QUOTE(Špokencija @ 2011 11 21, 11:39)
Mums net nesimuliuojant taip gaunasi

Nuo rugsejo 1 d. sergam jau ketvirtą kartą... šį sykį tik nedidelė sloga ir čiaudulys, bet tai ką, palankėm po 3 savaičių ligos 3 dienas ir vėl namie....
Tai dėl ligos braukia iš sąrašų jeigu liga yra nepertraukiamai 2 mėnesiai? Gal galėtumėt maždaug pasakyt kur parašyta, norėčiau paskaityt, nes dabar gaunasi, kad ir mes sergam daugiau nei lankom darželį
Tikrai neč mes nesimuliuojant pernai lankeme tik 20 dienu su kablelu nes kitas prasirgomš Niekas is sarasu nebraukeš
QUOTE(Kirkė @ 2011 11 21, 12:05)
Sveikos,
diskutuojat visoms aktualia tema, todėl neištvėriau neparašiusi
Situacija mano tokia: vyriausiasis vaikas turi alergiją dulkių erkėms ir drėgmei, tik tokios oficialios diagnozės ligų sąraše nėra. Kai tik drėgnas oras arba šalta, šlapia, pvz kaip šiandien, vaikas pradeda kosėti ir tekėti sloga. Jam užtenka pabūti 10 min tokiu oru lauke arba nueiti nuo mašinos iki darželio grupės, ir organizmas iškart sureaguoja.

Gali atrodyti neįtikėtinai, bet taip yra. Atėjus į grupę, vaikas pakosi ir išsipučia nosį. Valandos laikotarpyje, pabuvus šiltoje patalpoje, baigiasi kosuliai ir slogos. Jei išeina į lauką, situacija kartojasi. Pagal tai ką aprašiau, kito vaiko tėvai gali mane apkaltinti, kad atvedu sergantį vaiką, nors taip nėra. Taigi - KAIP ELGTIS MAN šioje konkrečioje situacijoje??
Nieko neitiketino nera mano vaikas su ta pacia beda tad puikiai zinau apie ka kalbat. Kalbama cia apie tuos vaikus kurie jau sirgdami persalimo ar virusinemis ligomis serga
O elgtis paprastaič jeigu kuris is tevu bandys apkaltinit supazinti kas yra alergines ligos, duoti internetiniu nuorodu pasidometi