QUOTE(saridon'e @ 2008 10 29, 00:12)
gerai, labanakt
o beje, kas per darbas tavo? Galvojau, kad tik studijuoji?
as dirbu konsultante vienoje is verslo konsultaciju imoniu..
QUOTE(Otome @ 2008 10 29, 13:54)
NU va grazu. As namie, ovoj, temperatura beveik 39... Galva nezmoniskai skauda, ir ka tik nuslinkau iki veidrodzio, tai visa istinus kazkokia... Nesuprantu kas man atsitiko... Dar vakar puikiai jauciausi, nei jokios slogos, jokio persalimo.. O visa nakti miegot negalejau, net kraciausi is salcio.... Nesuprantu, kazkoks virusas...
Ir aisku kaip specialiai per musu susitikima.. Taip nepatogiau jauciuosi mergaites, visas kvieciau, organizavau, taip laukiau, ir va, negalesiu ateit...
Skambinau i poliklinika, tai norint biuletenio reikia ten eiti

Su tokia temperatura, ir vas vos iki virtuves nuslenku, galva svaigsta, akyse juoda, atrodo tuoj griusiu. Tai darbe pasakia kad uzrasytu kaip atostogas keliu dienu... Tikiuosi man greit praeis, nes nesuprantu kas ci uzejo... Einu toliua miegot, gal pageres...
Otome, kas gi cia tau nutiko

gal gripas koks?
QUOTE(TiTiJu @ 2008 10 29, 16:03)
laba diena mergaites

jeigu ka, as dar ne lietuvoj ir atimiausiu metu dar negrysiu
siandien plaukiam i Amsterdama, eisim i raudonu zibintu kvartala, paziuresiu kaip MOTERYS atrodo, gal man patiks
O siaip, nieko daug nepasakosiu, tik pasakysiu as sveika, gyva ir laiminga
Gero vakaro JUMS, o mes jau ruosiames i Amserdama
Dabar pasakykit Jus man, ar as kazko nesuprantu, ar kas cia yra

TiTiJu isskrido i ANGLIJA, o dabar plaukia i AMSTERDAMA? kazkaip idomiai skamba, nes tolokai Amsterdamas nuo Anglijos, tai sakau gal kazka praleidau..
QUOTE(Qwertama @ 2008 10 29, 21:32)
gaila kad taves nebuvo, mes labai smagiai pasisedejom. dar su Eveline po parduotuves pavaiksciojom kol saridones saukem

Eveline sijona pirko, o mes ji rinkom

va pasigyriau pirma uz ja

paskui ejom i bravarija ir vertem ja ti8k salotu labus valgyti, o mes su saridone jau rimciau. ir dar bajeris buvo: padavejas nemokama duona mus pavaisino

sake, virtuve apsigavo

zodziu smagiai vakareli praleidome, nors ir trumpai
smagu, kad jums smagu buvo

o mano paskaitos tai siaubas kokio nuobodumo..