Augusta prajuokino su virtualiom skyrybom
Aš tai buvau kapinėse Čiobiškyje (vyro mamos gimtinėj), po to užsukom į kaimą. Anytos pusseserės vyras įrengė pirtį, aprodė, gal artimiausią savaitgalį apsilankysim, pasivanosim vantom
(labai kvietė), dar naminukės pagurkšnojom, prisivalgiau. Kai sutemo obuolių ėjom prisirinkt. Žodžiu mano zomšiniai batai apverktinai atrodė obuolių pliūrzoj pabuvę
Valiau, impregnatoriu purškiau, dar spalvą bandysiu gaivint, bet nežinau kas gausis
ryt į mišias važiuosiu (pusė metų kaip vyro tėvo nėra), po to su savo tėvais grįšim į Elektrėnus, pasisvečiuosim. o pirmadienį reiks Meškį pas gydytoją vešti.
Papildyta:
ką tu veiki, Otome?
gal jau temperatūros atsikratei?
ryt į mišias važiuosiu (pusė metų kaip vyro tėvo nėra), po to su savo tėvais grįšim į Elektrėnus, pasisvečiuosim. o pirmadienį reiks Meškį pas gydytoją vešti.
Papildyta:
QUOTE(Otome @ 2008 11 01, 22:38)
Sveikinimai Eveline su eziuku
Laukiu ir as
Bet turetu but, jei yra vestuves 
ką tu veiki, Otome?
gal jau temperatūros atsikratei?
Man irgi rodos,turi buti ir virtualios skyrybos
Ko tik siais laikais nebuna
Na va,kazkas cia sake,kad savaitgali cia bus tuscia,o visos vietoj ir plepa kaip ir visada
Na va,kazkas cia sake,kad savaitgali cia bus tuscia,o visos vietoj ir plepa kaip ir visada
QUOTE(A.U.G.U.S.T.A. @ 2008 11 01, 23:05)
Man irgi rodos,turi buti ir virtualios skyrybos
aha, geriausia, kai per power'į nuolat reklamuoja "greitas skyrybas"
koks gražus oras iš ryto buvo, fantastika! Visus langus, balkoną atidariau ir vis vien saulutė kepino
QUOTE(A.U.G.U.S.T.A. @ 2008 11 01, 21:36)
O nera virtualiu skyrybu?

tikiuosi neprisireiks mums ju...

jau bus 2 laipsniai salcio?
nesamone.. buvo gi taip silta siom dienom... tuoj ir ziema ateis, nors as tai ziema labai megstu, bet su sniegu... 
ergaites, reikia suorganizuoti toki dideli, linksma ir ilga susitikima su alkoholiu
QUOTE(Otome @ 2008 11 01, 23:20)
Ooo, jau bus ziema, brrrrrr.....
As nieko gero neveikiu visa diena, kompas, telikas, maisto gaminimas....
Nusibodo! Temperaturos ryte dar biski buvo.. Jei ryt nebebus, bandysiu iki mamos nusigaut.. siandien mociutes gimtadienio balius, nesudalyvau 
As nieko gero neveikiu visa diena, kompas, telikas, maisto gaminimas....
Tikiu, kad nusibodo. Aš per atostogas irgi atsikeldavau ir lekdavau iš namų. Man tai ryt teks vyro babcią su gimtadieniu pasveikinti ir vyro brolio vaiką aplankyti, kažką nupirk reikia. Kaip nekenčiu vaikų, o dar labiau švogerio ir jo žmonos - rotušės
Papildyta:
QUOTE(Eveline @ 2008 11 01, 23:30)
tikiuosi neprisireiks mums ju... 
nesamone.. buvo gi taip silta siom dienom... tuoj ir ziema ateis, nors as tai ziema labai megstu, bet su sniegu... 
ergaites, reikia suorganizuoti toki dideli, linksma ir ilga susitikima su alkoholiu

Eveline? Alkoholio nori? Kažkaip čia keista?
nekenčiu žiemos!
QUOTE(saridon'e @ 2008 11 01, 22:31)
Tikiu, kad nusibodo. Aš per atostogas irgi atsikeldavau ir lekdavau iš namų. Man tai ryt teks vyro babcią su gimtadieniu pasveikinti ir vyro brolio vaiką aplankyti, kažką nupirk reikia. Kaip nekenčiu vaikų, o dar labiau švogerio ir jo žmonos - rotušės 
kodel nekenti vaiku? Nors as irgi ju nemegstu...
QUOTE(Eveline @ 2008 11 01, 23:33)
kodel nekenti vaiku? Nors as irgi ju nemegstu...
kazkaip netraukia manes prie vaiku - nesuprantu ju esmes...
net nežinau, biesina jie mane, ypač tie bliaunantys, griūnantys ant žemės parduotuvėj, taip ir norisi paimt ir pakratyti!
Man atrodo, kad niekada nenorėsiu vaikų.
[quote=Eveline,2008 11 01, 23:37]
nekenčiu žiemos!
[/quote]
visai nekeista... Tiesiog negeriu siokiadieniais, bet per tusa gi geriu. Nelabai megstu gerti mazai
jei gert, tai gert... ir linksmintis. 
kodel svogerio nemegsti?
[/quote]
su alkoholiu (didesniu kiekiu) reikia namie organizuoti
jis lochas! Chaliavščikas, savanaudis, lošėjas, sėdi su šeimyna ant sprando mamai, nė cento neduoda! Parazitas! Tokius tik nuodyti!
nekenčiu žiemos!
[/quote]
visai nekeista... Tiesiog negeriu siokiadieniais, bet per tusa gi geriu. Nelabai megstu gerti mazai

kodel svogerio nemegsti?
[/quote]
su alkoholiu (didesniu kiekiu) reikia namie organizuoti
jis lochas! Chaliavščikas, savanaudis, lošėjas, sėdi su šeimyna ant sprando mamai, nė cento neduoda! Parazitas! Tokius tik nuodyti!