Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turite su kuo pasilinksminti savaitgaliais (4)

QUOTE(Eveline @ 2008 11 01, 23:33)
kodel nekenti vaiku? Nors as irgi ju nemegstu...  blush2.gif kazkaip netraukia manes prie vaiku - nesuprantu ju esmes...

Cia tai geras thumbup.gif Is tikruju kokia gi tu vaiku esme? g.gif

Papildyta:
[quote=Eveline,2008 11 01, 23:37]
Eveline? Alkoholio nori? Kažkaip čia keista? blink.gif biggrin.gif
nekenčiu žiemos!
[/quote]
visai nekeista... Tiesiog negeriu siokiadieniais, bet per tusa gi geriu. Nelabai megstu gerti mazai blush2.gif jei gert, tai gert... ir linksmintis. user posted image
kodel svogerio nemegsti?
[/quote]
tai va cia ir esme,kad reikia ismokti be alkoholio linksmintis g.gif Nes su alkoholiu, bent jau man,nieko gero,daug nereikia schmoll.gif O ir nemegstu jo,nebent vyno raudono prie vakarienes ir visas linksmumas blush2.gif
Atsakyti
Ooo, kaip piktai nusiteikusios merginos biggrin.gif

As vaiku savu irgi nenoriu dar bent 5 metus - man dar reikia laiko sau rolleyes.gif

O paskui tikiuosi uzsinoresiu.. ax.gif

Saridone, o tavo vyras irgi nenori vaiku?

O del gero tuso, tai as uz, prisiduktume drinks_cheers.gif Kazkada reiks kazka galvot mirksiukas.gif
Papildyta:
Ai, o ziemos nemegstu schmoll.gif

Per kaledas tik, pora savaiciu uztektu, o siaip - amzina vasara galetu but thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 11 01, 22:52)
O del gero tuso, tai as uz, prisiduktume  drinks_cheers.gif Kazkada reiks kazka galvot  mirksiukas.gif

zinau kad neuzilgo kazkieno gimtadienis... Tikekimes, kad tavo atsvesim, jei TiTiJu nepavyko
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 11 01, 23:53)
zinau kad neuzilgo kazkieno gimtadienis... Tikekimes, kad tavo atsvesim, jei TiTiJu nepavyko

Taip taip thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 11 02, 00:05)
Taip taip  thumbup.gif

vyras tai nori jau vaiko blush2.gif
galėsim ir pas mane pasidaryti mergaitišką vakarėlį, yra dvigulė lova, sofa, du miegmaišiai, sutilptumėm biggrin.gif vyrą išprašyčiau kur nors pasisvečiuoti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Eveline @ 2008 11 01, 23:53)

ir ne šiaip gimtadienis! Jubiliejus! thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

kur visos? Dar miegat? g.gif
Atsakyti
Labas mergytes, atejau informuoti, kad as jau gryzau... kol kas neskaitysiu ka cia priraset per tas dienas, kol kas buvau rojuj... dar negaliu atsigauti, kad viskas baigesi, kad vel reikia gryzti i paprasta gyvenima... bet tik atsigausiu ir isiliesiu i jusu gyvenima smile.gif
Atsakyti
Sveika sugrizus TITIJU 4u.gif
Kaip smagu, kad taip gerai praleidai laika! isivaizduoju kaip sunku grizti ir vel isilieti i sena ritma... Bet nieko, kaip nors mirksiukas.gif Issimiegok, pailsek, o tada jau pasakosi mums thumbup.gif

As tai lovoj siandien vel, snuduriuoju visa diena, vel blogai jauciuos verysad.gif Temperaturos nebera, bet galva siandien vel skauda... Nusibodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 11 02, 17:04)
As tai lovoj siandien vel, snuduriuoju visa diena, vel blogai jauciuos  verysad.gif Temperaturos nebera, bet galva siandien vel skauda... Nusibodo  doh.gif

o kas tau? sugripavai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 11 02, 17:08)
o kas tau? sugripavai?  g.gif

Jo, apsirgus buvau, bet jau sveikstu smile.gif
Atsakyti
Sveikutės, mergaitės biggrin.gif
O, TiTiJu jau grįžo thumbup.gif Tai ryt susitinkam visos? Nuotraukas parodysi, TiTiJu? Papasakosi kaip sekėsi? mirksiukas.gif
Aš tai buvau mišiose, ant kapų, pas anyta pavalgėm ir dabar pas tėvus grįžom mano.
Otome, nu baik sirgti! kiek galima? blink.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Otome @ 2008 11 02, 17:25)
Jo, apsirgus buvau, bet jau sveikstu  smile.gif

Jaučiu deguonies jau tavo smegenims trūksto (gryno oro) g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 02 lapkričio 2008 - 16:39
TiTiJu!!! user posted image

Na, as pirmadieni susitikti negaliu user posted image deja... Ech, praleisiu TiTiJu ispudzius... user posted image

kazkas cia netaip su Otome ir jos liga. greiciau sveik 4u.gif

o Saridone irgi matau pas tevus. Tai jau prisivalgys mamos patiekalu user posted image

Qwertama irgi pas tevus speju...
Papildyta:
unsure.gif MB dar Moldovoje, jau visa savaite. Jau pradedu ilgetis user posted image
Matyt ilgiausiai savaite galiu buti be jo, ir neilgetis... Vadinasi reikia eiti kuom nors uzsiimti, kad negalvoti apie ji. g.gif Mokytis?...
Sake, kad kazka atves man dovanu, ilgai ieskojo ta daikta ir pagaliau rado... Idomu ka atves... g.gif

Otome, o taviskiui nenusimato komandiruote?
Atsakyti