Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turite su kuo pasilinksminti savaitgaliais (4)

ka gi.. begu as i paskaita, iki rytojaus 4u.gif Otome, sveik. TiTiJu, laukiam Lietuvoje ax.gif
Atsakyti
Sveikos, ka veikiat merginos? bigsmile.gif

As tai kasi ziuriu is lovytes, kol kas nieko visai zalgiriui sekasi thumbup.gif

Issiunciau drauga i parduotuve parnest guminuku rolleyes.gif Labai uzsimaniau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 10 30, 15:07)
Laba diena,  blink.gif  tyla....
atbegau i univera anksciau tai prisijungiau prie SM. Siandien jau isejau i miesta su tuo sijonu... Vakar specialiai ji apsirengiau, vaiksciojau po MB buta (ten dar 2 vaikinai gyvena), tai vienas pamete mane su sijonu, tai net issiziojo  biggrin.gif  sake labai grazu man taip. Tiesa, paklausiau Qwertamos ir nupirkau tamsiai rudas pedkelnes, o ne juodas...  blush2.gif 
Rytoj man koliokviumas  doh.gif  - dar mazai ka ismokau, nezinau kaip cia bus. Nelenda man i galva niekas (vakar ryte senelis mire, rytoj laiduotuves  verysad.gif ).

Noriu miego... arba kavos....  ax.gif

Jei darysim susitikima kita savaite, deja, galiu TIK TRECIADIENI. I Vln atvaziuoju tik treciadieni per pietus, nakti reikes pasitikti MB is komandiruotes, o jau ketvirtad ir penktad su juo busiu (+paskaitos)....
Papildyta:
Qwertama, ar buvau vakar stipri? Kaip sekasi?

TiTiJu, kaip Amsterdamas? O kodel tau fotkes neisikelia?  g.gif

Otome, tu man filmus irasei? Irasei The strangers? Maciau juos, bet DVD irasyti gali buti, nereikes man to filmo irasineti... Bet man tai jis baisokas...  blink.gif  Laukiu Pjuklo 5. Gal kas turite Pjuklus 3ir 4? Kazkur turejau, bet pameciau matyt. O noreciau prisiminti apie ka jie tiksliai buvo.  ax.gif

Užjaučiu dėl senelio verysad.gif
Ir sėkmės tau ryt! Beje, dėl sijono salotas valgai? Vakar grįžusi nenusidėjai? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Otome @ 2008 10 30, 21:21)
Sveikos, ka veikiat merginos?  bigsmile.gif

As tai kasi ziuriu is lovytes, kol kas nieko visai zalgiriui sekasi  thumbup.gif

Issiunciau drauga i parduotuve parnest guminuku  rolleyes.gif Labai uzsimaniau  smile.gif

sveikute
aš tai mandarinus kapoju ir neprisiruošiu galvos išsiplauti nueiti doh.gif
nusipirkau žalių pomidorų, nokinsiu. Reikia dėžės ir laikraščių, deja pirmo dalyko nėra, neįsivaizduoju kur dėti doh.gif
Aš net teliko neįsijungiau, tai net nežinojau kad šiandien varžybos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 10 30, 21:21)
Sveikos, ka veikiat merginos?  bigsmile.gif

As tai kasi ziuriu is lovytes, kol kas nieko visai zalgiriui sekasi  thumbup.gif

Issiunciau drauga i parduotuve parnest guminuku  rolleyes.gif Labai uzsimaniau  smile.gif

sveika, as irgi akies krastu stebiu varzybas ir laikau kumscius uz zalgiri! smile.gif

o as pirmai pagalvojau, kaip blogai vienai gyvent.. blogai jauciausi pirmai, tai gulejau, ir taip uzsimaniau arba guminuku kokiu smile.gif, arba vaisiu.. parduotuve prie pat namu, o nueit negaliu doh.gif tai pagalvojau, kad jei tureciau koki artima zmogu salia, kaip butu gera, jei galeciau paprasyt pagalbos tokiom akimirkom.. verysad.gif

