Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turite su kuo pasilinksminti savaitgaliais (4)

QUOTE(kkavka @ 2008 10 28, 22:59)
nai nai nai  ax.gif  ne tik savaitgali, 4dieni grisiu tik  ax.gif
su pedkelnem tai geras  lotuliukas.gif

norėčiau darbo su komandiruotėm į kitas šalis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 10 28, 23:27)
norėčiau darbo su komandiruotėm į kitas šalis  thumbup.gif

aha, neblogai is tikruju smile.gif galetu ju ir dazniau but smile.gif

labanakt, einu jau miegot, nes beveik luztu prie kompo..
Atsakyti
QUOTE(kkavka @ 2008 10 29, 00:06)
aha, neblogai is tikruju smile.gif galetu ju ir dazniau but smile.gif

labanakt, einu jau miegot, nes beveik luztu prie kompo..

gerai, labanakt
o beje, kas per darbas tavo? Galvojau, kad tik studijuoji? ax.gif
Atsakyti
NU va grazu. As namie, ovoj, temperatura beveik 39... Galva nezmoniskai skauda, ir ka tik nuslinkau iki veidrodzio, tai visa istinus kazkokia... Nesuprantu kas man atsitiko... Dar vakar puikiai jauciausi, nei jokios slogos, jokio persalimo.. O visa nakti miegot negalejau, net kraciausi is salcio.... Nesuprantu, kazkoks virusas...

Ir aisku kaip specialiai per musu susitikima.. Taip nepatogiau jauciuosi mergaites, visas kvieciau, organizavau, taip laukiau, ir va, negalesiu ateit... verysad.gif

Skambinau i poliklinika, tai norint biuletenio reikia ten eiti doh.gif Su tokia temperatura, ir vas vos iki virtuves nuslenku, galva svaigsta, akyse juoda, atrodo tuoj griusiu. Tai darbe pasakia kad uzrasytu kaip atostogas keliu dienu... Tikiuosi man greit praeis, nes nesuprantu kas ci uzejo... Einu toliua miegot, gal pageres...
Atsakyti
laba diena mergaites wink.gif jeigu ka, as dar ne lietuvoj ir atimiausiu metu dar negrysiu biggrin.gif
siandien plaukiam i Amsterdama, eisim i raudonu zibintu kvartala, paziuresiu kaip MOTERYS atrodo, gal man patiks g.gif
O siaip, nieko daug nepasakosiu, tik pasakysiu as sveika, gyva ir laiminga wub.gif

Nuotraukytes niekap negaliu ideti, nesigauna man kazkodel. Na, bet pakentekit, susitiksim, parodysiu ir papasakosiu wink.gif

Jei siandien susitiksit, imeskit foto, papasakokit kaip sekesi jums smile.gif

Gero vakaro JUMS, o mes jau ruosiames i Amserdama ax.gif
Atsakyti
Oi titiju, kaip jums smagu thumbup.gif geros dienos Amsterdame mirksiukas.gif

as pamiegojau dar geras kelias valandas... temperatura mazumele pakritus, bandysiu gal filma ziuret, jei iseis, ns galva ir akis skauda.. o kaip tik saule va i langa sveicia, taip gaila, kad susitikime nedalyvausiu..
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 10 29, 16:38)
Oi titiju, kaip jums smagu  thumbup.gif geros dienos Amsterdame  mirksiukas.gif

as pamiegojau dar geras kelias valandas... temperatura mazumele pakritus, bandysiu gal filma ziuret, jei iseis, ns galva ir akis skauda.. o kaip tik saule va i langa sveicia, taip gaila, kad susitikime nedalyvausiu..

