
Labas vakarelis, aciu saridon'ei uz torciuko gabaliuka su mielu zuikuciu bigsmile.gif

As ka tik gryzau namo is mamos... Kaip skaniai pavalgiau pas mama... mmmm, niam niam, ir labai skanu torta valgiau, jei neklystu jis vadinasi "arbatos tortos", ar mes ne toki valgem per Eveline gimtadieni? g.gif labai panasus skonis buvo...

Kooookia dovana drauge padovanojo!!!! Puikine, dvigule antklode, as jai pastoviai verkdavau ant peties,kad man salta, kad salu ir se tau, kad nori, tooookia dovana. O tai, bus silta man sianakt thumbup.gif Tuoj klosiuos lovyte ir bandysiu testuoti kaldryte biggrin.gif

Ale ir as uzsimaniau keptos duonos su suriu.. g.gif Keptos duonos dar turiu ir surio saldytuve yra, gal ka sugalvosiu ax.gif

Ryt su vaikais einam i Genocido muzieju, ziuresim filma apie vaikus tremtyje, turetu but idomu, bet kad vaikai gedos man neepridarytu, kazkuo prigasdint reikes..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 10 21, 22:19)
Labas vakarelis, aciu saridon'ei uz torciuko gabaliuka su mielu zuikuciu  bigsmile.gif

As ka tik gryzau namo is mamos... Kaip skaniai pavalgiau pas mama... mmmm, niam niam, ir labai skanu torta valgiau, jei neklystu jis vadinasi "arbatos tortos", ar mes ne toki valgem per Eveline gimtadieni?  g.gif  labai panasus skonis buvo...

Kooookia dovana drauge padovanojo!!!! Puikine, dvigule antklode, as jai pastoviai verkdavau ant peties,kad man salta, kad salu ir se tau, kad nori, tooookia dovana. O tai, bus silta man sianakt  thumbup.gif  Tuoj klosiuos lovyte ir bandysiu testuoti kaldryte  biggrin.gif

Ale ir as uzsimaniau keptos duonos su suriu.. g.gif  Keptos duonos dar turiu ir surio saldytuve yra, gal ka sugalvosiu  ax.gif

Ryt su vaikais einam i Genocido muzieju, ziuresim filma apie vaikus tremtyje, turetu but idomu, bet kad vaikai gedos man neepridarytu, kazkuo prigasdint reikes.....  g.gif

nepamenu, Otome gal žino? g.gif faina dovana, ypač kai artėja žiema thumbup.gif man mama pernai nupirko kaldrą su avies vilna, tai labai džiaugiuosi.
Lauksiu įvertinimų thumbup.gif
Namie keptą duonytę ne taip skanu valgyt kaip bariuke verysad.gif
aš tai vaikų vietoj ramiai žiūrėčiau ir džiaugčiausi, kad negimiau tais laikais. schmoll.gif gal ir jie pamatę kraupius vaizdus susikaups g.gif
Atsakyti