Įkraunama...
Įkraunama...

Sergantys vaikai grupėje

aš pati nesu vieniša ir galiu sau leist vaiką vest darželin kada noriu,galiu samdyt auklę ar palikt kitiems.savo ankstesnėje žinutėje pateikiau tik pavyzdį.manau nei vienas sveiko proto žmogus neveda merdėjančio vaiko ne tik darželin,bet ir laukan.maniškis šį ryt prie darželio durų užspringo guminuku ir kosėjo žiaugčiodamas kol atpylė.neabejoju,jog atsiras kas pasakys,kad matė kaip mama atvedė vaiką sergantį džiova smile.gif
Atsakyti
QUOTE(etera @ 2008 10 31, 15:38)
aš pati nesu vieniša ir galiu sau leist vaiką vest darželin kada noriu,galiu samdyt  auklę ar palikt kitiems.savo ankstesnėje žinutėje pateikiau tik pavyzdį.manau nei vienas sveiko proto žmogus neveda merdėjančio vaiko ne tik darželin,bet ir laukan.maniškis šį ryt prie darželio durų užspringo guminuku ir kosėjo žiaugčiodamas kol atpylė.neabejoju,jog atsiras kas pasakys,kad matė kaip mama atvedė vaiką sergantį džiova smile.gif

iš tikrųjų nejuokinga kaip vaikas paspringsta, bet taip juokingai aprašei biggrin.gif , netruiu ką pasakyti šiuo atveju, nes juokiuosi labai , dėl paskutinio tavo sakinio

nieks neina į kraštutinumus, vaikas turi sveikti namie jei jis serga , mano tokia pozicija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 10 31, 15:35)
ir matau ,kad vaiko grupėje yra daug snargliuojančių ir kosinčių vaikų , kurie turi realią galimybę mano vaiką vėl paguldyti į patalą  doh.gif ,

Daug snargliuojančių? Ką siūlote? Taip suprantu, kad jei būtų jūsų valia, grupėje būtų tik jūsų vienos vaikas. Vėl gi matydama tokią situaciją turite pasirinkimą nevesti vaiko į darželį, nes jam gresia ligoninė. Būtent kažkada taip elgiausi pati. Ir pasikartosiu sakydama, kad draugės berniukas ėjo į tą pačią grupę ir jokie velniai jo neėmė.

Kita vertus vaikai suserga netikėtai. Ryte vaikas gali būti sveikas, o vakare jau kosintis ir sloguojantis. Ir įsisvaizduoju, kaip tokia mama, kaip jūs, šnairuojančiu žvilgsniu peržvelgtų mano vaiką, kuris ryte buvo sveikut sveikutėlis...Nugi tikrai apsirgus jūsų vaikui, pareikštumėt, kad vat eidama pasiimti savojo iš darželio mačiau ten tokią sergančią mergaitę ir kokia mama yra niekšė, kad atvedė tokį vaiką į darželį...Ane? Man įdomu, jūs visada matote kokioje būklėje vaiki yra ten paliekami?
Atsakyti
QUOTE(salve123 @ 2008 10 31, 15:56)
Daug snargliuojančių? Ką siūlote? Taip suprantu, kad jei būtų jūsų valia, grupėje būtų tik jūsų vienos vaikas. Vėl gi matydama tokią situaciją turite pasirinkimą nevesti vaiko į darželį, nes jam gresia ligoninė. Būtent kažkada taip elgiausi pati. Ir pasikartosiu sakydama, kad draugės berniukas ėjo į tą pačią grupę ir jokie velniai jo neėmė.

Kita vertus vaikai suserga netikėtai. Ryte vaikas gali būti sveikas, o vakare jau kosintis ir sloguojantis. Ir įsisvaizduoju, kaip tokia mama, kaip jūs, šnairuojančiu žvilgsniu peržvelgtų mano vaiką, kuris ryte buvo sveikut sveikutėlis...Nugi tikrai apsirgus jūsų vaikui, pareikštumėt, kad vat eidama pasiimti savojo iš darželio mačiau ten tokią sergančią mergaitę ir kokia mama yra niekšė, kad atvedė tokį vaiką į darželį...Ane?  Man įdomu,  jūs visada matote kokioje būklėje vaiki yra ten paliekami?