gaila kad taves nebuvo, mes labai smagiai pasisedejom. dar su Eveline po parduotuves pavaiksciojom kol saridones saukem tongue.gif Eveline sijona pirko, o mes ji rinkom mirksiukas.gif va pasigyriau pirma uz ja tongue.gif paskui ejom i bravarija ir vertem ja ti8k salotu labus valgyti, o mes su saridone jau rimciau. ir dar bajeris buvo: padavejas nemokama duona mus pavaisino tongue.gif mirksiukas.gif sake, virtuve apsigavo thumbup.gif zodziu smagiai vakareli praleidome, nors ir trumpai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 10 29, 00:12)
gerai, labanakt
o beje, kas per darbas tavo? Galvojau, kad tik studijuoji? ax.gif

as dirbu konsultante vienoje is verslo konsultaciju imoniu.. ax.gif

QUOTE(Otome @ 2008 10 29, 13:54)
NU va grazu. As namie, ovoj, temperatura beveik 39... Galva nezmoniskai skauda, ir ka tik nuslinkau iki veidrodzio, tai visa istinus kazkokia... Nesuprantu kas man atsitiko... Dar vakar puikiai jauciausi, nei jokios slogos, jokio persalimo.. O visa nakti miegot negalejau, net kraciausi is salcio.... Nesuprantu, kazkoks virusas...

Ir aisku kaip specialiai per musu susitikima.. Taip nepatogiau jauciuosi mergaites, visas kvieciau, organizavau, taip laukiau, ir va, negalesiu ateit...  verysad.gif

Skambinau i poliklinika, tai norint biuletenio reikia ten eiti  doh.gif Su tokia temperatura, ir vas vos iki virtuves nuslenku, galva svaigsta, akyse juoda, atrodo tuoj griusiu. Tai darbe pasakia kad uzrasytu kaip atostogas keliu dienu... Tikiuosi man greit praeis, nes nesuprantu kas ci uzejo... Einu toliua miegot, gal pageres...

Otome, kas gi cia tau nutiko g.gif gal gripas koks?

QUOTE(TiTiJu @ 2008 10 29, 16:03)
laba diena mergaites wink.gif jeigu ka, as dar ne lietuvoj ir atimiausiu metu dar negrysiu  biggrin.gif
siandien plaukiam i Amsterdama, eisim i raudonu zibintu kvartala, paziuresiu kaip MOTERYS atrodo, gal man patiks  g.gif 
O siaip, nieko daug nepasakosiu, tik pasakysiu as sveika, gyva ir laiminga  wub.gif

Gero vakaro JUMS, o mes jau ruosiames i Amserdama  ax.gif

Dabar pasakykit Jus man, ar as kazko nesuprantu, ar kas cia yra g.gif TiTiJu isskrido i ANGLIJA, o dabar plaukia i AMSTERDAMA? kazkaip idomiai skamba, nes tolokai Amsterdamas nuo Anglijos, tai sakau gal kazka praleidau.. blush2.gif

QUOTE(Qwertama @ 2008 10 29, 21:32)
gaila kad taves nebuvo, mes labai smagiai pasisedejom. dar su Eveline po parduotuves pavaiksciojom kol saridones saukem  tongue.gif Eveline sijona pirko, o mes ji rinkom  mirksiukas.gif va pasigyriau pirma uz ja  tongue.gif  paskui ejom i bravarija ir vertem ja ti8k salotu labus valgyti, o mes su saridone jau rimciau. ir dar bajeris buvo: padavejas nemokama duona mus pavaisino  tongue.gif  mirksiukas.gif sake, virtuve apsigavo  thumbup.gif zodziu smagiai vakareli praleidome, nors ir trumpai  4u.gif

smagu, kad jums smagu buvo mirksiukas.gif o mano paskaitos tai siaubas kokio nuobodumo..
Atsakyti
na aš jau namie, apšliaužiojau visą akropolį, vieną sijonuką matavausi, džinsinį, fainas modeliukas su kišenėm, bet kad liemuo aukštas truputį nepatiko, aišku po megstiniu nesimato, tai net nežinau, 119lt g.gif mačiau fantastišką NAF NAF sijonuką, bet dydžio mano nebuvo, dar ir kaina kandžiojasi blush2.gif 219lt
smagiai pasisėdėjom, o su ta duonyte iš vis fantastika lotuliukas.gif
kaip tavo sveikata, Otome? Gaila, kad tavęs nebuvo verysad.gif
Žiūriu TiTiJu šauniai laiką leidžia, pavydžiu blush2.gif
Atsakyti
4u.gif labukas

