Qwertama, sveikinu su pirmaja darbo diena, gaila, kad nuobodu buvo, bet nieko, pacioj pradzioj visur duoda skaityti teises aktus

Bent jau man taip buvo abiejuose mano darbuose pirmaja diena
Nieko, paskui po truputi isivaziuosi

Svarbu, kad kolegos butu draugiski, bendrajantys, kad nebutu nuobodu
O del berniuko tai jooo, man irgi nepatinka tokie per daug rimti ar kuklus, kad vaikstai menesi sau draugiskai - ir nieko

Aisku nereikia, kad pirma karta susitikus lipt pradetu, bet kai kazin kiek laiko nedrista (ar nenori

) kazko daugiau, tai irgi keistoka...

Na bet jei is jo uzuominu supratai, kad tai nereiskia, kad jis nori buti tik draugais, o kaip tik nori, kad viskas butu rimta, tai gal ir gerai
Pranesinek naujienas, man smalsu, ir taip norisi pasidziaugt uz tave
Eveline, as siandien irgi gaminsiu makaronus su farsu, tik ne spagecius, o cannelloni kepsiu orkaitej, su pomidoru padazu ir daug surio:

O galva man skauda si karta ne nuo persalimo, man migrena - kas kiek laiko kartojasi ziaurus skausmo priepuoliai, si karta dar puse velnio, isgeriau darbe dar ora tableciu ir dabar galiu kentet kazkaip, per daug staigiu judesiu su galva nedarydama....
Bet vakara vis gi planuoju leisti namie, siandien krepsinis, kazkaip nesusiorganizavom niekur ziuret

Tai ziuresiu namie, is po kaldros. Bet gal ir gerai, nes siandien man savijauta nebutu leidus niekur eiti..