o dabar pagalvojau, kad kazkokios savanaudiskos tokios mintys, tai dar liudniau pasidare verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kkavka @ 2008 10 30, 21:34)
sveika, as irgi akies krastu stebiu varzybas ir laikau kumscius uz zalgiri! smile.gif

o as pirmai pagalvojau, kaip blogai vienai gyvent.. blogai jauciausi pirmai, tai gulejau, ir taip uzsimaniau arba guminuku kokiu smile.gif, arba vaisiu.. parduotuve prie pat namu, o nueit negaliu  doh.gif  tai pagalvojau, kad jei tureciau koki artima zmogu salia, kaip butu gera, jei galeciau paprasyt pagalbos tokiom akimirkom..  verysad.gif 

o dabar pagalvojau, kad kazkokios savanaudiskos tokios mintys, tai dar liudniau pasidare  verysad.gif

visai nesavanaudiška, tu juk blogai jautiesi verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
Saridone, mano mociute irgi nokina pomidorus, nukrauna jais visas palanges biggrin.gif

O kasis dar tik ipusejo, isijunk TV3 mirksiukas.gif

Kkavka, suprantu, kas uzplusta tokios mintys 4u.gif Bet kiekvienas gyvenimo periodas turi savo privalumu, kaip ir trukumu. Gyventi su mylimu zmogumi smagu bigsmile.gif Bet kartais gera ir laisve megautis, ismokti but savarankiskai ir rupintis savimi drinks_cheers.gif Pagalvok apie artejancia kelione, turetu visi liudesiai islakstyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 10 30, 21:36)
visai nesavanaudiška, tu juk blogai jautiesi  verysad.gif  4u.gif

QUOTE(Otome @ 2008 10 30, 21:38)
Saridone, mano mociute irgi nokina pomidorus, nukrauna jais visas palanges  biggrin.gif

O kasis dar tik ipusejo, isijunk TV3  mirksiukas.gif

Kkavka, suprantu, kas uzplusta tokios mintys  4u.gif Bet kiekvienas gyvenimo periodas turi savo privalumu, kaip ir trukumu. Gyventi su mylimu zmogumi smagu  bigsmile.gif Bet kartais gera ir laisve megautis, ismokti but savarankiskai ir rupintis savimi  drinks_cheers.gif  Pagalvok apie artejancia kelione, turetu visi liudesiai islakstyti  thumbup.gif

aciu, kad paguodziat 4u.gif

del gyvenimo vienai, tai as kartais megstu sakyt, kad kai gyveni viena, vien moket gamint valgyt ir namus tvarkyt neuztenka smile.gif reikia moket bent minimaliai ir tuos darbus, kurie paprastai vadinami vyriskais smile.gif

buvau primirsus apie kelione kazkaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 10 30, 21:38)
Saridone, mano mociute irgi nokina pomidorus, nukrauna jais visas palanges  biggrin.gif

O kasis dar tik ipusejo, isijunk TV3  mirksiukas.gif

Kkavka, suprantu, kas uzplusta tokios mintys  4u.gif Bet kiekvienas gyvenimo periodas turi savo privalumu, kaip ir trukumu. Gyventi su mylimu zmogumi smagu  bigsmile.gif Bet kartais gera ir laisve megautis, ismokti but savarankiskai ir rupintis savimi  drinks_cheers.gif  Pagalvok apie artejancia kelione, turetu visi liudesiai islakstyti  thumbup.gif

