Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turite su kuo pasilinksminti savaitgaliais (4)

QUOTE(TiTiJu @ 2008 10 22, 00:09)
as nea, tik is jusu pasakojimu girdejau apie ja smile.gif
na einam jau ilsetis, uztenka naktinet  tongue.gif

reikėtų
na, labanaktis mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,
kokiais tempais jus cia snekates doh.gif As vis reciau prie neto uzsuku,bet ilindu,pasiskaitau ir atgal..Ziuriu cia kalba apie mane eina blush2.gif Malonu kad prisimenat smile.gif
QUOTE(TiTiJu @ 2008 10 22, 00:01)
bus proga susipazinti wink.gif kkavka buvo penktadieni, o AUGUSTA zaide zaidimus (jei as nepainioju)  g.gif

Taip,neklysti,kadaise (dar buvo vasara,geri silti laikai) zaidems zaidimus su Otome ir Qwertama.Bet daugiau taip ir nepavyko prisijungti verysad.gif

[quote=TiTiJu,2008 10 22, 00:09]as nea, tik is jusu pasakojimu girdejau apie ja smile.gif
Ir ka girdejai jei nepaslaptis?Tikuosi nieko blogo? schmoll.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A.U.G.U.S.T.A.: 22 spalio 2008 - 08:28
Sveikos mergickos 4u.gif

Bliamab, galva skaudena.... Pusryciams valgiau dvi tabletes, tai truputi praejo, tikiuosi neuzeis migrenos priepuolis.. unsure.gif

Del susitikimo, as laaabai noriu susitikt, penktadieni galiu, bet neilgam, todel jei jus ne velai tarsiites, tai prisijungsiu, pabusiu kiek galiu, ir tada jus paliksiu verysad.gif As kaip ir Eveline laisva nuo 16 val, ir iki kokios 19, ar geriausiu atveju 20 val g.gif
Tai zodziu merginos jus tarkites kaip jums tinka, ir as prisiderinsiu jei pavyks mirksiukas.gif

AUGUSTA, ar tu prisijungtum? mirksiukas.gif Jau pats laikas tau atlekti i musu susitikima ir susipazinti su merginom, kuriu dar nematei drinks_cheers.gif

Gal zinot merginos kokiu geru vitaminu suteikianciu energijos, jegu? As labai prislobus pastaruoju metu, kai prisimenu save vasara, kokia zvali atsikeldavau 6 ryto, skuosdavau i darba pilna ebnergijos ir geros nuotaikos rolleyes.gif O dabar slankioju vos gyva, nors miegot ir daug anksciau einu... Zodziu as esu saules ir silumos baterijom varoma, o dabar kai tu bateriju niekas nepakrauna, tai galvoju reik kazkaip pasikraut dirbtinai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 10 22, 10:06)
Sveikos mergickos  4u.gif

Bliamab, galva skaudena.... Pusryciams valgiau dvi tabletes, tai truputi praejo, tikiuosi neuzeis migrenos priepuolis..  unsure.gif

Del susitikimo, as laaabai noriu susitikt, penktadieni galiu, bet neilgam, todel jei jus ne velai tarsiites, tai prisijungsiu, pabusiu kiek galiu, ir tada jus paliksiu  verysad.gif As kaip ir Eveline laisva nuo 16 val, ir iki kokios 19, ar geriausiu atveju 20 val  g.gif
Tai zodziu merginos jus tarkites kaip jums tinka, ir as prisiderinsiu jei pavyks  mirksiukas.gif

AUGUSTA, ar tu prisijungtum?  mirksiukas.gif Jau pats laikas tau atlekti i musu susitikima ir susipazinti su merginom, kuriu dar nematei  drinks_cheers.gif
Del penktadieno tiksliai nezinau,nes sakau,paskaitos vyksta,karts nuo karto,o kai nera,tai yra kitu reikaliuku pan.O si penktad tai kaip tik galeciau nebent po 19-20val.Bet jau tada pervelu manau butu..Tai ziuresim,kaip gausis..

