Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turite su kuo pasilinksminti savaitgaliais (4)

Plepat, mergaites? Labas...
Mes ta siandien su MB buvom pasivaikscioti po centra,uzlipom i kalna (kuris salia triju kryzio kalno), paziurejom panorama... Koks grazus miestas rudeni...
P.S. Greiciausiai galesiu susitikti penktadieni. Galesiu jau nuo 16val, ar dar yra laisvu panu susitikimui? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 10 21, 22:45)
Plepat, mergaites? Labas...
Mes ta siandien su MB buvom pasivaikscioti po centra,uzlipom i kalna (kuris salia triju kryzio kalno), paziurejom panorama... Koks grazus miestas rudeni...
P.S. Greiciausiai galesiu susitikti penktadieni. Galesiu jau nuo 16val, ar dar yra laisvu panu susitikimui?  ax.gif

aš tai penktadienį neturiu planų, tik neaišku kelintą baigsiu darbą g.gif vienu žodžiu po darbo būsiu laisva smile.gif
aha, kai šilta tikrai smagu psivaikščioti po Vilnių 4u.gif
Beje, o penktadienį paparacinai? Nebuvau, tai nežinau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 10 21, 22:53)
aš tai penktadienį neturiu planų, tik neaišku kelintą baigsiu darbą g.gif vienu žodžiu po darbo būsiu laisva smile.gif
aha, kai šilta tikrai smagu psivaikščioti po Vilnių 4u.gif
Beje, o penktadienį paparacinai? Nebuvau, tai nežinau  verysad.gif

ne, nefotkinau,nes sese paeme fotika. Bet sia savaite ji turiu bigsmile.gif ir jei bus susitikimas, tai butinai atnesiu mirksiukas.gif
beje, penktadieni jau bus tas festivalis, gal vakare i koki filma ta festivalini? bet Otome gali nelabai ilgai... g.gif
Papildyta:
Viskas, einu miegoti, iki rytojaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 10 21, 23:00)
ne, nefotkinau,nes sese paeme fotika. Bet sia savaite ji turiu  bigsmile.gif ir jei bus susitikimas, tai butinai atnesiu  mirksiukas.gif
beje, penktadieni jau bus tas festivalis, gal vakare i koki filma ta festivalini? bet Otome gali nelabai ilgai...  g.gif
Papildyta:
Viskas, einu miegoti, iki rytojaus  4u.gif

kokį festivalį? blink.gif
labanakt
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 10 21, 23:13)
kokį festivalį? blink.gif
labanakt

buvau gi idejus nuoroda: www.nepatoguskinas.lt

Labos
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 10 21, 23:46)

Labos

as irgi galiu penktadieni link vakaro susitikt... labai noriu pasimatyt su jumis pries kelione, kazko nervas ima jau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 10 21, 23:46)

Labos

skaiciau, bet tik 27 dieną įsidėmėjau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(TiTiJu @ 2008 10 21, 23:52)
as irgi galiu penktadieni link vakaro susitikt... labai noriu pasimatyt su jumis pries kelione, kazko nervas ima jau  unsure.gif

būtinai reik susitikt! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 10 21, 23:56)
skaiciau, bet tik 27 dieną įsidėmėjau  blush2.gif
Papildyta:

būtinai reik susitikt!  drinks_cheers.gif

thumbup.gif planuojam penktadieni wink.gif reiktu kkavkai parasyti sms, kai nutarsim tikslia val ir AUGUSTA reikia pakviesti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 10 21, 23:57)
thumbup.gif  planuojam penktadieni wink.gif reiktu kkavkai parasyti sms, kai nutarsim tikslia val ir AUGUSTA reikia pakviesti  mirksiukas.gif

nė vienos nemačiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 10 21, 23:59)
nė vienos nemačiau g.gif

bus proga susipazinti wink.gif kkavka buvo penktadieni, o AUGUSTA zaide zaidimus (jei as nepainioju) g.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 10 22, 00:01)
bus proga susipazinti wink.gif kkavka buvo penktadieni, o AUGUSTA zaide zaidimus (jei as nepainioju)  g.gif

aha, pamenu, bet A.U.G.U.S.T'os nesi mačiusi? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 10 22, 00:07)
aha, pamenu, bet A.U.G.U.S.T'os nesi mačiusi?  blink.gif

as nea, tik is jusu pasakojimu girdejau apie ja smile.gif

na einam jau ilsetis, uztenka naktinet tongue.gif
Atsakyti