Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turite su kuo pasilinksminti savaitgaliais (4)

Sveikinimai Eveline su eziuku biggrin.gif Laukiu ir as bigsmile.gif

Augusta prajuokino su virtualiom skyrybom biggrin.gif Bet turetu but, jei yra vestuves g.gif
Atsakyti
Aš tai buvau kapinėse Čiobiškyje (vyro mamos gimtinėj), po to užsukom į kaimą. Anytos pusseserės vyras įrengė pirtį, aprodė, gal artimiausią savaitgalį apsilankysim, pasivanosim vantom biggrin.gif (labai kvietė), dar naminukės pagurkšnojom, prisivalgiau. Kai sutemo obuolių ėjom prisirinkt. Žodžiu mano zomšiniai batai apverktinai atrodė obuolių pliūrzoj pabuvę doh.gif Valiau, impregnatoriu purškiau, dar spalvą bandysiu gaivint, bet nežinau kas gausis g.gif
ryt į mišias važiuosiu (pusė metų kaip vyro tėvo nėra), po to su savo tėvais grįšim į Elektrėnus, pasisvečiuosim. o pirmadienį reiks Meškį pas gydytoją vešti.
Papildyta:
QUOTE(Otome @ 2008 11 01, 22:38)
Sveikinimai Eveline su eziuku  biggrin.gif Laukiu ir as  bigsmile.gif

Augusta prajuokino su virtualiom skyrybom  biggrin.gif Bet turetu but, jei yra vestuves  g.gif

ką tu veiki, Otome?
gal jau temperatūros atsikratei? bigsmile.gif
Atsakyti
Man irgi rodos,turi buti ir virtualios skyrybos mirksiukas.gif
Ko tik siais laikais nebuna doh.gif
Na va,kazkas cia sake,kad savaitgali cia bus tuscia,o visos vietoj ir plepa kaip ir visada mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(A.U.G.U.S.T.A. @ 2008 11 01, 23:05)
Man irgi rodos,turi buti ir virtualios skyrybos mirksiukas.gif
Ko tik siais laikais nebuna doh.gif
Na va,kazkas cia sake,kad savaitgali cia bus tuscia,o visos vietoj ir plepa kaip ir visada mirksiukas.gif

aha, geriausia, kai per power'į nuolat reklamuoja "greitas skyrybas" doh.gif
koks gražus oras iš ryto buvo, fantastika! Visus langus, balkoną atidariau ir vis vien saulutė kepino thumbup.gif gaila, kad kitą savaitę atšals, naktį minus 2 praneša nuo ketvirtadienio verysad.gif
Atsakyti
Ooo, jau bus ziema, brrrrrr..... doh.gif

As nieko gero neveikiu visa diena, kompas, telikas, maisto gaminimas.... unsure.gif Nusibodo! Temperaturos ryte dar biski buvo.. Jei ryt nebebus, bandysiu iki mamos nusigaut.. siandien mociutes gimtadienio balius, nesudalyvau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(A.U.G.U.S.T.A. @ 2008 11 01, 21:36)
O nera virtualiu skyrybu? g.gif  mirksiukas.gif

tikiuosi neprisireiks mums ju... user posted image

jau bus 2 laipsniai salcio? user posted image nesamone.. buvo gi taip silta siom dienom... tuoj ir ziema ateis, nors as tai ziema labai megstu, bet su sniegu... user posted image

ergaites, reikia suorganizuoti toki dideli, linksma ir ilga susitikima su alkoholiu user posted image
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 11 01, 23:20)
Ooo, jau bus ziema, brrrrrr.....  doh.gif

As nieko gero neveikiu visa diena, kompas, telikas, maisto gaminimas....  unsure.gif Nusibodo! Temperaturos ryte dar biski buvo.. Jei ryt nebebus, bandysiu iki mamos nusigaut..  siandien mociutes gimtadienio balius, nesudalyvau  verysad.gif

Tikiu, kad nusibodo. Aš per atostogas irgi atsikeldavau ir lekdavau iš namų. Man tai ryt teks vyro babcią su gimtadieniu pasveikinti ir vyro brolio vaiką aplankyti, kažką nupirk reikia. Kaip nekenčiu vaikų, o dar labiau švogerio ir jo žmonos - rotušės doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Eveline @ 2008 11 01, 23:30)
tikiuosi neprisireiks mums ju... user posted image

jau bus 2 laipsniai salcio? user posted image nesamone.. buvo gi taip silta siom dienom... tuoj ir ziema ateis, nors as tai ziema labai megstu, bet su sniegu... user posted image

ergaites, reikia suorganizuoti toki dideli, linksma ir ilga susitikima su alkoholiu user posted image

Eveline? Alkoholio nori? Kažkaip čia keista? blink.gif biggrin.gif
nekenčiu žiemos!
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 11 01, 22:31)
Tikiu, kad nusibodo. Aš per atostogas irgi atsikeldavau ir lekdavau iš namų. Man tai ryt teks vyro babcią su gimtadieniu pasveikinti ir vyro brolio vaiką aplankyti, kažką nupirk reikia. Kaip nekenčiu vaikų, o dar labiau švogerio ir jo žmonos - rotušės doh.gif

kodel nekenti vaiku? Nors as irgi ju nemegstu... blush2.gif kazkaip netraukia manes prie vaiku - nesuprantu ju esmes...
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 11 01, 23:33)
kodel nekenti vaiku? Nors as irgi ju nemegstu...  blush2.gif kazkaip netraukia manes prie vaiku - nesuprantu ju esmes...

net nežinau, biesina jie mane, ypač tie bliaunantys, griūnantys ant žemės parduotuvėj, taip ir norisi paimt ir pakratyti! devil.gif
Man atrodo, kad niekada nenorėsiu vaikų. schmoll.gif
Atsakyti
nekenčiu žiemos!
[/quote]
visai nekeista... Tiesiog negeriu siokiadieniais, bet per tusa gi geriu. Nelabai megstu gerti mazai blush2.gif jei gert, tai gert... ir linksmintis. user posted image

kodel svogerio nemegsti?
Atsakyti
[quote=Eveline,2008 11 01, 23:37]
nekenčiu žiemos!
[/quote]
visai nekeista... Tiesiog negeriu siokiadieniais, bet per tusa gi geriu. Nelabai megstu gerti mazai blush2.gif jei gert, tai gert... ir linksmintis. user posted image
kodel svogerio nemegsti?
[/quote]
su alkoholiu (didesniu kiekiu) reikia namie organizuoti biggrin.gif
jis lochas! Chaliavščikas, savanaudis, lošėjas, sėdi su šeimyna ant sprando mamai, nė cento neduoda! Parazitas! Tokius tik nuodyti! gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 11 01, 22:41)
jis lochas! Chaliavščikas, savanaudis, lošėjas, sėdi su šeimyna ant sprando mamai, nė cento neduoda! Parazitas! Tokius tik nuodyti! gun_bandana.gif

user posted image tada suprantu tave
Atsakyti