gerai, kad pasakei, aš įsijungus LTV ir kad laukiu lotuliukas.gif
aš tai dėžėj visada nokindavau, perklodavau laikraščiais kaip lazaniją gaudavosi lotuliukas.gif dabar nė vienos dėžės šitam bute neturiu verysad.gif
ant palangių nenoriu kraut schmoll.gif
Atsakyti
sugalvojau... į batų dėžutes skroviau blush2.gif
Atsakyti
įdomu kaip TiTiJu sekasi? Visai pradingo g.gif smile.gif
tikiu, kad super laiką leidžia thumbup.gif
Man smalsu kaip iš darbo išsiprašei tokiom atostogom? g.gif
Beje, merginos, man toks buitinis klausimas iškilo. Megztų rūbų atseit negalima grežti skalbimo mašinoj. Kaip jus darot? Nes aš lig šiol gręždavau su mašina, turbūt blogai dariau, greičiau apsiburbuliuoja rūbai? g.gif Jei skalbiu vilnai skirtu rėžimu - tenka rankytėm išgręžt blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Siandien galvos nebeskauda, pagaliau smile.gif Tik temperaturos dar yra ir kazkoks silpnumas.

Titiju rodos sekmadieni grizta atgal, oi, isivaizduoju, kaip jai nesinores grizti rolleyes.gif

As tai megztus rubus greziu skalbimo masinoj, tik tu apsisukimu kieki nustatau mazesni. Nors gal ir blogai darau, nezinau...

Valgau pusryciams guminukus doh.gif Oi blogai vakar maniskis padare, kad parnese keturis pakelius.... biggrin.gif
Atsakyti
laba diena, 4u.gif kaip jum smagu kad plepat.. as neto neturiu... nelabai gerai, nes kazkaip ir as jauciuosi labai vienisa, nera su kuo paplepeti, tai anksciau bent SM forumas gelbejo, o dabar visa savaite viena sededavau kambaryje (vaikinai savo reikalais uzsieme, su manim nelabai bendrauja - tik zaidzia kompiut zaidimus, nu ir laisvalaikis...)... unsure.gif

Laukiu koliokviumo, uz valandos prasides.. nelabai pasiruosiau, bet ka jau padarysi... blush2.gif

Varysiu siandien gal i pardas, pirksiu vaikinui kojines (siandien neistveriau ir visas jo senas kojines ismeciau, ir dar treningus biggrin.gif ). nekenciu kai vaiksto su nutrintom ir uzlopitom kojinem net namuose... Tikiuosi nesuzinos kad ismeciau, nes labai supyks. Sake, kad kaime bus gerai i darza ar i miska su jom eiti doh.gif

Ir pas tevus vaziuosiu... Isivaizduoju kokia nuotaika bus namuose, aki gris vakare is senelio laiduotuviu.... Net namo nesinori vaziuoti... unsure.gif gal torto nupirkti, pakelt mamai nuotaika.... blink.gif
Papildyta:
QUOTE(kkavka @ 2008 10 30, 21:34)

o as pirmai pagalvojau, kaip blogai vienai gyvent.. blogai jauciausi pirmai, tai gulejau, ir taip uzsimaniau arba guminuku kokiu smile.gif, arba vaisiu.. parduotuve prie pat namu, o nueit negaliu  doh.gif  tai pagalvojau, kad jei tureciau koki artima zmogu salia, kaip butu gera, jei galeciau paprasyt pagalbos tokiom akimirkom..  verysad.gif 

o dabar pagalvojau, kad kazkokios savanaudiskos tokios mintys, tai dar liudniau pasidare  verysad.gif

Kartais geriau ir vienai, tik priprasti reikia. Is MB jokio tolko daznai buna. Kai sergu tai net neateina aplankyti, atnesti vaistu (tenka paciai su temperatura begti i vaistine), niekada neslaugo ir pan. Ligos metu kuo toliau tuo geriau jam. O man taip noris, kad manimi rupintusi. bet deja... "Pasiseke" man su draugyste su tokiu vaikinu, kuris visiskai nesirupina kitais, o paciam reikia. Visad sako: "Tu gi labai stipri, tu gi megsti vadovauti, tu viska moki, sugebi, tai tau mano pagalbos ir nereikia". O taip norisi pasijusti maza mergaite VYRO glebyje... Deja... Pati sau esu vyras. bl**
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveline: 31 spalio 2008 - 10:20