QUOTE(Lika. @ 2008 10 20, 13:07)
Žmogus ne privalo atostogauti vienu metu visose darbovietėse. Tikriausiai painioji kasmetines atostogas su nedarbingumo laikotarpiu. Darbuotojas privalo "sirgt" vienu metu visose darbovietėse, bet ne atostogaut.
QUOTE(indrepac @ 2008 10 20, 15:06)
Aš skambinausi į sodrą ir klausiau ką daryti, jeigu darbuotojas driba dviejose įmonėse. Ir vienoje išvažiuoja į komandiruotę, kaip daryti su kita. Tai sodroje man paaiškino, kad kitoje įmonėje reikia rašyti, kad jis nedirbo. Tabelyje pildžiau ND. Tik šiuo atveju darbuotojas negauna ir du.
taigi aš apie tą patį, kad jei atosgauja vienoje, tai kitoje irgi atostogauja, praeitais metais vidaus auditorius atostogavo pagrindinėje darbovietėje, vyko su šeima į užsienį, o kadangi pas mus dar buvo tik ką įsidarbinęs aš jam žymėjau neapmokestinamas, pabandyk pažymėt, kad dirbo, o tuo metu kirto sieną... Sodra draugaudama su migracine labai greit tokius atvejus ne tik biuletenio, bet ir atostogų metu išsisaiškins, taip kad... ne manau, kad išvykęs atostogauti, ypač už šalies, gali kitoje darbovietėje dirbti
QUOTE(Jurgitak @ 2008 10 20, 13:10)
Darbovietė ta pati, tik sutartys skirtingos.
būtent, todėl logiška, kad atostogauti turi abiejose vienu metu
QUOTE(Asio @ 2008 10 20, 15:54)
Tame ir esme, kad skirtingos ir net pazymejima antra padare ir algos lapeli antra gaunu, tai jauciu pagal antra sutarti tik po 6 men. ir atostogauti galesiu

o pagal pirma iki nauju metu tureciau isnaudoti atostogas, taigi teks vienose pareigybese atostogauti o kitose dirbti
nejaugi negali susitarti su vadovu...