QUOTE(Naktibalda @ 2008 10 31, 17:07)
aš nesakysiu ką siūlau
, nes kaip suprantu čia nuomonė teisinga tik tų kurios sau leidžia vesti sergančius vaikus , o tos , kurios nori, kad sergančių vaikų grupėje nebūtų tai arba tegul visai neveda vaiko į darželį, arba tegul būna tik jums asmeninis darželis, arba kaip sakot privatus, nors ten manau ta pati problema, dabar gavausi labai bloga, nes nevedu sergančio ir nenoriu, kad vestų kiti, tai čia ką jau labai blogai
nu čia pradedam modeliuoti situacijas, kurios nevertos net diskusijos kaip būtų jeigu būtų, niekšėm nieko nevadinu ir nevadinisu, ane
, aš kitų būklės nuivedusi netyrinėju, bet pati puikiai žinau savo vaiko būklę , nors tenka pamatyti ir netyrinėjat paplinkos, kaip dreba sineos nuo kostinčių vaikų, ir beje dažniausiai paklausiu kiek vaikų šiandien yra sergančių , deja jų buna , ir auklėtojos supranta, kad toks vaikas grupėje būti negali, bet va atveda ir palieka, jos ne visagalės
nu čia pradedam modeliuoti situacijas, kurios nevertos net diskusijos kaip būtų jeigu būtų, niekšėm nieko nevadinu ir nevadinisu, ane
As pati su 39 tem. dirbu,kitaip ...ira daug zmoniu laisvu gatve.Supratot.
MAN nepatinka serganti vaikai darzele,no ... taip jau ira