Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterėms ir kitoms prijaučiančioms skaičiukams

QUOTE(vvandene @ 2008 12 15, 16:03)
sveikos,
i kokia sask. deti mokesti uz kelius- keliu vinjete?
o pardavus automobili, likusia suma uz jo draudima, ir keliu mokesti, kur? i nuostolius?

Už kelius tai yra normalios sąnaudos. Į 6-ą klasę;
O pardavus auto, draudimą ir kelių mokstį turbūt į neleidžiamus atskaitymus. O to kelių mokesčio neina kaip tai susigrąžinti? unsure.gif
Atsakyti
Labas mergaitės 4u.gif
Padėkit man išspręsti tokį dalyką( aš buhalterijoje žalia blush2.gif ).Sudarinėju tabelius.Pas mane darbuotojai dirba slenkančiu grafiku, ir savaitgaliais, vieną sav dirba 2 dienas, kitą 5 .Visi dirba virš etato.Yra kas dirba ir 1.5 etato.Man buhalterė prigrasino, kad per 7 dienas negali suminiai viršyti 40 išdirbtų valandų, o dienoje dirbti daugiau nei 12 val .Tai kaip man išdėstyti žmogui tabelį, jei dirba 1.5 etato?Aš niekaip nesutelpu į ta vieną mėnesį doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indula: 15 gruodžio 2008 - 16:37
QUOTE(Indula @ 2008 12 15, 16:36)
Labas mergaitės 4u.gif
Padėkit man išspręsti tokį dalyką( aš buhalterijoje žalia  blush2.gif ).Sudarinėju tabelius.Pas mane darbuotojai dirba slenkančiu grafiku, ir savaitgaliais, vieną sav dirba 2 dienas, kitą 5 .Visi dirba virš etato.Yra kas dirba ir 1.5 etato.Man buhalterė prigrasino, kad per 7 dienas negali suminiai viršyti 40 išdirbtų valandų, o dienoje dirbti daugiau nei 12 val .Tai kaip man išdėstyti žmogui tabelį, jei dirba 1.5 etato?Aš niekaip nesutelpu į ta vieną mėnesį doh.gif

tai gal grafikus, o ne tabelius sudarinėji g.gif . jei dirba 1,5 etato, tada darbo savaitė negali viršyti 60 val ( 40 val yra 1et)
Atsakyti
QUOTE(safaris @ 2008 12 15, 17:09)
Už kelius tai yra normalios sąnaudos. Į 6-ą klasę;
O pardavus auto, draudimą ir kelių mokstį turbūt į neleidžiamus atskaitymus.                                                                                                                                                                                      O to kelių mokesčio neina kaip tai susigrąžinti? unsure.gif

tikrai i neleidziamus mirksiukas.gif

Nea, neina susigrazinti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Atlantida @ 2008 12 15, 05:16)
O, ir tu, sare, cia... Oi, as merginoms tikrai ikyresiu...

Mielos buhalteres, jau karta man pagelbejot, prasau pagalbos dar karta:

man svarbus klausimas - ar i specialuji (t.y. man konkreciai - psichologo) darbo staza iskaiciuojamos nestumo ir vaiko prieziuros atostogos iki 3 metu?
-----------------
2) gal galite patart, kaip tas psichologo darbo stazas skaiciuojamas? Cia svarbu kruvis, kuri turejau dirbdama, ar atlyginimo dydis?
              Nes si darba dirbau ivairiu kruviu: 6men. 0,5etato
                                                              1 metus 1,25 etato
                                                              8men. 0,5 etato
                                                              1,5 metus 1,25 etato
                                                              7 men. 1 etatu

Labai aciu uz atsakymus...

kruvis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vvandene @ 2008 12 15, 16:03)
sveikos,
i kokia sask. deti mokesti uz kelius- keliu vinjete?
o pardavus automobili, likusia suma uz jo draudima, ir keliu mokesti, kur? i nuostolius?

bent jau pas mus 6 klasėj yra berods 6121 kelių mokesčio sąnaudos, tai tarkim mėnesiui pirktas vinejetes mes dedam į čia, o tai kas vieno reiso visada iškart į sąnaudas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2008 12 15, 21:32)
tai gal grafikus, o ne tabelius sudarinėji g.gif . jei dirba 1,5 etato, tada darbo savaitė negali viršyti 60 val ( 40 val yra 1et)

Dėkui 4u.gif Sudarinėju grafikus, o paskui pildau tabelį(ar aš čia kažką ne taip išsireiškiau ? blink.gif blush2.gif )
Aš toliau dar užduosiu klausimėlių ta pačia tema blush2.gif O dabar sakykit pirmos sausio dienos bus laisvos, tai tą darbo savaitę skaičiuoti nuo sausio 5, ar vistiek skaičiuojasi nuo sausio 1? (ta prasme tą 60 valandų pradėti skaičiuoti nuo kada?)Turbūt jūsų akimis esu visiška blondinė , bet šiuo klausimu tokia ir esu:geda2:
Atsakyti
Buvau pas daktarų. Išrašė vaistų cool.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 12 18, 01:10)
Buvau pas daktarų. Išrašė vaistų  cool.gif

gerai būtų įkalt kokias 20 tabletkų thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2008 12 18, 11:54)
gerai būtų įkalt kokias 20 tabletkų  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

ar ne per daug lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raimaza @ 2008 12 18, 13:17)
ar ne per daug lotuliukas.gif

Prieš šventes ir metų galą pats tas, su viltim prabusti vasario pradžioj lotuliukas.gif kai pagalvoju kad metinė GPM laukia ir statistikos vėl kelios ataskaitos ir sodra ir taršos deklaracijos ir dar ojojojojoj kiek visko plaukai susišiaušia ir tada tik tokius vaistus ir vartot reikia, oi kaip nemyliu aš ketvirčio pabaigos schmoll.gif schmoll.gif greičiau dekretas tongue.gif eisiu užtarnautų bemiegių naktų hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2008 12 18, 13:23)
Prieš šventes ir metų galą pats tas, su viltim prabusti vasario pradžioj  lotuliukas.gif kai pagalvoju kad metinė GPM laukia ir statistikos vėl kelios ataskaitos ir sodra ir taršos deklaracijos ir dar ojojojojoj kiek visko plaukai susišiaušia ir tada tik tokius vaistus ir vartot reikia, oi kaip nemyliu aš ketvirčio pabaigos  schmoll.gif  schmoll.gif greičiau dekretas  tongue.gif eisiu užtarnautų bemiegių naktų hihihi.gif

Aš irgi nemėgstu schmoll.gif metų galo.Bet ką darysi doh.gif
Sveikinu patapus nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raimaza @ 2008 12 18, 14:50)
Aš irgi nemėgstu schmoll.gif metų galo.Bet ką darysi  doh.gif
Sveikinu patapus nestuke.gif  4u.gif

Tai va kad nėr ką daryt doh.gif aišku galima bandyt darbą keist, bet kad baisiai gerai man ir šitas blush2.gif

Dėkui, dėkui 4u.gif
Atsakyti