Įkraunama...
Įkraunama...

Sergantys vaikai grupėje

QUOTE(Jersey @ 2008 11 01, 12:12)
Nea, mamos pinktintųsi kitomis mamomis kurios atvedė sava vaiką neva sergantį salmonelioze į darželį. Nieks tuo momentu negalvotų apie virėją, patikėkite. Nebent paskelbtų kas viešai.Kitu atveju būtų tik ir vėl kalta kokia nors moteris anot kai kurių iš " nenormalios" šeimos atvedusi savo "sergantį" vaiką į darželį ir užkrėtųsi absoliučiai visus  bigsmile.gif

O tos mamos, kurios tolerantiškos ir supratingos, žinoma,nematytu nieko blogo dėl sergančio vaiko vedimo į darželį/sergančio darbuotojo ėjimo į darbą, net ir po to, jei jų aukseliai kokias dienas tris keturias atgulėtų ligoninėj su lašinėm infūzijom, ane bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2008 11 01, 08:54)
O tos mamos, kurios tolerantiškos ir supratingos, žinoma,nematytu nieko blogo dėl sergančio vaiko vedimo į darželį/sergančio darbuotojo ėjimo į darbą, net ir po to, jei jų aukseliai kokias dienas tris keturias atgulėtų ligoninėj su lašinėm infūzijom, ane  bigsmile.gif

Tikiuosi supranti kad šneki visiškus marazmus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jersey @ 2008 11 01, 15:57)
Tikiuosi supranti kad šneki visiškus marazmus  mirksiukas.gif

kas jau kas o ji tikrai nesneka marazmu, nes sis zmogus yra is medicijos srities bigsmile.gif
Ka daryti kad darzelis butu tik ugdymo istaiga???
Ogi kelias TIK VIENAS: nevesti serganciu vaiku, juk jei nebutu nei vieno kosincio ir sloguojancio vaiko tai neikas ir nesirgtu!
Papildyta:
Kazkas minejo kad ejo i darba su 39 C temperatura. Asmeniskai musu darbe, pamates mane tokios bukles imones vadovas isvarytu namo, nes jam nenaudinga kad vienas sergantis darbuotojas "isguldytu" aplinkui dar kokius 5. Nezinau kur jus dirbate, bet is mano aplinkos zmoniu, jei kas blogai jauciasi, darbdaviai geranoriskai leidzia issiguleti keleta dienu.
Atsakyti
QUOTE(Jersey @ 2008 11 01, 15:57)
Tikiuosi supranti kad šneki visiškus marazmus  mirksiukas.gif

Ne, bet mielai paklausyčiau paaiškinimo bigsmile.gif KAs yra sveikas vaikas, sužinojau, kokia turi būti tolerantiška mama- taip pat, taigi jei manot, kad dar galit mane kokiu klausimu apšviesti- esu pasiruošusi išklausyti rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(klumpele @ 2008 11 01, 16:06)
kas jau kas o ji tikrai nesneka marazmu, nes sis zmogus yra is medicijos srities bigsmile.gif 
Ka daryti kad darzelis butu tik ugdymo istaiga???
Ogi kelias TIK VIENAS: nevesti serganciu vaiku, juk jei nebutu nei vieno kosincio ir sloguojancio vaiko tai neikas ir nesirgtu!

Ne visai taip mirksiukas.gif Vaikai serga, net jei ir nelanko darželio.Tiesiog manau, kad jei mamos žiūrėtų ne vien savo patogumo ir savo vaiko interesų, ligų būtų gerokai mažiau.Tuomet tikėtina sumažėtų atvejų, kai tos pačios vienišos mamos(nors tiesa sakant ne jos sudaro vedančių sergančius vaikus į darželį daugumą mirksiukas.gif ) sprendžia dilemą: rizikuoti darbo vieta ar vaiko sveikata, vedant jį į darželį.
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2008 11 01, 10:27)
Ne, bet mielai paklausyčiau paaiškinimo  bigsmile.gif KAs yra sveikas vaikas, sužinojau, kokia turi būti tolerantiška mama- taip pat, taigi jei manot, kad dar galit mane kokiu klausimu apšviesti- esu pasiruošusi išklausyti  rolleyes.gif

