kazkaip esu pasimetus siuo metu gyvenime... Mokslai pamazu baiginejasi, nei darbo neturiu. nei magistrinio darbo, nei jokiu perspektyvu.... nezinau ko noriu, ko siekti, kas bus toliau....
Ooo, Eveline dabar kaip tik kolyje, tai laikau kumscius
O savaitgalis tikrai ne pats linksmiausias po laidotuviu tau nusimato, isivaizduoju.. bet manau visiems tas veliniu savaitgalis ne linksmybem kvepia, vis gi kapiniu lankymas. Na nebent kas nors svencia linksmai helouvyna. As tai rytoj tureciau eiti i kapines su seima, o vakare bus mociutes gimtadienio balius, susirinks daug giminiu, bet vat siandien tai dar turiu temeperaturos, tai labai abejoju, ar galesiu dalyvauti rytoj...
O savaitgalis tikrai ne pats linksmiausias po laidotuviu tau nusimato, isivaizduoju.. bet manau visiems tas veliniu savaitgalis ne linksmybem kvepia, vis gi kapiniu lankymas. Na nebent kas nors svencia linksmai helouvyna. As tai rytoj tureciau eiti i kapines su seima, o vakare bus mociutes gimtadienio balius, susirinks daug giminiu, bet vat siandien tai dar turiu temeperaturos, tai labai abejoju, ar galesiu dalyvauti rytoj...
QUOTE(Eveline @ 2008 10 31, 13:00)
grizau jau po kolio. Gana sekmingas, tikiuosi 9 gausiu
Ir dabar reikes ruostis egzaminui...
kazkaip esu pasimetus siuo metu gyvenime... Mokslai pamazu baiginejasi, nei darbo neturiu. nei magistrinio darbo, nei jokiu perspektyvu.... nezinau ko noriu, ko siekti, kas bus toliau....
Sveikos,
ziuriu liudnos nuotaikos cia apeme visus
Na jo,velines,ne tokios linksmos sventes..
Eveline,puikiai suprantu tave.nepatikesi,bet siuo metu labai panasiai jauciuos
As siand vakare zadu i kina eiti,Skalvijoj rodys nemokamai.tai jei nieks nepasikeis iki vakaro,reiks butinai nueiti.
QUOTE(Otome @ 2008 10 31, 13:16)
Oi, pavelavau as su tuo kumsciu laikymu uz Eveline
Na bet nieko, matau jai ir taip gerai sekesi
Sveika Augusta
Kaip tau su mokslais, gal bus jau ir kokiu laisvesniu vakaru ir galesi prisijungit prie musu susitikimu darbo dienomis?
Sveika Augusta
ir as noreciau susipazinti su Augusta. Beje, ka studijuoji MRU?
QUOTE(Eveline @ 2008 10 31, 13:14)
noreciau kada nors linksmai kompanijoj Helowina atsvesti
su kaukem ir sokiais...
Otome, ka veikineji? Valgyti gal gamini?
As noriu valgyti... 
Otome, ka veikineji? Valgyti gal gamini?
Joo, as irgi noreciau kada taip helouvyna atsvesti, nes dar niekad neteko
Negaminu valgyt kol kas, pusryciams pavalgiau guminuku ir sumustiniu, siaip guliu lovoj, ziurineju telika. I pavakare ka nors gal pagaminsiu. Vakar iskepiau paprasciausiu bulviu ir desreliu, nes man kaip ligonei nepriklause kazko imantresnio gaminti, tai maniskis kaip isgyre, sake tobulai skanu
QUOTE(Otome @ 2008 10 31, 13:20)
Joo, as irgi noreciau kada taip helouvyna atsvesti, nes dar niekad neteko
Negaminu valgyt kol kas, pusryciams pavalgiau guminuku ir sumustiniu, siaip guliu lovoj, ziurineju telika. I pavakare ka nors gal pagaminsiu. Vakar iskepiau paprasciausiu bulviu ir desreliu, nes man kaip ligonei nepriklause kazko imantresnio gaminti, tai maniskis kaip isgyre, sake tobulai skanu
Ot galvoju kaip gerai, nereikia nieko stengtis, jokiu kepsniu imantriu ruost, iskepi desreliu ir tobula
Bet siandien virsiu sriubyte pati noriu, kazko tokio sveiko, gal pades man sveikti, turiu dideli brokoli, tai vat is jo gaminsiu
jei man duotu koki brokoli ar pvz baklazana, tai nezinociau ka daryti su juo... Kadangi beveik negaminu, tai moku kazka paprasto padaryti tik is morku, bulviu, svoguno ir mesos. Jei tektu kam nors koki PATIEKALA gaminti, tai nezinau nezinau kaip reiketu suktis... MB tai kartais pagamina troskintas darzoves su farsu, bulvem, makaronais.. skanu.. o as jam atsidekoju pagamindama kiausiniene arba desreles isvirus
As irgi nieko imantraus nemoku, va siandien ziurejau per telika laida "Vireju kovos", tai ohoho, kas ten per aukstasis pilotazas, visokios brandyje karamelizuotos slyvos, triusienos mesa su kalafojoru plutele ir tt....