aš nesakysiu ką siūlau tongue.gif , nes kaip suprantu čia nuomonė teisinga tik tų kurios sau leidžia vesti sergančius vaikus , o tos , kurios nori, kad sergančių vaikų grupėje nebūtų tai arba tegul visai neveda vaiko į darželį, arba tegul būna tik jums asmeninis darželis, arba kaip sakot privatus, nors ten manau ta pati problema, dabar gavausi labai bloga, nes nevedu sergančio ir nenoriu, kad vestų kiti, tai čia ką jau labai blogai rolleyes.gif

nu čia pradedam modeliuoti situacijas, kurios nevertos net diskusijos kaip būtų jeigu būtų, niekšėm nieko nevadinu ir nevadinisu, ane biggrin.gif , aš kitų būklės nuivedusi netyrinėju, bet pati puikiai žinau savo vaiko būklę , nors tenka pamatyti ir netyrinėjat paplinkos, kaip dreba sineos nuo kostinčių vaikų, ir beje dažniausiai paklausiu kiek vaikų šiandien yra sergančių , deja jų buna , ir auklėtojos supranta, kad toks vaikas grupėje būti negali, bet va atveda ir palieka, jos ne visagalės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 31 spalio 2008 - 15:08
QUOTE(Naktibalda @ 2008 10 31, 16:07)

nu čia pradedam modeliuoti situacijas, kurios nevertos net diskusijos

Jei atvirai, tai jei mano vaikui iš ties būtų blogai nuo darželio lankymo aš ieškočiau alternatyvų, o ne žvygaučiau SM- e apie tai, kaip blogai mano vaikui tame "lazarete". Beje į ten vaiką vedate laisva valia.
Atsakyti
QUOTE(salve123 @ 2008 10 31, 16:26)
Jei atvirai, tai jei mano vaikui iš ties būtų blogai nuo darželio lankymo aš ieškočiau alternatyvų, o ne žvygaučiau SM- e apie tai, kaip blogai mano vaikui tame "lazarete". Beje į ten vaiką vedate laisva valia.

mano vaikui nėra blogai nuo lankymo tongue.gif , o žvygauju ne aš o tu , stengiausi žmoniškai kalbėti bet deja kažkaip g.gif arba aš rašau neaiškiai, arba dar kažkokių problemų yra,gal neatidžiai tamsta skaitote jei nesuprantate ką rašau ax.gif , rišu diskusiją nes nesusikalbam, suprantu nuomonė kitokia nei tamstos yra nepriimtina, nors visada buvau ir būsiu už sveiką aplinką ne tik mano vaikui, bet ir visų jūsų, ir mano vaikas jūsų žiniai 3* tpfu nesrega jau dveji metai, dėl manęs dzin tegul veda , bet yra tokių vaikų tikrai silpnesnėm sveikatom ir nori lankyti darželį kaip ir visis, bet kaip matau jūs už privilegiją sergantiems, o silpnesniems vaikasm tai izoliacija tik siūloma , nu žodžiu diskusija kažkaip vystoso ne taip kažkaip laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 31 spalio 2008 - 15:34
QUOTE(Naktibalda @ 2008 10 31, 16:31)
rišu diskusiją 

Pritariu biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(salve123 @ 2008 10 31, 16:39)
Pritariu  biggrin.gif .

friends.gif , bet netikiu, kad jūs nenorit ,kad vaikas būtų tarp sveikų vaikų tongue.gif , rišam rišam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 10 31, 16:42)
friends.gif , bet netikiu, kad jūs nenorit ,kad vaikas būtų tarp sveikų vaikų  tongue.gif , rišam rišam  biggrin.gif

Aš vaiką auginau namie, nes darželis dukrai netiko. Nebuvo atspari ligoms ir aš nusprendžiau vaiko nekamuoti. O vat draugės berniukas mynė į draželį be jokių problemų, išskyrus nuolat tekančią nosį... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapinuke @ 2008 10 31, 15:11)
NIEKO Sau blink.gif NUO TOKIU LENGVU PRASIDEDA SUNKI LYGA.

jeigu tau ar tavo vaiku prasideda, tai tavo problemos.
As dedu pastangas, kad mano vaikui taip sunki liga neprasidetu ir tai dazniausiai duoda rezultatus
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2008 10 31, 16:24)
jeigu tau ar tavo vaiku prasideda, tai tavo problemos.
As dedu pastangas, kad mano vaikui taip sunki liga neprasidetu ir tai dazniausiai duoda  rezultatus

pati supranti ka parasei???? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapinuke @ 2008 10 31, 19:04)
pati supranti ka parasei???? doh.gif

taip.
tai kaip vaikas reaguoja i liga labai daug priklauso nuo aplinkinuo poziurio i liga ir aplinkiniu pastangu uzkirsti ligai kelia arba palengvint liga (padeti organizmui su ja kovoti) ir greiciau pasveikti.
Ka darai ( isskyrus, kad skundiesi sm ir kitus juodini), kad tavo vaikas nesusirgtu arba susirges greiciau pasveiktu?

Atsakyti