Tiek to, jūs tokia apsišvietusi ir panašiai, nesivarginsiu aiškindama jums savo tiesas. Tik patariu ateičiai gerai įsiskaitykite visus postus tik po reiškite savo gilų išmanymą. Sarkazmas visiškai nepriduoda teisingumo jūsų žodžiams cool.gif KAžkaip esate linkusi interpretuot visą tik iš savo vienos suvokiamos prizmės ir dabar jau matau advokatės klumpelės lotuliukas.gif Sėkmės.

Atsakyti
QUOTE(Jersey @ 2008 11 01, 16:33)
Tiek to, jūs tokia apsišvietusi ir panašiai, nesivarginsiu aiškindama jums savo tiesas. Tik patariu ateičiai gerai įsiskaitykite visus postus tik po reiškite savo gilų išmanymą.  Sarkazmas visiškai nepriduoda teisingumo jūsų žodžiams cool.gif  KAžkaip esate linkusi interpretuot visą tik iš savo vienos suvokiamos prizmės ir dabar jau matau advokatės klumpelės  lotuliukas.gif  Sėkmės.

Savo apsišvietimu/neapsišvietimu berods nemojavau g.gif Postus perskaičiau. Taigi mielai išklausyčiau paaiškinimą(jei tokį turite), kodėl darželis yra geriausia vieta snarglius/kosulius/kitas gėrybes gydytis g.gif
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2008 11 01, 10:37)
Savo apsišvietimu/neapsišvietimu berods nemojavau  g.gif Postus perskaičiau. Taigi mielai išklausyčiau paaiškinimą(jei tokį turite), kodėl darželis yra geriausia vieta snarglius/kosulius/kitas gėrybes gydytis  g.gif

Jei perskaitėte gerai tai prašau parodykit kur taip buvo parašyta, kažką čia painiojat gherbemoji. Tiek to, jei surasit tokius žodžius, paaiškinsiu, jei ne, neturiu laiko ir noro pilstyt iš tuščio į kiaurą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jersey @ 2008 11 01, 16:46)
Jei perskaitėte gerai tai prašau parodykit kur taip buvo parašyta, kažką čia painiojat gherbemoji. Tiek to, jei surasit tokius žodžius, paaiškinsiu, jei ne, neturiu laiko ir noro pilstyt iš tuščio į kiaurą  doh.gif

Kadangi šioje diskusijoje šiuo metu diskutuojame tik mudvi, o jūs aktyviai laikote opozicijos frontą bigsmile.gif , nejučiomis mintis, išsakytas jūsų bendraminčių, priskyriau jums taip pat. Jei buvau neteisi- atsiprašau smile.gif Jei skirsite brangaus laiko atsakymui, užduosiu klausimą asmeniškai jums:ar manote, kad sergančių vaikų vedimas į darželį yra norma ir taip turėtų būti?Ar norma yra remtis tik savo pačių interesais, nekreipiant dėmesio į kitų poreikius(pvz kitų vaikų teisę į sveiką aplinką)?
Atsakyti
QUOTE(klumpele @ 2008 11 01, 17:06)
Kazkas minejo kad ejo i darba su 39 C temperatura. Asmeniskai musu darbe, pamates mane tokios bukles imones vadovas isvarytu namo, nes jam nenaudinga kad vienas sergantis darbuotojas "isguldytu" aplinkui dar kokius 5. Nezinau kur jus dirbate, bet is mano aplinkos zmoniu, jei kas blogai jauciasi, darbdaviai geranoriskai leidzia issiguleti keleta dienu.

vat taip ir turetu buti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2008 11 01, 10:59)
Kadangi šioje diskusijoje šiuo metu diskutuojame tik mudvi, o jūs aktyviai laikote opozicijos frontą  bigsmile.gif , nejučiomis mintis, išsakytas jūsų bendraminčių, priskyriau jums taip pat. Jei buvau neteisi- atsiprašau  smile.gif Jei skirsite brangaus laiko atsakymui, užduosiu klausimą asmeniškai jums:ar manote, kad sergančių vaikų vedimas į darželį yra norma ir taip turėtų būti?Ar norma yra remtis tik savo pačių interesais, nekreipiant dėmesio į kitų poreikius(pvz kitų vaikų teisę į sveiką aplinką)?

