Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turite su kuo pasilinksminti savaitgaliais (4)

QUOTE(Eveline @ 2008 11 02, 18:41)
TiTiJu!!! user posted image

Na, as pirmadieni susitikti negaliu user posted image deja... Ech, praleisiu TiTiJu ispudzius... user posted image

kazkas cia netaip su Otome ir jos liga. greiciau sveik  4u.gif

o Saridone irgi matau pas tevus. Tai jau prisivalgys mamos patiekalu  user posted image

Qwertama irgi pas tevus speju...
Papildyta:
unsure.gif  MB dar Moldovoje, jau visa savaite. Jau pradedu ilgetis user posted image
Matyt ilgiausiai savaite galiu buti be jo, ir neilgetis... Vadinasi reikia eiti kuom nors uzsiimti, kad negalvoti apie ji.  g.gif  Mokytis?...
Sake, kad kazka atves man dovanu, ilgai ieskojo ta daikta ir pagaliau rado... Idomu ka atves...  g.gif

Otome, o taviskiui nenusimato komandiruote?

Sveika!
Žinai, tu teisi, iškart pradėjo siūlyti: gal šaltienos? Kibinų? Keptos duonos? Salotų su sūriu? Kepsniukų su kopūstų salotom? doh.gif paragavau salotų ir duonos keptos, sakiau daugiau manęs neprivers valgyti schmoll.gif
Po visų tokių puotų man atsiprašant viduriai užkietėja blush2.gif
laukiu kada vyras greičiau atvažiuos ir alučio atveš blush2.gif
Neįsivaizduoju net kelių dienų be vyro blink.gif niekur jis neišvažiuoja biggrin.gif nors va, ketvirtadienį negrįžo iš darbo ir aš pramiegojau g.gif būtų šalia, tai prikelčiau ir pavežtų. biggrin.gif
Papildyta:
ir man smalsu ką tau parveš blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 11 02, 17:49)
Sveika!
Žinai, tu teisi, iškart pradėjo siūlyti: gal šaltienos? Kibinų? Keptos duonos? Salotų su sūriu? Kepsniukų su kopūstų salotom? doh.gif  paragavau salotų ir duonos keptos, sakiau daugiau manęs neprivers valgyti  schmoll.gif
Po visų tokių puotų man atsiprašant viduriai užkietėja blush2.gif
laukiu kada vyras greičiau atvažiuos ir alučio atveš blush2.gif
Neįsivaizduoju net kelių dienų be vyro blink.gif niekur jis neišvažiuoja biggrin.gif nors va, ketvirtadienį negrįžo iš darbo ir aš pramiegojau g.gif būtų šalia, tai prikelčiau ir pavežtų. biggrin.gif
Papildyta:
ir man smalsu ką tau parveš blush2.gif  biggrin.gif

jo, man irgi nemazai siulo mama su teciu, jie mano kad Vilniuje gyvendama viena isvis nieko nevalgau, neturiu ka valgyti biggrin.gif O isvaziuojant priduoda tiek, kas nemazai genda - nespeju suvalgyti. O ypac dabar, kai MB moldovoj (kartais padeda suvalgyti viska). Paprasiau mamos, kad treciadieniui priruosti cepelinu - paimsiu daaaug ju i Vilniu biggrin.gif Jus irgi atvezat, ane? o tavo sese su tevais gyvena, ar atskirai?

Man paciai idomu ka atves. Praeita karta atveze dezute saldainiu (buvau nepatenkinta tokia dovana), ir alkoholio (nu nesamone....). O noretusi ko nors mielo, silto, kas parodyti jo jausmus man, ka nors romantisko, nors ir pliusini zaisliuka ar dar kokia bezdeluska... O jis saldainiui r alkoholio doh.gif

Atsakyti
Patikekit, kaip nusibodo man sirgti doh.gif Ir kazkoks labai keistas virusas, ne gripas, paciai net neramu, kad nenuejau pas gydytojus g.gif Dabar tai isvis grazu - isbere visa veida ir kakla ir krutine raudonom demem... Va dabar, pries koki pusvalandi, sedziu sau ramiai, draugas pasiziurejo, sako "oo, kas cia tau", paziurejau i veidrodi, tai sakes. Nieko keisto nevalgiau, jokiu kremu ir kosmetiku netepu jau 5 dienas, tai neturetu but alergija...
Zodziu uzkniso.
Na tikiuosi ryt jau viskas bus ok, tada tikrai leksiu i susitikima smile.gif Tik man butu geriau kaip imanoma arciau namu, nenoreciau dar rizikuot kur i miesto giluma su tokia isvaizda ir savijauta...
Na ryt susirasysim, sutarsim mirksiukas.gif

Na maniskio komandiruote nusikelus kazkur... Kol kas nenusimato...

Kiek Eveline postuose fainu paveiksliuku bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 11 02, 18:54)
jo, man irgi nemazai siulo mama su teciu, jie mano kad Vilniuje gyvendama viena isvis nieko nevalgau, neturiu ka valgyti  biggrin.gif  O isvaziuojant priduoda tiek, kas nemazai genda - nespeju suvalgyti. O ypac dabar, kai MB moldovoj (kartais padeda suvalgyti viska). Paprasiau mamos, kad treciadieniui priruosti cepelinu - paimsiu daaaug ju i Vilniu  biggrin.gif Jus irgi atvezat, ane? o tavo sese su tevais gyvena, ar atskirai?

