QUOTE(laukinukė @ 2011 09 10, 10:19)
Sakot auklė, bet ne visi uždirba auklei, ne visi turi senelius pašonėj nedirbančius, o valgyt visiems reikia...
Sakau, kad dar yra mama ir tėtis (arba bent jau mama...)...Ir viskas - prioritetų, požiūrio klausimas..kiek gali padaryti dėl savo vaiko.
Man sergančių vaikų nei auklės, nei močiutės nežiūri (nors yra abi močiutės, ir senelis yra), esu aš - mama, privalanti pasirūpinti vaiku. Ir yra tėtis, kuris irgi lygiom teisėm dalyvauja vaiko gyvenime ne tik kai su vaiku viskas gerai, bet ir kai viskas puikiai klojasi..
Vienintelis dalykas svarbus - ką ir kiek gali padaryti dėl vaiko, kiek ir ko gali atsisakyti, kai to reiks. Nerizikuoti vedant 'nei tai sveiko, nei tai sergančio - o ant ligos ribos' į darželį, gerai išslaugyti (o ne apgydyti ir vėl atvesti) ir pan.
Jūs manot kitos mamos (kurios piktinasi sloguojančiais vaikais grupėje) neturi darbų, neturi darbdavių, neturi įsipareigojimų, joms nesvarbus kiekvienas litas? Kodėl galvojat, kad nesunku toms, kurios neveda sloguojančių vaikų - jos irgi 'aukoja' pakankamai.
Taip, valgyt reikia visiems - aš visiškai sutinku
Žinokit, kai vaikui tampa blogai, tu galvoji viena - atiduosiu viską, išsižadėsiu..velniop darbus, pinigus ir visa kita - kad tik būtų gerai. Ir kol to vienądien kiekviena asmeniškai nepajusite, tol niekas jūsų požiūrio į jūsų gyvenimą nepakeis. Jūs matysite visiškai ne svarbiausius gyvenime dalykus, nes nenorite pamatyti daugiau.
Sėkmės.