Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turite su kuo pasilinksminti savaitgaliais (4)

QUOTE(saridon'e @ 2008 10 31, 20:28)
netingi kepti? Man reiktų rūbus sumesti į skalbiankę, indus išsiplauti, taip tingiu pasijudinti doh.gif

Neee, kaip tik norisi veiklos, nes tris dienas jau tik guliu ir ilsiuosi...
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 10 31, 20:35)
Neee, kaip tik norisi veiklos, nes tris dienas jau tik guliu ir ilsiuosi...

tada suprantu biggrin.gif man šeštadieniais taip būna, atsikeli ir puoli tvarkytis biggrin.gif
Atsakyti
labas vakaras, kaip jums sekasi, namuose?
Gaila pirmadieni dar nebusiu Vilniuje verysad.gif negalesiu susitikti cry.gif cry.gif

Galvoju ka cia nuveikti namuose... unsure.gif gal koki filma paziureti, bet nelabai turiu kantrybes issedeti pusantros valandos. O gal paskaityti knyga? Nusipirkau siandien "Nugaletoju principus" - sakoma labai gera knyga apie asmenine laime ir turtus. bigsmile.gif perskaitysiu ir busiu turtinga bigsmile.gif biggrin.gif

TiTiJu matyt laaabai gerai ir turiningai leidzia laika, kad nepriseda cia. bigsmile.gif

Qwertama, nenusimink, viskas kas vyksta - tik i nauda. Kaip bepasisuktu jusu padetis, vadinasi taip reikia.

Saridone, o tu gal pas tevus isvaziavai?

Kur kkavka? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 11 01, 00:29)
Gaila pirmadieni dar nebusiu Vilniuje  verysad.gif  negalesiu susitikti  cry.gif  cry.gif

Galvoju ka cia nuveikti namuose...  unsure.gif  gal koki filma paziureti, bet nelabai turiu kantrybes issedeti pusantros valandos. O gal paskaityti knyga? Nusipirkau siandien "Nugaletoju principus" - sakoma labai gera knyga apie asmenine laime ir turtus.  bigsmile.gif perskaitysiu ir  busiu turtinga  bigsmile.gif   biggrin.gif

TiTiJu matyt laaabai gerai ir turiningai leidzia laika, kad nepriseda cia.  bigsmile.gif

Qwertama, nenusimink, viskas kas vyksta - tik i nauda. Kaip bepasisuktu jusu padetis, vadinasi taip reikia.

Kur kkavka?  g.gif

aš dar Vilniuj. Ryt nusimato kelionė po kapines su vyru ir anyta, pas jo dėdienę tikriausiai užsuksim, lig šiol pamenu kaip bobelinę siurbėm blush2.gif
Sekmadienį teks į mišias varyti, sueina pusė metų kai vyro tėvas miręs.
Davai, grįžk pirmadienį bigsmile.gif nu kaip be tavęs schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 31 spalio 2008 - 23:38
QUOTE(saridon'e @ 2008 11 01, 00:37)
aš dar Vilniuj. Ryt nusimato kelionė po kapines su vyru ir anyta, pas jo dėdienę tikriausiai užsuksim, lig šiol pamenu kaip bobelinę siurbėm blush2.gif
Sekmadienį teks į mišias varyti, sueina pusė metų kai vyro tėvas miręs.
Davai, grįžk pirmadienį  bigsmile.gif nu kaip be tavęs schmoll.gif

negaliu grizti pirmadieni cry.gif darbu yra, mamai padeti reikia po laiduotuviu ir siap egzui pasiruosti. ankciausiai galiu grizti antradieni verysad.gif paziuresim kaip ten bus, gaila bus pralesti susitikima verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 11 01, 01:09)
negaliu grizti pirmadieni  cry.gif darbu yra, mamai padeti reikia po laiduotuviu ir siap egzui pasiruosti. ankciausiai galiu grizti antradieni  verysad.gif  paziuresim kaip ten bus, gaila bus pralesti susitikima  verysad.gif

afūr, kaip neįdomu schmoll.gif
antradienį man jaučiu bus sunki darbo diena, po trijų išeiginių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 11 01, 00:29)
Gaila pirmadieni dar nebusiu Vilniuje  verysad.gif  negalesiu susitikti  cry.gif  cry.gif

Galvoju ka cia nuveikti namuose...  unsure.gif  gal koki filma paziureti, bet nelabai turiu kantrybes issedeti pusantros valandos. O gal paskaityti knyga? Nusipirkau siandien "Nugaletoju principus" - sakoma labai gera knyga apie asmenine laime ir turtus.  bigsmile.gif perskaitysiu ir  busiu turtinga  bigsmile.gif  biggrin.gif

TiTiJu matyt laaabai gerai ir turiningai leidzia laika, kad nepriseda cia.  bigsmile.gif

Kur kkavka?  g.gif

kkavka uzsiemus namu tvarkymu ir mokslais.. biski baisu darosi, kad nieko nespeju unsure.gif

pirmadieni, jei darot susitikima, deja, negalesiu dalyvaut. kaip ir visa kita savaite turbut, manau, kad uzimtos visos dienos bus.. nebent dar kita savaite.. na, betkokiu atveju, bent jau uzsuksiu i cia kartais, paziuret kaip gyvenat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kkavka @ 2008 11 01, 11:11)
kkavka uzsiemus namu tvarkymu ir mokslais.. biski baisu darosi, kad nieko nespeju  unsure.gif

pirmadieni, jei darot susitikima, deja, negalesiu dalyvaut. kaip ir visa kita savaite turbut, manau, kad uzimtos visos dienos bus.. nebent dar kita savaite.. na, betkokiu atveju, bent jau uzsuksiu i cia kartais, paziuret kaip gyvenat smile.gif

kaip gaila verysad.gif norėčiau ir aš su tavim susipažinti, taip pat su A.U.G.U.S.T.A.
bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 11 01, 11:27)
kaip gaila verysad.gif norėčiau ir aš su tavim susipažinti, taip pat su A.U.G.U.S.T.A.
bigsmile.gif

na, manau, kazkada pavyks smile.gif tik gal truputi veliau. man irgi butu (bus) smagu susipazinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kkavka @ 2008 11 01, 11:35)
na, manau, kazkada pavyks smile.gif tik gal truputi veliau. man irgi butu (bus) smagu susipazinti  4u.gif

lauksim greičiau prisijungiant mirksiukas.gif
Atsakyti
laba diena 4u.gif
ar jau aplankete kapus? as tai ne... neisiu. Gal rytoj bandysiu i baznycia nuvaziuoti. o dabar biski paskaitysiu SM, gal kokiu patarimu atrasiu kaip greitai plaukus uzauginti... g.gif

Saridone online mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas, as miegale tik neseniai atsikeliau... Liudna kazkaip, nes tikrai nusibodo sedeti namie ir nieko neveikti... verysad.gif Bet teks dar ir siandien pasedeti, temperatura dar nenukritus visiskai... Tikiuosi ryt jau nukris ir islysiu i lauka...

Bet vis apima tokia nostalgija tiems siltiems vasaros vakarams, kai lakstydavom po miesta ir linksmai leisdavoom laika... Ir netrukdavo nei miego nei nieko... rolleyes.gif Greiciau kita vasara ateitu thumbup.gif

Na ka, einu valgyt pusryciams obuoliu pyrago mirksiukas.gif

Eveline, radai kokiu geri receptu plaukams? As placenta kol kas saziningai naudoju, puse dezutes jau sunaudota mirksiukas.gif
Atsakyti