Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterėms ir kitoms prijaučiančioms skaičiukams

QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 12 18, 00:10)
Buvau pas daktarų. Išrašė vaistų  cool.gif

pakopink receptą, kiba man padės tongue.gif

QUOTE(Carevna @ 2008 12 18, 14:08)
Tai va kad nėr ką daryt  doh.gif aišku galima bandyt darbą keist, bet kad baisiai gerai man ir šitas  blush2.gif

va va... visos buhalterės tuoj apsivaikuos ir bus dzin ant visų mokesčių reformų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(dowwe @ 2008 12 18, 21:39)
pakopink receptą, kiba man padės  tongue.gif
va va... visos buhalterės tuoj apsivaikuos ir bus dzin ant visų mokesčių reformų  cool.gif

Boikotas bus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Darbuotojas iseina is darbo nuo gruodzio 19d. Gruodzio 18 d. jam sumokamas atlyginimas ir nepanaudotu atostogu kompensacija.

O kaip su gyventoju pajamu mokesciu? Ji turiu sumoketi is karto, kai ismoketas atlyginimas darbuotojui, ar galiu sumoketi iki sausio 15d., kai mokesiu uz visus kitus darbuotojus?
Tas pats ir su Sodra. Kad turiu pranesti per 3 dienas zinau. O soc draudimo mokesti kada moketi? Turbut iki sausio 15 uz visus kartu sumokesiu? ax.gif

Aciu! 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(debesiuke:) @ 2008 12 18, 22:58)
Darbuotojas iseina is darbo nuo gruodzio 19d. Gruodzio 18 d. jam sumokamas atlyginimas ir nepanaudotu atostogu kompensacija.

O kaip su gyventoju pajamu mokesciu? Ji turiu sumoketi is karto, kai ismoketas atlyginimas darbuotojui, ar galiu sumoketi iki sausio 15d., kai mokesiu uz visus kitus darbuotojus?
Tas pats ir su Sodra. Kad turiu pranesti per 3 dienas zinau. O soc draudimo mokesti kada moketi? Turbut iki sausio 15 uz visus kartu sumokesiu? ax.gif

Aciu! 4u.gif  biggrin.gif

GPM būtina sumokėti iki mėnesio pabaigos, kitaip VMI skaičiuos tau delspinigius, nes GPM mokamas pagal išmokėjimo faktą, o ne priskaitymą, kaip Sodrai mirksiukas.gif

Sodra gali sumokėti su visais kitais kartu iki sausio 15d. ir nelauk 3 dienų, siųsk atleidimo forma jau šiandien, juk vistiek jau viską paskaičiavus esi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dowwe: 19 gruodžio 2008 - 07:41
Jone

Gyvenimas - daina, poezija ir proza
Ir nei pakeist, nei numatyt gali.
Priimki viską, ką nūnai jis duoda,
Ir būk laiminga, kiek gali!

Su tortadieniu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Indula @ 2008 12 17, 22:18)
Dėkui  4u.gif Sudarinėju grafikus, o paskui pildau tabelį(ar aš čia kažką ne taip išsireiškiau ? blink.gif  blush2.gif )
Aš toliau dar užduosiu klausimėlių ta pačia tema  blush2.gif O dabar sakykit pirmos sausio dienos bus laisvos, tai tą darbo savaitę skaičiuoti nuo sausio 5, ar vistiek skaičiuojasi nuo sausio 1? (ta prasme tą 60 valandų pradėti skaičiuoti nuo kada?)Turbūt jūsų akimis esu visiška blondinė , bet šiuo klausimu tokia ir esu:geda2:

Jei suminė darbo laiko apskaita, tai iš vis keli mėnesiai turėtų skaičiuotis, kad neviršytų, o ne savaitėm g.gif Šiaip tai savaitė nuo pirmadienio iki penktadienio arba šeštadienio normali darbo savaitė skaitosi. Aš mąstau, kad jei dirba ir per šventes, skaičiuok nuo 1d

QUOTE(dowwe @ 2008 12 18, 20:39)
pakopink receptą, kiba man padės  tongue.gif
va va... visos buhalterės tuoj apsivaikuos ir bus dzin ant visų mokesčių reformų  cool.gif

Gal ir nebloga mintis mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(#Mia# @ 2008 12 12, 13:14)
As isivaizduoju, kad cia eis per deklaravima, nes kaip zinoti, ar zmogus nedirba antreilese.
Bet is kitos puses juk dziaugtis reikia - dauguma ant tiek turtingi, kad jiems neapmokestinimo nereikia  bigsmile.gif

Gal galėtumėte man, ne buhalterei, paaiškinti - tai jei man alga 1300 Lt ant popieriaus, tai man visai nebetaikys NPD? g.gif Na pagal šitą sakinį aš taip išmasčiau: "Daugiau negu tris valstybės remiamų pajamų dydžius sieksiantį darbo užmokestį gausiantiems asmenims pajamų mokesčiu bus apmokestinamos jų visos gaunamos pajamos."
Atsakyti
QUOTE(Cleo_25 @ 2008 12 20, 22:55)
Gal galėtumėte man, ne buhalterei, paaiškinti - tai jei man alga 1300 Lt ant popieriaus, tai man visai nebetaikys NPD?  g.gif Na pagal šitą sakinį aš taip išmasčiau: "Daugiau negu tris valstybės remiamų pajamų dydžius sieksiantį darbo užmokestį gausiantiems asmenims pajamų mokesčiu bus apmokestinamos jų visos gaunamos pajamos."

Pagal viską tai turėtų būt taip doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2008 12 21, 12:52)
Pagal viską tai turėtų būt taip  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Nu bet tai viršūnė g.gif Kažkur skaičiau, kad NPD nebus taikomas gaunantiems daugiau kaip 3000 ten su kažkiek litų. Ir neaišku viskas. ax.gif Jau užpypino valdžia, negaliu doh.gif
Atsakyti
Palaukit... dar galutinai dėl mokesčių sprendimo nėra ax.gif nors VMI jau komentarus kaip skaičiuot ir taikyt NPD įdėjo g.gif formulė gudri, kaži kiek kainuos ją pritaikyt praktiškai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(dowwe @ 2008 12 21, 18:19)
Palaukit... dar galutinai dėl mokesčių sprendimo nėra  ax.gif nors VMI jau komentarus kaip skaičiuot ir taikyt NPD įdėjo  g.gif formulė gudri, kaži kiek kainuos ją pritaikyt praktiškai  blink.gif

dowwe, o kur radai komentarus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dowwe @ 2008 12 21, 19:19)
Palaukit... dar galutinai dėl mokesčių sprendimo nėra  ax.gif nors VMI jau komentarus kaip skaičiuot ir taikyt NPD įdėjo  g.gif formulė gudri, kaži kiek kainuos ją pritaikyt praktiškai  blink.gif

A jau ir tie spėjo pasidarbuot blink.gif blink.gif
Atsakyti