Matot čia jums mano atsakymas greičiausiai ir nepatiks. Sergančių-žinoma ne. Bet matot, man sergantis( mano ) vaikas yra stipriai sloguojantis, temperatūra, +stiprus kosulys, tokia į darželį ji tikrai NIEKADA nėjo ir neis. Jei mano dukra jaučiasi puikiai, gydytojai nieko neberanda, nors ir bėga vandenukas karts nuo karto iš nosytės, ar vakare atsigulus į lovą pakosti, ryte nieko, na kartais iš lauko ryte tik įėjus į rūbinę nusikosėja, bet.. ji prabuvo jau namie dvi savaites, ar savaitę, vėlgi gydytojai davė žalią šviesą į darželį nors ir yra retas kosuliukas ar vanduo aš ją vedu į darželį nors ir galiu pilnai laikyti namuose, nes darbas mano namie. Ir nors nudėkit nejaučiu kad tuo darau kažką blogo. Mano dukra džiaugiasi, džiaugiuos ir aš. Buvo atvejų kada ji kosinėjo visą mėnesį ir niekas nieko nerado, kažkas vapėjo apie alergijas, kažkas vapėjo apie kirminus ir nieko. Pradžioje neleidau į darželį, bet kaskart važiouojant mašina pro jį ir nesukant į kiemą dukrą rėkė visa gerkle kodėl jos ten nevežu, kad vaikučiai verkia jos, pagailo vaiko, nusibodo, vėl pradėjau leist. Taigi tas serga neserga labai jau slidus reikalas. Kita mama atėjus į daržą ir išgirdus mano dukrą kostelint [puls kaltint kad vaikas serga, bet jei jis iš tikro neserga, jei atlikti visi tyrimai ir nieko nėra. Ką daryt?? Kodėl turiu jaustis kalta dėl kiekvieno nusičiaudėjimo? Dabar juk absurdas, ateini į daržą ir neduok dieve dukra nusičiaudėjo, nesvarbu, kad gal tik dėl dulkių, bet tuoj kokia gyvatė puls į akis plyšaudama kad neva vaiką sergantį atvedžiau. Vedžiau ir vesiu nes vandeninga sloga aš liga nelaikau, reto kosuliuko taip pat, kuris beje retai bet būna ir nervinio pobūdžio( šitas bandoma pripaišyti mano dukrai) bet juk neisiu ir neaiškinsiu kiekvienai kodėl kosėja mano vaikas. Nemanau, kad nors viena iš čia pasisakiusių priešingai jūsų nuomonei veda vaiką į daržą su aukšta temperatūra, žaliais snargliais ir dar kokiais velniais. Tik norėjau apsakyti kad nereikia visko imti abstrakčiai 4u.gif Regis visos čia mes nesutariam tik dėl ribos tarp ligos ir neligos..
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2008 11 01, 17:37)
g.gif Postus perskaičiau. Taigi mielai išklausyčiau paaiškinimą(jei tokį turite), kodėl darželis yra geriausia vieta snarglius/kosulius/kitas gėrybes gydytis g.gif

as irgi noreciau zinoti, kur konkreciai tai sugebejai perskaityti.
Vaika gydau namie ( tiek vaistai, tiek proceduros, tiek nemedikamentinis gydymas) kaip manau ir kiti tevai. Darzelis yra istaiga, kuri priziuri mano vaika kol as dirbu, bei pagal patvirtintus istatus ji lavina.
Atsakyti
QUOTE(Jersey @ 2008 11 01, 18:24)
Nemanau, kad nors viena iš čia pasisakiusių priešingai jūsų nuomonei veda vaiką į daržą  žaliais snargliais ir dar kokiais velniais.

pas mus zinokit veda doh.gif
Atsakyti