QUOTE(Žaneta@ @ 2011 12 01, 18:32)
Grudinti vaikus reikia,rengti atitinkamai,o ne aprengti taip,kad net pajudeti vaikas lauke negali.
Normaliai tie vaikai buna aprengti. Tiesiog, kaip pacios aukletojos sako, kol pries pietus visus vaikus aprengia, tai pirmieji jau buna slapi nuo prakaito, isveda tokius i lauka-vejas papucia ir basta, kad ir kokio grudinimo bebutum
QUOTE(gupija @ 2011 12 02, 08:24)
Nes KITŲ galimybių neturim. O dabar tegul puola, kas tik nori.... Nes pas kiekvieną skirtingos situacijos, skirtingi gyvenimai ir galimybės. Jei
galėčiau, nevedžiočiau nei su menkiausia sloga, nei su menkiausiu sukostelėjimu. Bet dabar negaliu.
Yra kita galimybe-uzdaryti vaika i vaiku namus
Keista klausyti man. Kai nori, tai mamytes buna labai isradingos. Tik noro nera. Idomu stebeti, "verkia" mamytes apie sunkia finansine padeti, kad nera kur deti serganciu vaiku, o kita diena pamatai ja su paltu uz pora tukstanciu litu
Neturiu ir as kur deti sergancio vaiko. Abieju tevai uz 100km ir dirbantys. Pati dirbu valdiskame darbe, ir valdzia kreivai irgi ziuri i toki darbuotoja. Bet isradingumui ribu nera: radau moterele pensininke, kuri sutiko uz 100lt savaitei pabuti su mano sloguojanciu vaiku, jei nekeliu jai daug reikalavimu, t.y. jei jos darbas tik priziureti vaika, paduoti jam valgyti. Mane tokios salygos tenkino, del savaites pabuvimo su tokia aukle, mano vaiko meniniai gabumai nenukencia

Taigi, ar tikrai visoms mamoms 100lt savaitei-jau labai dideli pinigai, kad vertetu serganti vaika leisti i darzeli? Ar vis tik cia noro nera paieskoti tokios moters? P.s. cia Vilniuj galima rasti tokiu aukliu. Beje, kaiminystej yra ir neakivaizdiniame studijuojanti mergina, ji irgi mielai uz 100lt pabuna, jei kartais aukle negali. O ka-ji laisvai ruosiasi studijoms, uzmeta tik aki i zaidzianti vaika, kaip sakant, "soldat spit-sluzba idiot". Ieskojau ne per laikrascius, ne interneta, o parasiau ranka skelbimus ir iskabinau prie aplinkiniu namu laiptinese ir nurodziau, kiek galesiu moketi. Tikrai tikejau, kad kokia pensininke nores prisidurti prie pensijos atliekama lita. Patikekit, skambuciu sulaukiau is 7 moteru
Vadinasi, tik tingines mamytes gali sakyti, kad "nera kur deti sergancio vaiko".