Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turite su kuo pasilinksminti savaitgaliais (4)

grizau jau po kolio. Gana sekmingas, tikiuosi 9 gausiu ax.gif Ir dabar reikes ruostis egzaminui... doh.gif

kazkaip esu pasimetus siuo metu gyvenime... Mokslai pamazu baiginejasi, nei darbo neturiu. nei magistrinio darbo, nei jokiu perspektyvu.... nezinau ko noriu, ko siekti, kas bus toliau.... verysad.gif
Atsakyti
Ooo, Eveline dabar kaip tik kolyje, tai laikau kumscius 4u.gif

O savaitgalis tikrai ne pats linksmiausias po laidotuviu tau nusimato, isivaizduoju.. bet manau visiems tas veliniu savaitgalis ne linksmybem kvepia, vis gi kapiniu lankymas. Na nebent kas nors svencia linksmai helouvyna. As tai rytoj tureciau eiti i kapines su seima, o vakare bus mociutes gimtadienio balius, susirinks daug giminiu, bet vat siandien tai dar turiu temeperaturos, tai labai abejoju, ar galesiu dalyvauti rytoj... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 10 31, 13:00)
grizau jau po kolio. Gana sekmingas, tikiuosi 9 gausiu  ax.gif Ir dabar reikes ruostis egzaminui...  doh.gif 

kazkaip esu pasimetus siuo metu gyvenime... Mokslai pamazu baiginejasi, nei darbo neturiu. nei magistrinio darbo, nei jokiu perspektyvu.... nezinau ko noriu, ko siekti, kas bus toliau....  verysad.gif

Sveikos,
ziuriu liudnos nuotaikos cia apeme visus unsure.gif
Na jo,velines,ne tokios linksmos sventes..
Eveline,puikiai suprantu tave.nepatikesi,bet siuo metu labai panasiai jauciuos schmoll.gif Ir labai panasi situacija pas mane.Bet reikia judeti pirmyn,daugiau nieko nesugalvoju kolkas,reikia ieskotis darbo,tureti tikslu,kazko siekti toliau mirksiukas.gif
As siand vakare zadu i kina eiti,Skalvijoj rodys nemokamai.tai jei nieks nepasikeis iki vakaro,reiks butinai nueiti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A.U.G.U.S.T.A.: 31 spalio 2008 - 12:14
noreciau kada nors linksmai kompanijoj Helowina atsvesti biggrin.gif su kaukem ir sokiais...

Otome, ka veikineji? Valgyti gal gamini? mirksiukas.gif As noriu valgyti... blush2.gif

Atsakyti
Oi, pavelavau as su tuo kumsciu laikymu uz Eveline biggrin.gif Na bet nieko, matau jai ir taip gerai sekesi mirksiukas.gif

Sveika Augusta 4u.gif Kaip tau su mokslais, gal bus jau ir kokiu laisvesniu vakaru ir galesi prisijungit prie musu susitikimu darbo dienomis?
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 10 31, 13:16)
Oi, pavelavau as su tuo kumsciu laikymu uz Eveline  biggrin.gif Na bet nieko, matau jai ir taip gerai sekesi  mirksiukas.gif

Sveika Augusta  4u.gif Kaip tau su mokslais, gal bus jau ir kokiu laisvesniu vakaru ir galesi prisijungit prie musu susitikimu darbo dienomis?

ir as noreciau susipazinti su Augusta. Beje, ka studijuoji MRU?
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 10 31, 13:14)
noreciau kada nors linksmai kompanijoj Helowina atsvesti  biggrin.gif  su kaukem ir sokiais...

Otome, ka veikineji? Valgyti gal gamini?  mirksiukas.gif  As noriu valgyti...  blush2.gif

Joo, as irgi noreciau kada taip helouvyna atsvesti, nes dar niekad neteko rolleyes.gif

Negaminu valgyt kol kas, pusryciams pavalgiau guminuku ir sumustiniu, siaip guliu lovoj, ziurineju telika. I pavakare ka nors gal pagaminsiu. Vakar iskepiau paprasciausiu bulviu ir desreliu, nes man kaip ligonei nepriklause kazko imantresnio gaminti, tai maniskis kaip isgyre, sake tobulai skanu biggrin.gif Ot galvoju kaip gerai, nereikia nieko stengtis, jokiu kepsniu imantriu ruost, iskepi desreliu ir tobula bigsmile.gif Bet siandien virsiu sriubyte pati noriu, kazko tokio sveiko, gal pades man sveikti, turiu dideli brokoli, tai vat is jo gaminsiu
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 10 31, 13:20)
Joo, as irgi noreciau kada taip helouvyna atsvesti, nes dar niekad neteko  rolleyes.gif

