QUOTE(dange @ 2008 11 01, 10:59)
Kadangi šioje diskusijoje šiuo metu diskutuojame tik mudvi, o jūs aktyviai laikote opozicijos frontą

, nejučiomis mintis, išsakytas jūsų bendraminčių, priskyriau jums taip pat. Jei buvau neteisi- atsiprašau

Jei skirsite brangaus laiko atsakymui, užduosiu klausimą asmeniškai jums:ar manote, kad sergančių vaikų vedimas į darželį yra norma ir taip turėtų būti?Ar norma yra remtis tik savo pačių interesais, nekreipiant dėmesio į kitų poreikius(pvz kitų vaikų teisę į sveiką aplinką)?
Matot čia jums mano atsakymas greičiausiai ir nepatiks. Sergančių-žinoma ne. Bet matot, man sergantis( mano ) vaikas yra stipriai sloguojantis, temperatūra, +stiprus kosulys, tokia į darželį ji tikrai NIEKADA nėjo ir neis. Jei mano dukra jaučiasi puikiai, gydytojai nieko neberanda, nors ir bėga vandenukas karts nuo karto iš nosytės, ar vakare atsigulus į lovą pakosti, ryte nieko, na kartais iš lauko ryte tik įėjus į rūbinę nusikosėja, bet.. ji prabuvo jau namie dvi savaites, ar savaitę, vėlgi gydytojai davė žalią šviesą į darželį nors ir yra retas kosuliukas ar vanduo aš ją vedu į darželį nors ir galiu pilnai laikyti namuose, nes darbas mano namie. Ir nors nudėkit nejaučiu kad tuo darau kažką blogo. Mano dukra džiaugiasi, džiaugiuos ir aš. Buvo atvejų kada ji kosinėjo visą mėnesį ir niekas nieko nerado, kažkas vapėjo apie alergijas, kažkas vapėjo apie kirminus ir nieko. Pradžioje neleidau į darželį, bet kaskart važiouojant mašina pro jį ir nesukant į kiemą dukrą rėkė visa gerkle kodėl jos ten nevežu, kad vaikučiai verkia jos, pagailo vaiko, nusibodo, vėl pradėjau leist. Taigi tas serga neserga labai jau slidus reikalas. Kita mama atėjus į daržą ir išgirdus mano dukrą kostelint [puls kaltint kad vaikas serga, bet jei jis iš tikro neserga, jei atlikti visi tyrimai ir nieko nėra. Ką daryt?? Kodėl turiu jaustis kalta dėl kiekvieno nusičiaudėjimo? Dabar juk absurdas, ateini į daržą ir neduok dieve dukra nusičiaudėjo, nesvarbu, kad gal tik dėl dulkių, bet tuoj kokia gyvatė puls į akis plyšaudama kad neva vaiką sergantį atvedžiau. Vedžiau ir vesiu nes vandeninga sloga aš liga nelaikau, reto kosuliuko taip pat, kuris beje retai bet būna ir nervinio pobūdžio( šitas bandoma pripaišyti mano dukrai) bet juk neisiu ir neaiškinsiu kiekvienai kodėl kosėja mano vaikas. Nemanau, kad nors viena iš čia pasisakiusių priešingai jūsų nuomonei veda vaiką į daržą su aukšta temperatūra, žaliais snargliais ir dar kokiais velniais. Tik norėjau apsakyti kad nereikia visko imti abstrakčiai

Regis visos čia mes nesutariam tik dėl ribos tarp ligos ir neligos..