laba diena,

kaip jum smagu kad plepat.. as neto neturiu... nelabai gerai, nes kazkaip ir as jauciuosi labai vienisa, nera su kuo paplepeti, tai anksciau bent SM forumas gelbejo, o dabar visa savaite viena sededavau kambaryje (vaikinai savo reikalais uzsieme, su manim nelabai bendrauja - tik zaidzia kompiut zaidimus, nu ir laisvalaikis...)...
Laukiu koliokviumo, uz valandos prasides.. nelabai pasiruosiau, bet ka jau padarysi...
Varysiu siandien gal i pardas, pirksiu vaikinui kojines (siandien neistveriau ir visas jo senas kojines ismeciau, ir dar treningus

). nekenciu kai vaiksto su nutrintom ir uzlopitom kojinem net namuose... Tikiuosi nesuzinos kad ismeciau, nes labai supyks. Sake, kad kaime bus gerai i darza ar i miska su jom eiti
Ir pas tevus vaziuosiu... Isivaizduoju kokia nuotaika bus namuose, aki gris vakare is senelio laiduotuviu.... Net namo nesinori vaziuoti...

gal torto nupirkti, pakelt mamai nuotaika....
Papildyta:
QUOTE(kkavka @ 2008 10 30, 21:34)
sveika, as irgi akies krastu stebiu varzybas ir laikau kumscius uz zalgiri!
o as pirmai pagalvojau, kaip blogai vienai gyvent.. blogai jauciausi pirmai, tai gulejau, ir taip uzsimaniau arba guminuku kokiu

, arba vaisiu.. parduotuve prie pat namu, o nueit negaliu

tai pagalvojau, kad jei tureciau koki artima zmogu salia, kaip butu gera, jei galeciau paprasyt pagalbos tokiom akimirkom..
o dabar pagalvojau, kad kazkokios savanaudiskos tokios mintys, tai dar liudniau pasidare
Kartais geriau ir vienai, tik priprasti reikia. Is MB jokio tolko daznai buna. Kai sergu tai net neateina aplankyti, atnesti vaistu (tenka paciai su temperatura begti i vaistine), niekada neslaugo ir pan. Ligos metu kuo toliau tuo geriau jam. O man taip noris, kad manimi rupintusi. bet deja... "Pasiseke" man su draugyste su tokiu vaikinu, kuris visiskai nesirupina kitais, o paciam reikia. Visad sako: "Tu gi labai stipri, tu gi megsti vadovauti, tu viska moki, sugebi, tai tau mano pagalbos ir nereikia". O taip norisi pasijusti maza mergaite VYRO glebyje... Deja... Pati sau esu vyras. bl**