Man paciai idomu ka atves. Praeita karta atveze dezute saldainiu (buvau nepatenkinta tokia dovana), ir alkoholio (nu nesamone....). O noretusi ko nors mielo, silto, kas parodyti jo jausmus man, ka nors romantisko, nors ir pliusini zaisliuka ar dar kokia bezdeluska... O jis saldainiui r alkoholio  doh.gif

saldainiai ir butelis pats paprasčiausias variantas, žodžiu nesuko žmogus sau galvos lotuliukas.gif ot tie vyrai. Mūsų saldainiais neužkiši! Duokit gražių skudurų, papuošalų ir pan biggrin.gif
Jo, įdeda gaminto maisto, dar ką nors valgomo akcijinio užsiperka ar šiaip pigiau tai pasidalina biggrin.gif. Kiek kartų sakiau, kad nieko nereikia, pasigaminsiu arba dešros, duonos ir pati parduotuvėj ar turgelyje nusipirksiu, vis dėl to dirbantys žmonės esam, ne bedarbiai. Aišku neklauso doh.gif
O sesuo irgi Vilniuj gyvena su draugu.
Jei ne vyras, jaučiu pusę maisto išmesčiau, nemėgstu sunkaus, kaloringo maisto paprastom dienom valgyti. schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Otome @ 2008 11 02, 19:00)
Patikekit, kaip nusibodo man sirgti  doh.gif Ir kazkoks labai keistas virusas, ne gripas, paciai net neramu, kad nenuejau pas gydytojus  g.gif Dabar tai isvis grazu - isbere visa veida ir kakla ir krutine raudonom demem... Va dabar, pries koki pusvalandi, sedziu sau ramiai, draugas pasiziurejo, sako "oo, kas cia tau", paziurejau i veidrodi, tai sakes. Nieko keisto nevalgiau, jokiu kremu ir kosmetiku netepu jau 5 dienas, tai neturetu but alergija...
Zodziu uzkniso.
Na tikiuosi ryt jau viskas bus ok, tada tikrai leksiu i susitikima  smile.gif Tik man butu geriau kaip imanoma arciau namu, nenoreciau dar rizikuot kur i miesto giluma su tokia isvaizda ir savijauta...
Na ryt susirasysim, sutarsim  mirksiukas.gif

Na maniskio komandiruote nusikelus kazkur... Kol kas nenusimato...

Kiek Eveline postuose fainu paveiksliuku  bigsmile.gif

nu va, mes čia planavom, svaigom apie mergaitišką vakarėlį, o jis lyg tyčia niekur neišvažiuoja lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nu baisu, kas čia su tavim darosi? blink.gif
O kur norėtum susitikti? Suprantu, kai sveikata ne kokia tai tolimos kelionės vargina verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 02 lapkričio 2008 - 18:06
Gal sumastysim ryt del vietos, kai zinosim ar tikrai galiu islist is namu, ir kiek bus dalyvaujanciu g.gif

As is saviskio esu gavus lauktuviu juodus trumpus sortukus, is jo komandiruotes bigsmile.gif Fainai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 11 02, 19:35)
Gal sumastysim ryt del vietos, kai zinosim ar tikrai galiu islist is namu, ir kiek bus dalyvaujanciu  g.gif

As is saviskio esu gavus lauktuviu juodus trumpus sortukus, is jo komandiruotes  bigsmile.gif Fainai  rolleyes.gif

Kad man taip nors vieną rūbą ar papuošalą nupirktų wub.gif kvepalus ar kokį aksesuarą wub.gif nė velnio, galiu tik išsirinkti, o jis sumokės doh.gif kaip neįdomu, visai beskonybė jis, sau tik kojines be manęs nusiperka, visus kitus rūbus turiu išrinkti ir dydį žinoti doh.gif
Aš galiu atvaryt į susibėgimą, nes anksti į Vilnių grįšiu. thumbup.gif
Atsakyti
Jo, man irgi dauguma dovanu teko issirinkti paciai smile.gif Tokie jau tie vyrai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 11 02, 20:02)
Jo, man irgi dauguma dovanu teko issirinkti paciai  smile.gif Tokie jau tie vyrai  biggrin.gif

jo, ne petruškevičiai ir ne bekhamai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 11 02, 19:03)
jo, ne petruškevičiai ir ne bekhamai biggrin.gif

ziurekit kokiu radau nesvankiu sypseneliu: user posted image user posted image user posted image user posted image

oj, negaliu nuo tu sypseneliu, man jos tokios juokingos user posted image
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 11 02, 20:44)
ziurekit kokiu radau nesvankiu sypseneliu: user posted image user posted image  user posted image  user posted image

oj, negaliu nuo tu sypseneliu, man jos tokios juokingos user posted image

nu tas pirmas tai kiečiausias! Ale kokios mintys pas tave galvoj lotuliukas.gif
iš kur trauki tokius paveiksliukus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 11 02, 19:50)
nu tas pirmas tai kiečiausias! Ale kokios mintys pas tave galvoj lotuliukas.gif
iš kur trauki tokius paveiksliukus? biggrin.gif

kai vaikino jau nera savaite, tai ir mintys atitinkamos biggrin.gif

o traukiu is cia, ten yra skiltis "sypseneles" ir "avatarai" ax.gif
Atsakyti
user posted image
lotuliukas.gif