Gal zinot merginos kokiu geru vitaminu suteikianciu energijos, jegu? As labai prislobus pastaruoju metu, kai prisimenu save vasara, kokia zvali atsikeldavau 6 ryto, skuosdavau i darba pilna ebnergijos ir geros nuotaikos  rolleyes.gif O dabar slankioju vos gyva, nors miegot ir daug anksciau einu... Zodziu as esu saules ir silumos baterijom varoma, o dabar kai tu bateriju niekas nepakrauna, tai galvoju reik kazkaip pasikraut dirbtinai  g.gif

Jo,as irgi panasiai jauciuosi,ryte anksti atsikelti tai kosmaras,jauciuosi kaip isspausta citrina, jei siek tiek veliau keliuosi tai nieko.Patarciau tau koki kompleksa multivitaminu paigert,ar ka nors su zenseniu,tikrai labai padeda,pakelia tonusa.arba yra dar tokie Centrovit vitaminai,irgi neblogi.Na arba kazka panasaus is tos serijos pagerti,manau padetu mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos, merginos.
Otome, del vitaminu, as tai geriu Memortop. Siaip jis skirtas labiau protinei veklai (bet parasyta, kad ir fizinei), bet as jauciu daugiau ir fizines jegos. Juos jau geriu 6 metus ir visada rudeni iki naujuju ir visa pavasari.

Tai tariames penktadieni ka nors nuveikti? bigsmile.gif thumbup.gif

Papildyta:
ech... valgyti nezmoniskai noriu. Nevalgiau siandien nieko, nespejau, dabar laukiu paskaitos ir tik apie 8 vakare pirma karta valgysiu verysad.gif Kadangi uzkandziauti labai nemegstu (man butinai reikia gerai ir sociai pavalgyti), tai teks kenteti, ir per paskaita klausytis pilvo urzgimo verysad.gif biggrin.gif O vakare vaikinas paruos spagecius biggrin.gif Blin, kaip mes pykstames nezmoniskai... Kada pasibaigs tas krizinis laikotaris? doh.gif

Siaip penktadieni busiu laisva nuo bet kurios valandos (vakare paskaitu nebus, atsauke), tai gal tiesiog lakstysiu po akropoli.

Otome, kazka vakar minejai, kad turi kazkokius filmus (The strangers ir dar kazkoki), jei juos imanoma ziureti, tai man irasyk, prasau... ax.gif
Papildyta:
Idomu, kaip siandien sekasi Qwertamai... Juk siandien ta didzioji diena, ar as klystu?
Atsakyti
OK, Eveline irasysiu tau filmu ir penktadieni paduosiu jei pavyks susitikti drinks_cheers.gif
namie kompe turiu Strangers, nemaciau tai nezinau ar geras, ale irasysiu, dar tavo minetus bandysiu parsiust, jei siandien linkomanija jau veiks mirksiukas.gif

Aciu uz rekomendacijas del vitaminu mergaites, eisiu ko nors paieskot, truksta man energijos...
Siandien tai isvis prastai jauciuos, galvos skausmas vel grizta, laukiu darbo galo ir gulesiu lovoj turbut si vakara, neidomu, bet kai negaliu pajudint galvos, tai nelabai ka priveiksi...