Labai gaila ir man, kad vakar negalejau atlekt verysad.gif

Taip tos duonytes pavydziu tongue.gif Nes siandien jau bent apetita atgavau, vakar tai visa diena nieko nevalgiau, bloga buvo, ir isvis visa diena pramiegojau, su vos keliu valandu pertraukom... Nezinau kas cia per virusas mane uzpuole... Ne gripas, nes ner nei jokiu persalimo simptomu, tik galvos skausmas baisus ir temperatura..

na siandien jau pakritus temperatura, tik ta galva doh.gif Na bandysiu suvalgyt ka nors, gal pageres, einu kepti kiausinienes gal..

Papildyta:
Va jau kepa kiausiniene, su krabu lazdelem, porais ir brokoliais.. rolleyes.gif

kazin ar baigesi Qwertamos berniuko tyla? g.gif

Atsakyti
Laba diena, blink.gif tyla....
atbegau i univera anksciau tai prisijungiau prie SM. Siandien jau isejau i miesta su tuo sijonu... Vakar specialiai ji apsirengiau, vaiksciojau po MB buta (ten dar 2 vaikinai gyvena), tai vienas pamete mane su sijonu, tai net issiziojo biggrin.gif sake labai grazu man taip. Tiesa, paklausiau Qwertamos ir nupirkau tamsiai rudas pedkelnes, o ne juodas... blush2.gif
Rytoj man koliokviumas doh.gif - dar mazai ka ismokau, nezinau kaip cia bus. Nelenda man i galva niekas (vakar ryte senelis mire, rytoj laiduotuves verysad.gif ).

Noriu miego... arba kavos.... ax.gif

Jei darysim susitikima kita savaite, deja, galiu TIK TRECIADIENI. I Vln atvaziuoju tik treciadieni per pietus, nakti reikes pasitikti MB is komandiruotes, o jau ketvirtad ir penktad su juo busiu (+paskaitos)....
Papildyta:
Qwertama, ar buvau vakar stipri? Kaip sekasi?

TiTiJu, kaip Amsterdamas? O kodel tau fotkes neisikelia? g.gif

Otome, tu man filmus irasei? Irasei The strangers? Maciau juos, bet DVD irasyti gali buti, nereikes man to filmo irasineti... Bet man tai jis baisokas... blink.gif Laukiu Pjuklo 5. Gal kas turite Pjuklus 3ir 4? Kazkur turejau, bet pameciau matyt. O noreciau prisiminti apie ka jie tiksliai buvo. ax.gif
Atsakyti
O, Eveline, uzuojauta del senelio 4u.gif

Ir sekmes kolyje ryt mirksiukas.gif

Irasiau ta Purvinu sokiu abi dalis, nauja serija seimininkiu ir ta strangers, bet tu ji jau matei... g.gif Na bet tegul lieka. as dar neziurejau, sakai baisus? Tai viena tikrai neziuresiu schmoll.gif O maniskis vis mokosi vakarais, neprikalbinu ziuret filmo. na siandien jau man nebesimiega, vakar kaip reikiant persimiegojau, tai ziuresiu filmus lovoj guledama, va ta jusu matyta My best friends girl parsisiunciau jau, geros kokybes atsirado bigsmile.gif

Tai jau butinai darysim kita savaite susitikima, Titiju sutiksim su ispudziais drinks_cheers.gif
Man irgi tiktu treciadienis. Antradieni tai negalesiu, nes mano grupiokes gimtadienis, tai rinksimes kelios merginos jos pasveikint. Tikiuosi jau busiu sveika tada.

Atsakyti