Negaminu valgyt kol kas, pusryciams pavalgiau guminuku ir sumustiniu, siaip guliu lovoj, ziurineju telika. I pavakare ka nors gal pagaminsiu. Vakar iskepiau paprasciausiu bulviu ir desreliu, nes man kaip ligonei nepriklause kazko imantresnio gaminti, tai maniskis kaip isgyre, sake tobulai skanu  biggrin.gif Ot galvoju kaip gerai, nereikia nieko stengtis, jokiu kepsniu imantriu ruost, iskepi desreliu ir tobula  bigsmile.gif Bet siandien virsiu sriubyte pati noriu, kazko tokio sveiko, gal pades man sveikti, turiu dideli brokoli, tai vat is jo gaminsiu

jei man duotu koki brokoli ar pvz baklazana, tai nezinociau ka daryti su juo... Kadangi beveik negaminu, tai moku kazka paprasto padaryti tik is morku, bulviu, svoguno ir mesos. Jei tektu kam nors koki PATIEKALA gaminti, tai nezinau nezinau kaip reiketu suktis... MB tai kartais pagamina troskintas darzoves su farsu, bulvem, makaronais.. skanu.. o as jam atsidekoju pagamindama kiausiniene arba desreles isvirus lotuliukas.gif
Atsakyti
As irgi nieko imantraus nemoku, va siandien ziurejau per telika laida "Vireju kovos", tai ohoho, kas ten per aukstasis pilotazas, visokios brandyje karamelizuotos slyvos, triusienos mesa su kalafojoru plutele ir tt.... biggrin.gif
Ai, bet saviskiui paduociau kokia karamelizuota slyva, tai tikrai liktu nesuprates, ir paprasytu desreliu su bulvem smile.gif
O is brokolio verdu sriuba darzoviu, tokia tirsta, po to su blenderiu sutrinu, tokia zalia kose gaunasi biggrin.gif Bet man skani. Ir dar kiausinine kai kepu brokolio man tinka ipjaustyt. Nu jau isalkau cia apie maista berasydama biggrin.gif
Atsakyti
as tai tik neseniai ismokau paprasta vistienos sriuba gaminti (bulves, ryziai, morkos, svogunas, vistiena), tai MB gyre tipo skaniau negu jo mama daro biggrin.gif TAi tik ja ir gaminu, nes jau tiek mazai reikia mokslo (nors pirmus 3 kartus teko sekti internete recepta, po kiek minuciu ir kiek ko reikia ideti). As tai net nesistengsiu ismokti gaminti - nenoriu pripratinti MB prie nemokamo gaminimo - tegul pats ismoksta savarankiskumo. biggrin.gif Nes pradeda man aiskinti, kaip jis "sunkiai" dirbo visa diena (ziurejo youtube juokingas situacija), ir kaip jaum dabar reikia smegenis pamaitinti, nes dar daug darbo reikia nuveikti... O as jam "as irgi pavargau, buvau visa diena darbe, paskaitas lankiau, mokiausi"... Pavargstu labiau negu jisai.
ech... maniskis sako, kad gaminti, tvarkyti, rupintis vaikais, skalbti PRIVALO moteris doh.gif net jei ir po darbo pavargo. O as sakau, kad esu baltaranke, ir kitiems neskalbiu ir negaminu ax.gif biski cia issiliejau.... blush2.gif gal ne i tema, bet norejosi....
Papildyta:
QUOTE(Otome @ 2008 10 31, 13:29)
Ir dar kiausinine kai kepu brokolio man tinka ipjaustyt. Nu jau isalkau cia apie maista berasydama  biggrin.gif

o kiek reikia brokoli pakepti? su prieskoniais? Ar skanu?
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 10 31, 13:16)
Oi, pavelavau as su tuo kumsciu laikymu uz Eveline  biggrin.gif Na bet nieko, matau jai ir taip gerai sekesi  mirksiukas.gif

Sveika Augusta  4u.gif Kaip tau su mokslais, gal bus jau ir kokiu laisvesniu vakaru ir galesi prisijungit prie musu susitikimu darbo dienomis?

Jo,tikrai neuzilgo manau skirsiu koki vakara susitikimui.O siaip ju pasitaiko ir dabar,juk neprivalau visada ten lankyti,ne mokykla gi smile.gif

QUOTE(Eveline @ 2008 10 31, 13:18)
ir as noreciau susipazinti su Augusta. Beje, ka studijuoji MRU?

Studijuoju psichologija MRU.Beje pries tai jau esu baigusi kolegija.Tai va.Nors rinkausi tarp medicinos ir psichologijos.Bet pamaniau,kad istoti ir pabaigti cia ne visiems lemta ir pagal galimybes g.gif O tuo labiau,kad bijau visokio kraujo ir visokias nemalonias proceduras,taip taip ir gavosi,kad esu kur esu mirksiukas.gif
Atsakyti
Bliamba, na as saviski jau pripratinau.... doh.gif Tik tiek, kad man patinka gaminti. As visai pailsiu po darbo dienos sukiodamasi virtuvej, nusinesu kompa, ziuriu viena akim kokias namu seimininkes begamindama, visai smagu, aisku kai nera idomesniu planu vakarui smile.gif

Papildyta:
O kai kepu kiausiniene su brokoliu, tai pirma sumetu i keptuve brokoli pasmulkinta, dar svoguniuku, jei yra namie tai ir kokiu dar darzoviu, pvz papriku, ar pievagrybiu. Pakepu kokias 5 min, ilgai nereik, greit tos darzoves suminksteja, ir uzpilu tada kiausiniais isplaktais su pienu, i ta plakini dedu druskytes, pipiriuku, kokiu krapiuku ar baziliko, ir viskas. Man tai skanu 4u.gif

O, Augusta, smagu, kad buna tau laisvesniu vakaru, tai butinai stenkis jungtis prie musu susitikimu mirksiukas.gif
Atsakyti