Eveline, nesipykit su draugu, gi jis spagecisu tau ruosia, negi nefaina bigsmile.gif As vakar irgi bandziau pyktelt ant saviskio, bet tik pora minuciu pavyko, jis tuoj mane prajuokino biggrin.gif
Papildyta:
Jooooo, siandien gi Qwertamai didzioji diena, kaip jai sekasi, labai idomu, lauksim ispudziu thumbup.gif
Atsakyti
Otome, siandien pamaciau savo pazistama su graziom bangom (cia apie plaukus). Paklausiau jos su kuo dare, sako su difuzoriumi... Eisiu pas ja, parodys visas priemones ir technika... Gal ir as apsispresiu del difuzoriaus, nes jau taip pasakiskai atrode plaukai.... wub.gif

Otome, o tu gal persalai, kad prastai jautiesi? butu gerai pailseti, igerti zoleliu arbateles... g.gif

Ka veiksit siandien vakare?
As tai begsiu i lenku kulturos namus, susitikti su lietuvos lenkais. Tipo rinksiu info apie juos savo magistriniui....
Ech... O paskui laukia vakariene pas MB, valgysim spagecius su farsu (nekenciu farso, bet jei jau gamina, tai suvalgysiu, nes kai pasakysiu kad neskanu, tai isvis negamins biggrin.gif ) Zaisim Carcassonne... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 10 22, 14:20)
Idomu, kaip siandien sekasi Qwertamai... Juk siandien ta didzioji diena, ar as klystu?

labukas 4u.gif
pagaliau parsiradau namo doh.gif jo, jo siandien amano didzioji diena, bet toookia nuobodi doh.gif totaliai neturejau ka veikti, tai sedejau ir skaiciau sutartis, teises aktus ir kitoki slamsta. paskui apie 13 val direktorius su manim teikesi pakalbeti, tai tada jau gerai, laikas greiciau praejo ir apie 16 val isejau ax.gif dar net nespejau suzinoti, ar man tas darbas fainas, nes nieko neleido padirbti. rytoj sake, jau kazka duos daryti. as labai tikiuosdiu, kad taip ir bus ir man nereikes skaityti teises aktu is naujo. doh.gif
o as rytoj planuoju su berniuku i kina eiti (rytoj yomajo diena), eisim i naktini seansa, nes kitu laiku jau bilietu nera. buvom ir vakar susitike tongue.gif pasivaiksciojom po centra vakare. smagu su juo, bet nesuprantu vieno - kodel jis manes dar nepabuciavo g.gif unsure.gif kiek pavyko is jo suzinoti, tai neva jis nenori skubeti, nori, kad butu rimta ir nenori pasirodyti kaip kiaule. kas per nesamone doh.gif gal jus galit paaiskinti biggrin.gif
Atsakyti
Qwertama, sveikinu su pirmaja darbo diena, gaila, kad nuobodu buvo, bet nieko, pacioj pradzioj visur duoda skaityti teises aktus biggrin.gif Bent jau man taip buvo abiejuose mano darbuose pirmaja diena doh.gif biggrin.gif
Nieko, paskui po truputi isivaziuosi 4u.gif Svarbu, kad kolegos butu draugiski, bendrajantys, kad nebutu nuobodu bigsmile.gif

O del berniuko tai jooo, man irgi nepatinka tokie per daug rimti ar kuklus, kad vaikstai menesi sau draugiskai - ir nieko doh.gif Aisku nereikia, kad pirma karta susitikus lipt pradetu, bet kai kazin kiek laiko nedrista (ar nenori g.gif ) kazko daugiau, tai irgi keistoka... unsure.gif Na bet jei is jo uzuominu supratai, kad tai nereiskia, kad jis nori buti tik draugais, o kaip tik nori, kad viskas butu rimta, tai gal ir gerai mirksiukas.gif
Pranesinek naujienas, man smalsu, ir taip norisi pasidziaugt uz tave wub.gif

Eveline, as siandien irgi gaminsiu makaronus su farsu, tik ne spagecius, o cannelloni kepsiu orkaitej, su pomidoru padazu ir daug surio:

user posted image

O galva man skauda si karta ne nuo persalimo, man migrena - kas kiek laiko kartojasi ziaurus skausmo priepuoliai, si karta dar puse velnio, isgeriau darbe dar ora tableciu ir dabar galiu kentet kazkaip, per daug staigiu judesiu su galva nedarydama....

