aš pati nesu vieniša ir galiu sau leist vaiką vest darželin kada noriu,galiu samdyt auklę ar palikt kitiems.savo ankstesnėje žinutėje pateikiau tik pavyzdį.manau nei vienas sveiko proto žmogus neveda merdėjančio vaiko ne tik darželin,bet ir laukan.maniškis šį ryt prie darželio durų užspringo guminuku ir kosėjo žiaugčiodamas kol atpylė.neabejoju,jog atsiras kas pasakys,kad matė kaip mama atvedė vaiką sergantį džiova
QUOTE(etera @ 2008 10 31, 15:38)
aš pati nesu vieniša ir galiu sau leist vaiką vest darželin kada noriu,galiu samdyt auklę ar palikt kitiems.savo ankstesnėje žinutėje pateikiau tik pavyzdį.manau nei vienas sveiko proto žmogus neveda merdėjančio vaiko ne tik darželin,bet ir laukan.maniškis šį ryt prie darželio durų užspringo guminuku ir kosėjo žiaugčiodamas kol atpylė.neabejoju,jog atsiras kas pasakys,kad matė kaip mama atvedė vaiką sergantį džiova
iš tikrųjų nejuokinga kaip vaikas paspringsta, bet taip juokingai aprašei
nieks neina į kraštutinumus, vaikas turi sveikti namie jei jis serga , mano tokia pozicija
QUOTE(Naktibalda @ 2008 10 31, 15:35)
ir matau ,kad vaiko grupėje yra daug snargliuojančių ir kosinčių vaikų , kurie turi realią galimybę mano vaiką vėl paguldyti į patalą
,
Daug snargliuojančių? Ką siūlote? Taip suprantu, kad jei būtų jūsų valia, grupėje būtų tik jūsų vienos vaikas. Vėl gi matydama tokią situaciją turite pasirinkimą nevesti vaiko į darželį, nes jam gresia ligoninė. Būtent kažkada taip elgiausi pati. Ir pasikartosiu sakydama, kad draugės berniukas ėjo į tą pačią grupę ir jokie velniai jo neėmė.
Kita vertus vaikai suserga netikėtai. Ryte vaikas gali būti sveikas, o vakare jau kosintis ir sloguojantis. Ir įsisvaizduoju, kaip tokia mama, kaip jūs, šnairuojančiu žvilgsniu peržvelgtų mano vaiką, kuris ryte buvo sveikut sveikutėlis...Nugi tikrai apsirgus jūsų vaikui, pareikštumėt, kad vat eidama pasiimti savojo iš darželio mačiau ten tokią sergančią mergaitę ir kokia mama yra niekšė, kad atvedė tokį vaiką į darželį...Ane? Man įdomu, jūs visada matote kokioje būklėje vaiki yra ten paliekami?
QUOTE(salve123 @ 2008 10 31, 15:56)
Daug snargliuojančių? Ką siūlote? Taip suprantu, kad jei būtų jūsų valia, grupėje būtų tik jūsų vienos vaikas. Vėl gi matydama tokią situaciją turite pasirinkimą nevesti vaiko į darželį, nes jam gresia ligoninė. Būtent kažkada taip elgiausi pati. Ir pasikartosiu sakydama, kad draugės berniukas ėjo į tą pačią grupę ir jokie velniai jo neėmė.
Kita vertus vaikai suserga netikėtai. Ryte vaikas gali būti sveikas, o vakare jau kosintis ir sloguojantis. Ir įsisvaizduoju, kaip tokia mama, kaip jūs, šnairuojančiu žvilgsniu peržvelgtų mano vaiką, kuris ryte buvo sveikut sveikutėlis...Nugi tikrai apsirgus jūsų vaikui, pareikštumėt, kad vat eidama pasiimti savojo iš darželio mačiau ten tokią sergančią mergaitę ir kokia mama yra niekšė, kad atvedė tokį vaiką į darželį...Ane? Man įdomu, jūs visada matote kokioje būklėje vaiki yra ten paliekami?
aš nesakysiu ką siūlau
nu čia pradedam modeliuoti situacijas, kurios nevertos net diskusijos kaip būtų jeigu būtų, niekšėm nieko nevadinu ir nevadinisu, ane
QUOTE(Naktibalda @ 2008 10 31, 16:07)
nu čia pradedam modeliuoti situacijas, kurios nevertos net diskusijos
Jei atvirai, tai jei mano vaikui iš ties būtų blogai nuo darželio lankymo aš ieškočiau alternatyvų, o ne žvygaučiau SM- e apie tai, kaip blogai mano vaikui tame "lazarete". Beje į ten vaiką vedate laisva valia.
QUOTE(salve123 @ 2008 10 31, 16:26)
Jei atvirai, tai jei mano vaikui iš ties būtų blogai nuo darželio lankymo aš ieškočiau alternatyvų, o ne žvygaučiau SM- e apie tai, kaip blogai mano vaikui tame "lazarete". Beje į ten vaiką vedate laisva valia.
mano vaikui nėra blogai nuo lankymo
QUOTE(salve123 @ 2008 10 31, 16:39)
QUOTE(Naktibalda @ 2008 10 31, 16:42)
Aš vaiką auginau namie, nes darželis dukrai netiko. Nebuvo atspari ligoms ir aš nusprendžiau vaiko nekamuoti. O vat draugės berniukas mynė į draželį be jokių problemų, išskyrus nuolat tekančią nosį...
QUOTE(Lapinuke @ 2008 10 31, 15:11)
jeigu tau ar tavo vaiku prasideda, tai tavo problemos.
As dedu pastangas, kad mano vaikui taip sunki liga neprasidetu ir tai dazniausiai duoda rezultatus
QUOTE(Bekasė @ 2008 10 31, 16:24)
jeigu tau ar tavo vaiku prasideda, tai tavo problemos.
As dedu pastangas, kad mano vaikui taip sunki liga neprasidetu ir tai dazniausiai duoda rezultatus
pati supranti ka parasei????
QUOTE(Lapinuke @ 2008 10 31, 19:04)
taip.
tai kaip vaikas reaguoja i liga labai daug priklauso nuo aplinkinuo poziurio i liga ir aplinkiniu pastangu uzkirsti ligai kelia arba palengvint liga (padeti organizmui su ja kovoti) ir greiciau pasveikti.
Ka darai ( isskyrus, kad skundiesi sm ir kitus juodini), kad tavo vaikas nesusirgtu arba susirges greiciau pasveiktu?