QUOTE(Naktibalda @ 2008 10 31, 15:04)
bet daugeiu atveju sutinku, bet aš jei nežinau kas mano vaikui yra dažniausiai kreipiuosi į medikus
Nu matot, kiekviena iš mūsų skirtinga. Aš į gydytojus kreipiuosi tik tuomet, kai manau, kad tai būtina. Apsivėmimo ar suviduriavimo be papildomų simptomų (temperatūros, nuolatinio silpnumo ir pan.) aš nelaikau rimta liga, todėl į gydytojus nesikreipiu. Galbūt ir ta Jūsų minėta mama taip darė. Jei Rotas praėjo kaip eilinis apsinuodijimas maistu, ji gal net neįtarė, kad čia galėjo būti kažkas rimto.
Lygiai taip pat, kaip ir mano vaiko viduriavimo atveju - ėjau pas gydytoją tik todėl, kad man reikėjo nedarbingumo, šiaip nebūčiau vedusi, nes apart viduriavimo daugiau jokių blogumų vaikui nebuvo, o kad tokiu atveju reikia daug skysčių ir tam tikrų papildomų medžiagų aš ir taip žinau.
Todėl nereiktų pykti be reikalo, tik tiek norėjau pasakyti

Kaip jau minėjau - kolektyvas - tai neišvengiama bakterijų ir virusų "sankaupa". Ne visi jie vienodai veikia, ne visiems vienodai lengvai praeina, tačiau vedant vaiką į darželį su tuo deja tenka susitaikyti. Arba nevesti.
O savo vaiko sergančio nevedu tikrai ne iš altruistinių paskatų, kad kiti neužsikrėstų. Nevedu, nes matau, kad mano vaikui blogai ir manau, kad sveikti
jam geriau namie. O jei mano vaikas jaučiasi puikiai, apart nedidelės slogos ar vieno kosulio per dieną, tikrai neuždarau jo namie. Nors kitiems ir tai galbūt nepatinka.
Papildyta:
QUOTE(salve123 @ 2008 10 31, 14:56)
Nu gis ir vėl Jums pritariu.
QUOTE(Lapinuke @ 2008 10 31, 15:11)
NIEKO Sau

NUO TOKIU LENGVU PRASIDEDA SUNKI LYGA.
Nereikia sprogdinti akių

Mano vaikui neprasideda. Jei jau prasideda sunki liga, tai automatiškai kyla temperatūra ir tada seka visi kiti "malonumai".