Ai, bet saviskiui paduociau kokia karamelizuota slyva, tai tikrai liktu nesuprates, ir paprasytu desreliu su bulvem
O is brokolio verdu sriuba darzoviu, tokia tirsta, po to su blenderiu sutrinu, tokia zalia kose gaunasi
Bet man skani. Ir dar kiausinine kai kepu brokolio man tinka ipjaustyt. Nu jau isalkau cia apie maista berasydama
Ai, bet saviskiui paduociau kokia karamelizuota slyva, tai tikrai liktu nesuprates, ir paprasytu desreliu su bulvem
O is brokolio verdu sriuba darzoviu, tokia tirsta, po to su blenderiu sutrinu, tokia zalia kose gaunasi
as tai tik neseniai ismokau paprasta vistienos sriuba gaminti (bulves, ryziai, morkos, svogunas, vistiena), tai MB gyre tipo skaniau negu jo mama daro
TAi tik ja ir gaminu, nes jau tiek mazai reikia mokslo (nors pirmus 3 kartus teko sekti internete recepta, po kiek minuciu ir kiek ko reikia ideti). As tai net nesistengsiu ismokti gaminti - nenoriu pripratinti MB prie nemokamo gaminimo - tegul pats ismoksta savarankiskumo.
Nes pradeda man aiskinti, kaip jis "sunkiai" dirbo visa diena (ziurejo youtube juokingas situacija), ir kaip jaum dabar reikia smegenis pamaitinti, nes dar daug darbo reikia nuveikti... O as jam "as irgi pavargau, buvau visa diena darbe, paskaitas lankiau, mokiausi"... Pavargstu labiau negu jisai.
ech... maniskis sako, kad gaminti, tvarkyti, rupintis vaikais, skalbti PRIVALO moteris
net jei ir po darbo pavargo. O as sakau, kad esu baltaranke, ir kitiems neskalbiu ir negaminu
biski cia issiliejau....
gal ne i tema, bet norejosi....
Papildyta:
o kiek reikia brokoli pakepti? su prieskoniais? Ar skanu?
ech... maniskis sako, kad gaminti, tvarkyti, rupintis vaikais, skalbti PRIVALO moteris
Papildyta:
QUOTE(Otome @ 2008 10 31, 13:29)
Ir dar kiausinine kai kepu brokolio man tinka ipjaustyt. Nu jau isalkau cia apie maista berasydama 
o kiek reikia brokoli pakepti? su prieskoniais? Ar skanu?
QUOTE(Otome @ 2008 10 31, 13:16)
Oi, pavelavau as su tuo kumsciu laikymu uz Eveline
Na bet nieko, matau jai ir taip gerai sekesi
Sveika Augusta
Kaip tau su mokslais, gal bus jau ir kokiu laisvesniu vakaru ir galesi prisijungit prie musu susitikimu darbo dienomis?
Sveika Augusta
Jo,tikrai neuzilgo manau skirsiu koki vakara susitikimui.O siaip ju pasitaiko ir dabar,juk neprivalau visada ten lankyti,ne mokykla gi
QUOTE(Eveline @ 2008 10 31, 13:18)
ir as noreciau susipazinti su Augusta. Beje, ka studijuoji MRU?
Studijuoju psichologija MRU.Beje pries tai jau esu baigusi kolegija.Tai va.Nors rinkausi tarp medicinos ir psichologijos.Bet pamaniau,kad istoti ir pabaigti cia ne visiems lemta ir pagal galimybes
Bliamba, na as saviski jau pripratinau....
Tik tiek, kad man patinka gaminti. As visai pailsiu po darbo dienos sukiodamasi virtuvej, nusinesu kompa, ziuriu viena akim kokias namu seimininkes begamindama, visai smagu, aisku kai nera idomesniu planu vakarui
Papildyta:
O kai kepu kiausiniene su brokoliu, tai pirma sumetu i keptuve brokoli pasmulkinta, dar svoguniuku, jei yra namie tai ir kokiu dar darzoviu, pvz papriku, ar pievagrybiu. Pakepu kokias 5 min, ilgai nereik, greit tos darzoves suminksteja, ir uzpilu tada kiausiniais isplaktais su pienu, i ta plakini dedu druskytes, pipiriuku, kokiu krapiuku ar baziliko, ir viskas. Man tai skanu
O, Augusta, smagu, kad buna tau laisvesniu vakaru, tai butinai stenkis jungtis prie musu susitikimu
Papildyta:
O kai kepu kiausiniene su brokoliu, tai pirma sumetu i keptuve brokoli pasmulkinta, dar svoguniuku, jei yra namie tai ir kokiu dar darzoviu, pvz papriku, ar pievagrybiu. Pakepu kokias 5 min, ilgai nereik, greit tos darzoves suminksteja, ir uzpilu tada kiausiniais isplaktais su pienu, i ta plakini dedu druskytes, pipiriuku, kokiu krapiuku ar baziliko, ir viskas. Man tai skanu
O, Augusta, smagu, kad buna tau laisvesniu vakaru, tai butinai stenkis jungtis prie musu susitikimu