Bet vakara vis gi planuoju leisti namie, siandien krepsinis, kazkaip nesusiorganizavom niekur ziuret verysad.gif Tai ziuresiu namie, is po kaldros. Bet gal ir gerai, nes siandien man savijauta nebutu leidus niekur eiti.. unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 10 22, 17:46)
Qwertama, sveikinu su pirmaja darbo diena, gaila, kad nuobodu buvo, bet nieko, pacioj pradzioj visur duoda skaityti teises aktus  biggrin.gif Bent jau man taip buvo abiejuose mano darbuose pirmaja diena  doh.gif  biggrin.gif
Nieko, paskui po truputi isivaziuosi  4u.gif Svarbu, kad kolegos butu draugiski, bendrajantys, kad nebutu nuobodu  bigsmile.gif

O del berniuko tai jooo, man irgi nepatinka tokie per daug rimti ar kuklus, kad vaikstai menesi sau draugiskai - ir nieko  doh.gif Aisku nereikia, kad pirma karta susitikus lipt pradetu, bet kai kazin kiek laiko nedrista (ar nenori  g.gif ) kazko daugiau, tai irgi keistoka...  unsure.gif Na bet jei is jo uzuominu supratai, kad tai nereiskia, kad jis nori buti tik draugais, o kaip tik nori, kad viskas butu rimta, tai gal ir gerai  mirksiukas.gif
Pranesinek naujienas, man smalsu, ir taip norisi pasidziaugt uz tave  wub.gif

Eveline, as siandien irgi gaminsiu makaronus su farsu, tik ne spagecius, o cannelloni kepsiu orkaitej, su pomidoru padazu ir daug surio:

user posted image

O galva man skauda si karta ne nuo persalimo, man migrena - kas kiek laiko kartojasi ziaurus skausmo priepuoliai, si karta dar puse velnio, isgeriau darbe dar ora tableciu ir dabar galiu kentet kazkaip, per daug staigiu judesiu su galva nedarydama....

Bet vakara vis gi planuoju leisti namie, siandien krepsinis, kazkaip nesusiorganizavom niekur ziuret  verysad.gif  Tai ziuresiu namie, is po kaldros. Bet gal ir gerai, nes siandien man savijauta nebutu leidus niekur eiti..  unsure.gif

nefaina kad blogai jauties sad.gif as irgi noreciau po kaldra smagia krepsini ziureti, taciau dar turiu dirbti ankstesni darba, tai viena akim ir ausim i krepsini susitelksiu, kita - i darba. bet labai smagu, kad siandien kase, taip laukiau.

o del berniuko, karts nuo karto pranesiu kaip sekasi. nemanau, kad jis butu toks kuklus, kad kazko padaryti neisdristu, bet nesuprantu, kokios gali buti to priezastys. unsure.gif as kaip seniai kazka naujo mezgus, tai net nezinau, kokiais tempais siais laikais jaunimas juda lotuliukas.gif
Atsakyti
Smagu, kad Qwertamai viskas gerai darbe ir su berniuku. wub.gif kodel nebuciuoja, net s nezinau. Nes saviski MB as priskirciau prie nedrasiu ir ramiu zmoniu, bet pirma bucinuka (pakst ir vsio) gavau po antro pasimatymo, o jau pertrecia pasimatyma gaudavau ju visa vakara biggrin.gif pamenu kai po dvieju menesiu draugystes mes visa diena ir nakti intensyviai buciavomes (daugiau negu 16 valandu- INTENSYVIAI) tai paskui pora dienu mum abiem lupos buvo melynos ir labai skaudejo. biggrin.gif Daugiau taaip ilgai nesibuciavom....
O as laukiu savo spageciu wub.gif
Parasiau del susitikimo kkavkai (nes ji neto neturi), tai mielai prisijungs jei su sveikata bus viskas ok, nes nelabai gerai jauciasi... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 10 22, 17:46)
user posted image

noriu..... essen.gif
Atsakyti